Erg veel geleerd deze training, m.n. hoe je een veranderplan kunt opstellen, de do's en dont's. Hoe kun je een verandering teweegbrengen die een grote kans van slagen heeft.Zeer tevreden over...Erg veel geleerd deze training, m.n. hoe je een veranderplan kunt opstellen, de do's en dont's. Hoe kun je een verandering teweegbrengen die een grote kans van slagen heeft.Zeer tevreden over trainer, locatie en leerstof/middelen. Prettig om met cursusgenoten ervaringen uit te wisselen. Zeer plezierige leeromgeving via internet. combinatie van leermethoden maken dat de stof beklijft.
Merit Snoeijer
Training van één jaar over management. Goed, volledig programma met een goede opbouw. Begint bij communicatie en zelf-inzicht en bouwt uit naar managementvaardigheden. Veel praktische tips en tools...Training van één jaar over management. Goed, volledig programma met een goede opbouw. Begint bij communicatie en zelf-inzicht en bouwt uit naar managementvaardigheden. Veel praktische tips en tools waar ook tijdens de cursus al mee geoefend wordt.
Yvonne Eijlders
Ik stond best sceptisch tegenover NLP, maar de tekst in de brochure van ICM deed mij al twijfelen. Het warend drie hele inspirerende dagen, waarin bleek dat NLP verre van zweverig was (wat ik in...Ik stond best sceptisch tegenover NLP, maar de tekst in de brochure van ICM deed mij al twijfelen. Het warend drie hele inspirerende dagen, waarin bleek dat NLP verre van zweverig was (wat ik in eerste instantie dacht) en dat je heel veel inzicht in jezelf krijgt. De stof werd ons duidelijk en aantrekkelijk gebracht. Ik vind dit echt een aanrader voor iedereen die iets over zichzelf en zijn omgeving wil leren!
Margreet van Loenen
Goede training waarin ik geleerd heb hoe ik breder en vanuit meer invalshoeken naar een adviessituatie kan kijken en daarin kan handelen. Ook praktisch geleerd hoe ik met bepaalde lastige situaties...Goede training waarin ik geleerd heb hoe ik breder en vanuit meer invalshoeken naar een adviessituatie kan kijken en daarin kan handelen. Ook praktisch geleerd hoe ik met bepaalde lastige situaties kan omgaan.
Ilse
Leerzame en leuke cursus met een heel goede trainer! Er was veel ruimte voor praktijkoefeningen die je als cursist zelf inbracht. Alles was goed geregeld door ICM en vooraf hebben ze de tijd genomen...Leerzame en leuke cursus met een heel goede trainer! Er was veel ruimte voor praktijkoefeningen die je als cursist zelf inbracht. Alles was goed geregeld door ICM en vooraf hebben ze de tijd genomen om mij goed studie advies te geven.
Martijn Koenen
Wat een ervaring. Het training was inspirerend, spannend, uitdagend, leerzaam, vertrouwd en serieus. De groep en de trainers waren fantastisch. De trainers waren zeer deskundig en wisten precies hoe...Wat een ervaring. Het training was inspirerend, spannend, uitdagend, leerzaam, vertrouwd en serieus. De groep en de trainers waren fantastisch. De trainers waren zeer deskundig en wisten precies hoe de groep te motiveren. Deze 6 maanden waren voor mij een waanzinnig avontuur en met trots kan ik zeggen dat ik mijn trainerskwaliteiten nu nog beter kan inzetten. ICM ga zo door!
Luc Hengst
Goed praktisch gericht en inspirerend programma met duidelijke rode lijn/aanpak. De docent beschikt over een goede combinatie van relevante theoretische kennis en veel praktijkervaring. Op basis...Goed praktisch gericht en inspirerend programma met duidelijke rode lijn/aanpak. De docent beschikt over een goede combinatie van relevante theoretische kennis en veel praktijkervaring. Op basis hiervan wist de docent de aanpak en theorie op juiste wijze te plaatsen (te voorzien van praktische voorbeelden) en wist hij vragen en ervaringen vanuit de groep direct in praktische situaties en handvatten te vertalen. Goed boek, waarbij een minimale hoeveelheid theorie op een inspirerende wijze wordt verwoord.
Marco van Barreveld
De ervaring vd trainer kwam goed van pas, met veel passende voorbeelden als aanvulling op de cursus. Opzet vd cursus volgens de Agile methode als praktijk ervaring geeft extra dimensie aan de stof....De ervaring vd trainer kwam goed van pas, met veel passende voorbeelden als aanvulling op de cursus. Opzet vd cursus volgens de Agile methode als praktijk ervaring geeft extra dimensie aan de stof. Vragen konden ruimschoots gesteld worden, en werden voldoende beantwoord. De cursus geeft een diploma die erkend is. Een goede aanvulling op de CV, maar inhoudelijk is wat geleerd is (Agile) direct in de juiste omgeving toe te passen. Geeft inzicht in veranderingen die wij doormaken als organisatie, hoe en waarom. Een aanbeveling om (zowel Foundation als) deze training te volgen.
George van Rooij
Goede cursus met praktijkvoorbeelden. Fijne kleine groep mensen, totaal 7 cursisten. Er werd ingespeeld op vraagstukken van de deelnemers die voor iedereen nuttig waren. Eric Bolwerk is...Goede cursus met praktijkvoorbeelden. Fijne kleine groep mensen, totaal 7 cursisten. Er werd ingespeeld op vraagstukken van de deelnemers die voor iedereen nuttig waren. Eric Bolwerk is een enthousiaste docent die de groep goed aanvoelt. De gekozen locatie in Den Bosch was ook prima.
Shirley Sebelon
Vooral de rollenspellen waren een eye opener. De uitleg van de trainer over de behandelde modulen waren helder. Ik begrijp nu hoe om te gaan met vooral dominante mensen. Ik ging met veel plezier...Vooral de rollenspellen waren een eye opener. De uitleg van de trainer over de behandelde modulen waren helder. Ik begrijp nu hoe om te gaan met vooral dominante mensen. Ik ging met veel plezier naar de bijeenkomsten. Ik raad iedereen aan om een opleiding te volgen bij ICM. gerenommeerd opleidingsinstituten geven niet zo goed les als ICM. Vooral de aandacht die ik bij ICM heb gehad, heb ik bij geen enkel opleidingsinstituut gehad. Daarom is ICM voor mij de beste opleider.