Karin van Londen

Een goede combinatie van zelfstudie en oefenen in de praktijk met goede, inspirerende trainers. De inhoud van deze opleiding gebruik ik nog dagelijks, ook buiten het coachen om. Een cadeau voor het... Een goede combinatie van zelfstudie en oefenen in de praktijk met goede, inspirerende trainers. De inhoud van deze opleiding gebruik ik nog dagelijks, ook buiten het coachen om. Een cadeau voor het leven.

Janice Pawirokromo

Hele leerzame en leuke training! De trainer wist heel goed praktijk situaties mee te nemen in de training. Ook wist de trainer bij elke deelnemer een persoonlijke situatie na te bootsen, zodat... Hele leerzame en leuke training! De trainer wist heel goed praktijk situaties mee te nemen in de training. Ook wist de trainer bij elke deelnemer een persoonlijke situatie na te bootsen, zodat daarmee geoefend kon worden.

Ineke van der Mijden

Een praktijkgerichte training gegeven door een zeer enthousiaste trainer. Hield alle grote lijnen in de gaten maar had oog voor de individuele deelnemers met hun valkuilen/doelstellingen. Kwam daar... Een praktijkgerichte training gegeven door een zeer enthousiaste trainer. Hield alle grote lijnen in de gaten maar had oog voor de individuele deelnemers met hun valkuilen/doelstellingen. Kwam daar ook gedurende de les op terug. Locatie en catering prima.

de Rijk

Zeer leerzaam en waardevolle training. Veel interactie met de overige deelnemers en er werd gewerkt aan de hand van concrete (persoonlijke) voorbeelden. Daardoor werd er snel een brug gemaakt tussen... Zeer leerzaam en waardevolle training. Veel interactie met de overige deelnemers en er werd gewerkt aan de hand van concrete (persoonlijke) voorbeelden. Daardoor werd er snel een brug gemaakt tussen theorie en praktijk.

Anke Vink

Coachopleiding gevolgd. ideale mix van Theorie en oefenen onder begeleiding van inspirerende trainers. nog nooit zo veel geleerd en gegroeid in 5 maanden. absolute aanrader. Ik zou deze training... Coachopleiding gevolgd. ideale mix van Theorie en oefenen onder begeleiding van inspirerende trainers. nog nooit zo veel geleerd en gegroeid in 5 maanden. absolute aanrader. Ik zou deze training absoluut aanraden als je als coach aan het werk wil.je kan na het volgen van de opleiding gelijk je eigen bedrijf starten.

Peter Van Duijnhoven

Fantastische locatie en les materiaal is één..
Echter de ervaring en emphatie van deze twee docenten is zo fenomenaal dat het voor mij een reis terug was naar mijn ziel !
Ik zal dit cadeau...
Fantastische locatie en les materiaal is één..
Ik zal dit cadeau van ICM nooit meer vergeten !

van Andel

De ICM Coachingsopleiding sloot goed aan bij mijn startende praktijk. Veel theorie in combinatie met practische oefeningen. Fijne ervaren trainers die goede feedback en veel vertrouwen gaven.... De ICM Coachingsopleiding sloot goed aan bij mijn startende praktijk. Veel theorie in combinatie met practische oefeningen. Fijne ervaren trainers die goede feedback en veel vertrouwen gaven. Heldere overzichtelijke modules met zowel online als schriftelijke leerstof.

Jolanda Deutz

Geweldige ervaring, waarbij bewustwording van eigen handelen en inzicht in de ander elkaar ontmoeten. Intuïtie werd uitgedaagd om er te zijn en de handige toolbox was een mooie aanvulling op dit... Geweldige ervaring, waarbij bewustwording van eigen handelen en inzicht in de ander elkaar ontmoeten. Intuïtie werd uitgedaagd om er te zijn en de handige toolbox was een mooie aanvulling op dit avontuur met voldoende ruimte voor zelfontdekking en zelfontplooiing dmv praktijkoefeningen, lesstof en moduleopdrachten. Een fantastisch cadeau!

Sharon Poelma

Interessante cursus voor twintigers tot zestig plussers en alle leeftijden tussenin die zich begeven op de arbeidsmarkt en wel 's tegen lastige situaties aanlopen als adviseur. Naast theoretische... Interessante cursus voor twintigers tot zestig plussers en alle leeftijden tussenin die zich begeven op de arbeidsmarkt en wel 's tegen lastige situaties aanlopen als adviseur. Naast theoretische kennis heb ik ook een mooie levensles meegekregen: je bent nooit te oud om te leren!

Monique Plooij

Het waren 2 hele leerzame dagen. Hanneke geeft echt goed les met veel praktijkvoorbeelden. Heb er veel van geleerd en sommige situaties al in de praktijk gebracht. Bedankt! De locatie was ook... Het waren 2 hele leerzame dagen. Hanneke geeft echt goed les met veel praktijkvoorbeelden. Heb er veel van geleerd en sommige situaties al in de praktijk gebracht. Bedankt! De locatie was ook perfect. Lekkere lunch.