Blokdijk

Een heel leerzame training waar veel ruimte is om theorie en praktijk aan elkaar te koppelen. Trainer biedt veel ruimte voor interactie zonder het dagdoel uit het oog te verliezen. Top!

Janny de Vries

De training Persoonlijke Effectiviteit heb ik als bijzonder zinvol en plezierig ervaren. De dagelijkse werksituatie/-gebeurtenissen van de cursisten werden gebruikt en op een deskundige en heldere... De training Persoonlijke Effectiviteit heb ik als bijzonder zinvol en plezierig ervaren. De dagelijkse werksituatie/-gebeurtenissen van de cursisten werden gebruikt en op een deskundige en heldere wijze vertaald naar de theorie. Veel handvatten gekregen die ik kan gebruiken in de dagelijkse werk- maar ook in de privé situatie. De trainer en wij, de cursisten, hadden een klik met elkaar.

Janssen

De training werd op een prettige manier geven. De docent was in staat om veel praktijk voorbeelden te geven, die verhelderend werkten bij de uitleg. Ook uitstapjes naar basis Lean en vergelijkingen... De training werd op een prettige manier geven. De docent was in staat om veel praktijk voorbeelden te geven, die verhelderend werkten bij de uitleg. Ook uitstapjes naar basis Lean en vergelijkingen met andere methodes kwamen aan de orde. Docent was van hoog niveau.

Martin Feenstra

Inspirerende praktijkvoorbeelden en heldere inzichten. Zeer veel oja momenten, waar ik persoonlijk veel aan heb. Verder prima locatie, met lekkere lunch. Korte cursus 3 dagen, maar zeker de moeite... Inspirerende praktijkvoorbeelden en heldere inzichten. Zeer veel oja momenten, waar ik persoonlijk veel aan heb. Verder prima locatie, met lekkere lunch. Korte cursus 3 dagen, maar zeker de moeite waard.

Haselhorst

De cursus was erg goed en sloot bovenverwachting aan op mijn behoeftes. Werden goed begeleid in en er was veel ruimte voor interactie. De trainer was gepassioneerd in het vak en wou ons zoveel... De cursus was erg goed en sloot bovenverwachting aan op mijn behoeftes. Werden goed begeleid in en er was veel ruimte voor interactie. De trainer was gepassioneerd in het vak en wou ons zoveel mogelijk leren in de 3 dagen.

Bram Bruinsma

Everdien was een erg goede trainer. Ze maakte de Prince2 training levendig en interessant door het gebruik van veel praktijk onderwerpen en cases. Ook was de locatie top en de lunch erg goed... Everdien was een erg goede trainer. Ze maakte de Prince2 training levendig en interessant door het gebruik van veel praktijk onderwerpen en cases. Ook was de locatie top en de lunch erg goed verzorgd.

Marjolijn Timmermans

Cursus was erg goed. Start was het bepalen van je eigen leerdoelen. Middels verschillende methodieken geleerd hoe je weerstand kunt opheffen en verder kunt gaan. De trainer (Milja Markies) was... Cursus was erg goed. Start was het bepalen van je eigen leerdoelen. Middels verschillende methodieken geleerd hoe je weerstand kunt opheffen en verder kunt gaan. De trainer (Milja Markies) was geweldig. Ze schudde vragen zo uit haar mouw, leefde zich in de rollenspellen in, mimiek, alles klopte. Veel bewondering voor en veel van geleerd. Ook met veel humor gebracht. Prima lunch.

Michiel Postma

Genoten van de training, snel een overzicht van de belangrijkste thema's binnen het domein online marketing. Het is een relatief korte training ter kennismaking.

Wel veel informatie in...

Wel veel informatie in twee dagen, maar zeker geen moment verveeld :)

T. Robbers

De theorie van te voren via filmpjes gekeken en tijdens de training vooral geoefend met het concreet maken van de theorie en het bespreken van praktijkcases met de mede-deelnemers en de enthousiaste... De theorie van te voren via filmpjes gekeken en tijdens de training vooral geoefend met het concreet maken van de theorie en het bespreken van praktijkcases met de mede-deelnemers en de enthousiaste trainer. Wat mij betreft een ideale manier om deze cursus te volgen.

Ilona Heemskerk

Prima, praktijkgerichte cursus. Leuk om met cursisten vanuit verschillende vakgebieden de stof te bespreken en toe te passen. Het 'omdenken' van teksten gebruik ik nu dagelijks. Goede inspireerde... Prima, praktijkgerichte cursus. Leuk om met cursisten vanuit verschillende vakgebieden de stof te bespreken en toe te passen. Het 'omdenken' van teksten gebruik ik nu dagelijks. Goede inspireerde trainer. De eerste dag had iets praktijkgerichter gemogen. Dat werd de tweede dag goed gemaakt.