Zeer nuttige training. Veel handvatten gehad om mijn werk beter in te delen en om te gaan met mijn dagelijkse werk. Ook het assertiviteitsstuk was zeer leerzaam. Ook gebruikte de trainer veel...Zeer nuttige training. Veel handvatten gehad om mijn werk beter in te delen en om te gaan met mijn dagelijkse werk. Ook het assertiviteitsstuk was zeer leerzaam. Ook gebruikte de trainer veel praktijkvoorbeelden en ging in op vraagstukken van deelnemers.
Arno Peters
De coachingsopleiding heeft mij verrijkt. A in methodes en de psychologische achtergronden van het coachen. B ik heb mijzelf beter leren kennen als persoon en als coach en kan dat nu nog beter...De coachingsopleiding heeft mij verrijkt. A in methodes en de psychologische achtergronden van het coachen. B ik heb mijzelf beter leren kennen als persoon en als coach en kan dat nu nog beter inzetten in de gesprekken. De trainers hebben het allerbeste uit mij naar boven weten te halen, waarvoor mijn dank. Door deze opleiding heb ik de inspiratie en handvatten gekregen om door te bouwen waarmee ik al was begonnen.
Christa Hudepohl
Zeer op de praktijk gerichte opleiding. Een aanrader. De wijze waarop de training gegeven wordt is zeer goed. Ook de accommodatie verdient een "pluim" Eigen casus wordt dieper op in gegaan en op de...Zeer op de praktijk gerichte opleiding. Een aanrader. De wijze waarop de training gegeven wordt is zeer goed. Ook de accommodatie verdient een "pluim" Eigen casus wordt dieper op in gegaan en op de juiste wijze toegelicht.
Ricardo Schinning
Zeer leuke en inspirerende cursus. De docente hield ons enorm scherp met uitdagende opdrachten en goede feedback. Na het volgen van deze training heb ik het geleerde direct toegepast en overgedragen...Zeer leuke en inspirerende cursus. De docente hield ons enorm scherp met uitdagende opdrachten en goede feedback. Na het volgen van deze training heb ik het geleerde direct toegepast en overgedragen waardoor mijn collega's er ook profijt van hebben. Deze twee dagen zijn werkelijk omgevlogen.
Rene Glas
Top! Perfecte combinatie tussen theorie uit het boek en de praktijkoefeningen en interactie tijdens de bijeenkomsten. De training geeft inzichten in veranderingen en de tools om die met succes af te...Top! Perfecte combinatie tussen theorie uit het boek en de praktijkoefeningen en interactie tijdens de bijeenkomsten. De training geeft inzichten in veranderingen en de tools om die met succes af te ronden. Zeker een aanrader...
Rula Papandroudis - Gonidou
Ramon geeft op een leuke manier uitleg en les. Wat ik geleerd heb dat kan ik zeker in de praktijk toepassen. Leuke groep en goed georganiseerd. Ik ging er met plezier naar toe. Naar...Ramon geeft op een leuke manier uitleg en les. Wat ik geleerd heb dat kan ik zeker in de praktijk toepassen. Leuke groep en goed georganiseerd. Ik ging er met plezier naar toe. Naar verhouding is de opleiding wel duur.
Anniek van den Dool
Een training waardoor je geïnspireerd raakt en waardoor bewustwording op eigen gedrag en gedrag van een ander (richting jezelf) wordt gecreëerd. Erg leuk om te volgen en zeer leerzaam voor iedereen.
Rozalie Kramer
Ik vond het een zeer waardevolle en leuke cursus. Je word bewust gemaakt van je voorkomen in een groep en krijgt handvaten om er verbetering in te brengen daar waar nodig.
Klaske Wiegersma
Een goede docent met veel praktijkervaring waardoor hij goed de vertaling van theorie naar de praktijk kan maken. Goede begeleiding bij het maken van de eindopdracht, altijd snelle reactie op e-mail.
M. Flaton
De cursus office management werd door haar op een inspirerende wijze vorm gegeven. Ze toonde oprechte betrokkenheid en gaf passende handvaten voor in de praktijk. De kleine groep (8 deelnemers)...De cursus office management werd door haar op een inspirerende wijze vorm gegeven. Ze toonde oprechte betrokkenheid en gaf passende handvaten voor in de praktijk. De kleine groep (8 deelnemers) zorgde voor een open sfeer waarin prettig werd samengewerkt. De locatie in Amsterdam was goed bereikbaar.