Deze training is zeer geschikt voor iedereen die een goede notulist wil zijn. Op een leuke interactieve wijze leer je notuleren op verschillende manieren. Een erg uitgebreide handout wordt verstrekt...Deze training is zeer geschikt voor iedereen die een goede notulist wil zijn. Op een leuke interactieve wijze leer je notuleren op verschillende manieren. Een erg uitgebreide handout wordt verstrekt tijdens de eerste les. Veel nuttige tips. De docente gaf een zeer goede training op een hele leuke deskundige manier. De locatie was ook erg goed (La Vie te Utrecht. Goed bereikbaar met OV. Parkeren kan ook op deze locatie maar is erg prijzig. Ik heb erg veel opgestoken van deze training en raad deze aan.
van vuuren
Korte (2-daagse) praktijkgerichte basistraining. Goede mix van theorie en praktijk. Wel veel informatie voor 2 dagen, wellicht beter om over 3 dagen te spreiden? De trainer heeft zelf veel online...Korte (2-daagse) praktijkgerichte basistraining. Goede mix van theorie en praktijk. Wel veel informatie voor 2 dagen, wellicht beter om over 3 dagen te spreiden? De trainer heeft zelf veel online werkervaring en kon daardoor veel tips en tricks geven. Prima locatie.
Geert ten Hietbrink
De IPMA-C opleiding was ICM heb ik als zeer inspirerend ervaren, mede door de zeer ervaren docent. De docent heeft zelf ook veel praktische ervaring en weet dit ook prima over te brengen in...De IPMA-C opleiding was ICM heb ik als zeer inspirerend ervaren, mede door de zeer ervaren docent. De docent heeft zelf ook veel praktische ervaring en weet dit ook prima over te brengen in combinatie met de vereiste theoretische kennis.
Nina Schippers
De training geeft je duidelijke handvatten die je direct in de praktijk kunt gebruiken om jouw team van professionals op de juiste manier te benaderen en te sturen. Je leert hoe je het team kunt...De training geeft je duidelijke handvatten die je direct in de praktijk kunt gebruiken om jouw team van professionals op de juiste manier te benaderen en te sturen. Je leert hoe je het team kunt motiveren en inspireren. Iets wat bij een team van professionals altijd een uitdaging is. Ik zou deze training aan iedereen aanraden die er klaar voor is om zijn manier van leidinggeven tot een hoger niveau te tillen!
Robin de Warm
De cursus werd gegeven door Peter Henneveld van ICM opleidingen. Ik vond de cursus erg leerzaam omdat Peter heel goed kon overbrengen waar je als coach op moet letten en waar je je eigen ik,...De cursus werd gegeven door Peter Henneveld van ICM opleidingen. Ik vond de cursus erg leerzaam omdat Peter heel goed kon overbrengen waar je als coach op moet letten en waar je je eigen ik, ervaringen, valkuilen en allergieën meeneemt in het coachingstraject. Dankzij Peter is mijn eigen inbreng in het coachen nu een heel stuk duidelijker. Mijn eigen geschiedenis wordt nu een tool die ik kan gebruiken als coach/trainer om mijn coachees of trainees beter te helpen en met hen samen te werken. Het enige (kleine) minpuntje dat ik vond, was dat het materiaal iets te basic was. Het gaf de theorie goed weer en geeft ook voldoende modellen etc, maar ik miste een beetje meer inhoud over de invloed van de eigen ik van de coach en hoe daar mee te werken. Dus de aansluiting tussen de theorie en de praktijk mag wat meer in het materiaal terug komen. Ik ben wel heel erg tevreden met mijn tweede cursus bij ICM en in november start ik met mijn 3e cursus bij hen. Ik kan het je aanraden om je bij ICM in te schrijven omdat de trainers vakmensen zijn met echte passie vor hun vak en vakgebied.
Duncan Engelbrecht
Peter is een ervaren trainer die mij veel heeft bijgebracht op het gebied van team coaching. Peter geeft les naar de behoefte van de cursisten hij vind het belangrijk dat je aan het eind van de...Peter is een ervaren trainer die mij veel heeft bijgebracht op het gebied van team coaching. Peter geeft les naar de behoefte van de cursisten hij vind het belangrijk dat je aan het eind van de training iets heb geleerd wat je direct kan gaan gebruiken in de praktijk.
Van der Drift
Dacht voor een opfrisser naar deze cursus te gaan, maar ik heb zoveel meer geleerd dan verwacht! Prima docente, prima locatie. Alleen de opbouw van de lesmap vond ik niet zo heel handig; steeds heen...Dacht voor een opfrisser naar deze cursus te gaan, maar ik heb zoveel meer geleerd dan verwacht! Prima docente, prima locatie. Alleen de opbouw van de lesmap vond ik niet zo heel handig; steeds heen en weer bladeren tussen de hand-outs en de oefeningen
Remco van der Eijk
Erg leerzame training met veel praktijkvoorbeelden en oefeningen. Dankzij deze cursus heb ik inzichten gekregen die ik toe kan passen in de praktijk. De trainster was heel professioneel en door een...Erg leerzame training met veel praktijkvoorbeelden en oefeningen. Dankzij deze cursus heb ik inzichten gekregen die ik toe kan passen in de praktijk. De trainster was heel professioneel en door een persoonlijke benadering kwamen er onderwerpen en tips aan bod waar je echt wat aan hebt.
Miriam Croonen
Een mooie training met veel pratijkoefeningen onderling. Hierdoor is het dynamisch en leer je veel. Benno maakt deze training bijzonder. Een aanrader voor iedereen die als team coach aan de slag gaat.
Mieke
De training was afgestemd op de doelen van iedere deelnemer. De trainer kon de informatie goed overbrengen, met goede voorbeelden. De oefeningen om de informatie in praktijk te brengen waren fijn om...De training was afgestemd op de doelen van iedere deelnemer. De trainer kon de informatie goed overbrengen, met goede voorbeelden. De oefeningen om de informatie in praktijk te brengen waren fijn om te doen en niet ongemakkelijk (waar iedere deelnemer van te voren bang voor was). De locatie was prima, goed te bereiken met het openbaar vervoer, goede lunch en genoeg eten en drinken over de rest van de dag verdeeld. Cursus waar iedereen iets uit kan halen.