Toepassingsgerichte cursus, goede opbouw en diversiteit, veel eigen inbreng, kleinschalig, goed te combineren met werk. Trainer hielt zich op gepaste afstand en bleef altijd neutraal in haar rol....Toepassingsgerichte cursus, goede opbouw en diversiteit, veel eigen inbreng, kleinschalig, goed te combineren met werk. Trainer hielt zich op gepaste afstand en bleef altijd neutraal in haar rol. Goed verzorgde lunch.
Patricia Steen
De ICM Trainersopleiding heeft me niet alleen meer vertrouwen gegeven als trainer maar ook inzicht in ontwerp en ontwikkeling van een training. De kennnis en ervaring van de trainers, de boeiende...De ICM Trainersopleiding heeft me niet alleen meer vertrouwen gegeven als trainer maar ook inzicht in ontwerp en ontwikkeling van een training. De kennnis en ervaring van de trainers, de boeiende bijeenkomsten met een zeer gemotiveerde groep en het zeer uitgebreide materiaal maken deze training zeer de moeite waard.
Sally Daniëls
Goede cursus, gegeven door een trainer die uit praktijkervaring met veel voorbeelden de theorie laat leven. Met de praktijkopdracht leer je met een andere bril naar je eigen organisatie te kijken om...Goede cursus, gegeven door een trainer die uit praktijkervaring met veel voorbeelden de theorie laat leven. Met de praktijkopdracht leer je met een andere bril naar je eigen organisatie te kijken om zo te komen tot een gericht advies over verbetering.
Mark Verspeek
Het was voornamelijk de trainer die de gehele cursus aangenaam maakte. Interactief en interessant. Veel praktijk training in plaats van lange lappen tekst leren. Gemoedelijke sfeer, leuke...Het was voornamelijk de trainer die de gehele cursus aangenaam maakte. Interactief en interessant. Veel praktijk training in plaats van lange lappen tekst leren. Gemoedelijke sfeer, leuke medecursisten en een goede locatie.
Mark Gill
De opleiding IPMA-C bracht extra tools en verbeterde inzichten in de Best Practice Projectmanagement. Vanaf dag 1 toe te passen in de praktijk en door de behandelde casussen vanuit de praktijk goed...De opleiding IPMA-C bracht extra tools en verbeterde inzichten in de Best Practice Projectmanagement. Vanaf dag 1 toe te passen in de praktijk en door de behandelde casussen vanuit de praktijk goed te relateren aan de theorie. Ervaren docent met de juiste competenties welke de cursusdagen zonder verveling voorbij liet vliegen. Cursuslocatie en catering top geregeld en voldoende parkeer gelegenheid werd geboden.
Mardi Beukhof
Ik vond de trainer lekker praktisch. Uitgangspunt was doen en oefenen. Door thuis de theorie te lezen en via e-learning je eigen te maken, was in de training alle ruimte voor het leren van en met...Ik vond de trainer lekker praktisch. Uitgangspunt was doen en oefenen. Door thuis de theorie te lezen en via e-learning je eigen te maken, was in de training alle ruimte voor het leren van en met elkaar. Daarnaast wist de trainer snel een veilige sfeer neer te zetten en de diepgang op te zoeken, waardoor we als groep ook snel stappen zetten in ons eigen leerproces.
Sophie Blummel
Goed opgebouwde opleiding bestaande uit 5 modules die in 10 bijeenkomsten behandeld worden. Goede en duidelijke online omgeving met prettige en interessante videolessen om thuis op de bijeenkomsten...Goed opgebouwde opleiding bestaande uit 5 modules die in 10 bijeenkomsten behandeld worden. Goede en duidelijke online omgeving met prettige en interessante videolessen om thuis op de bijeenkomsten voor te bereiden. Gedreven, betrokken en gemotiveerde trainers.
frauke van spanje
Er wordt op een hele praktische manier lesgegeven. Je wordt steeds uitgedaagd om mee te denken aan de hand van praktijk voorbeelden. Er is veel ruimte om vragen te stellen.Ook wordt er een... Er wordt op een hele praktische manier lesgegeven. Je wordt steeds uitgedaagd om mee te denken aan de hand van praktijk voorbeelden. Er is veel ruimte om vragen te stellen.Ook wordt er een goede feedback gegeven. De cursus vond ik erg prettig.
Frank Goijaerts
De cursus leidinggeven aan projecten voegde voor mij een extra dimensie toe in mijn dagelijkse werk. De docente kon mede door haar praktijkervaring de leerstof heel begrijpend uitleggen. Daardoor...De cursus leidinggeven aan projecten voegde voor mij een extra dimensie toe in mijn dagelijkse werk. De docente kon mede door haar praktijkervaring de leerstof heel begrijpend uitleggen. Daardoor was het voor mij als cursist goed mogelijk een begin te maken het geleerde vrij snel ook in de dagelijkse praktijk te gebruiken en dat is waar het mij om te doen is geweest bij het inschrijven op deze cursus.
Ivonne van Dijk
Leerzame en persoonlijk effectieve training. Je zit in een kleine groep waar de trainster een vertrouwde omgeving creëert, waardoor je de mogelijkheid hebt om je ervaringen te delen en van elkaar te...Leerzame en persoonlijk effectieve training. Je zit in een kleine groep waar de trainster een vertrouwde omgeving creëert, waardoor je de mogelijkheid hebt om je ervaringen te delen en van elkaar te leren. Er wordt veel aandacht besteed aan bewustwording, waarom handel je zo (spiegel). De trainster reikt veel handvaten aan, die je direct kunt toepassen. Het heeft mij veel inzicht gegeven en ik heb er veel van geleerd. De cursus was verspreid over 5 maanden, dit zou ik iedereen ook adviseren. Zeker omdat het een proces is wat je moet doorlopen.