Prima training, goede sensitieve docent met zowel veel theorie als praktijkkennis en ervaring. Prima combinatie van boekwerk en video materiaal.
Jimmy Brouns
De ITIL foundation training bij ICM was goed verzorgd. Jurian Burgers is een zeer deskundige docent. Veel praktische informatie en toepassingen. Ook het materiaal en locatie was netjes verzorgd. Het...De ITIL foundation training bij ICM was goed verzorgd. Jurian Burgers is een zeer deskundige docent. Veel praktische informatie en toepassingen. Ook het materiaal en locatie was netjes verzorgd. Het materiaal bij de opleiding geeft voldoende houvast om het examen goed te volbrengen.
Van Ende
Het was een leerzame training. De vakkundige docent gaf een goed beeld van het projectmatig werken en koppelde theorie en praktijk op een goede manier aan elkaar. Er was veel ruimte voor reflectie,...Het was een leerzame training. De vakkundige docent gaf een goed beeld van het projectmatig werken en koppelde theorie en praktijk op een goede manier aan elkaar. Er was veel ruimte voor reflectie, ook de reflectie van de andere kandidaten was erg leerzaam voor jezelf.
Frea de Jong
Ontzettend leuke tweedaagse cursus. De docent is ervaren en bedreven en ze weet de leerstof inspirerend te brengen. We hadden een leuke groep studenten van divers pluimage, waardoor je ook weer...Ontzettend leuke tweedaagse cursus. De docent is ervaren en bedreven en ze weet de leerstof inspirerend te brengen. We hadden een leuke groep studenten van divers pluimage, waardoor je ook weer nieuwe inzichten kreeg. Veel oefeningen tussendoor, waardoor je direct het geleerde in praktijk kon brengen. Kortom, zeer geslaagd!
Veronica Both
De trainer van de cursus Timemanagement was echt een inspiratiebron met duidelijke herkenbare cases en goed te begrijpen oplossingen. De cursus werd op een fijne en goed bereikbare locatie gehouden....De trainer van de cursus Timemanagement was echt een inspiratiebron met duidelijke herkenbare cases en goed te begrijpen oplossingen. De cursus werd op een fijne en goed bereikbare locatie gehouden. Meteen de volgende dag ben ik met de tips aan de slag gegaan en tot nu toe bevalt dat heel goed Top!
h h
Leerzame cursus, gezien de verschillende niveaus (individuele werkervaring met projectmatig werken) op de cursusdagen was er ruimte om van elkaar te leren. 2 dagen voor echte verdieping is naar mijn...Leerzame cursus, gezien de verschillende niveaus (individuele werkervaring met projectmatig werken) op de cursusdagen was er ruimte om van elkaar te leren. 2 dagen voor echte verdieping is naar mijn mening te weinig.
Thomas
De opleiding geeft een mooi, diepgaand overzicht van alle facetten van Digital Marketing. Ik weet nu wat er met verschillende kanalen mogelijk is en zie verbeteringen voor mijn eigen praktijk. De...De opleiding geeft een mooi, diepgaand overzicht van alle facetten van Digital Marketing. Ik weet nu wat er met verschillende kanalen mogelijk is en zie verbeteringen voor mijn eigen praktijk. De trainer van ICM leverde hieraan een belangrijke bijdrage.
Pieter Out
Het is een pragmatische training om vaardigheden te verbeteren. De trainer is in staat om de theorie voor alle deelnemers om te zetten in praktisch toepasbare kennis in herkenbare situaties....Het is een pragmatische training om vaardigheden te verbeteren. De trainer is in staat om de theorie voor alle deelnemers om te zetten in praktisch toepasbare kennis in herkenbare situaties. Hierdoor kan je meteen met het geleerde in de praktijk aan de slag.
Ernestine de Koff
De training was zeer inspirerend en leerzaam door de goede uitlegvideo's van ICM, de deskundige trainer en de medecursisten. De theorie kreeg tijdens de trainingsdagen een praktisch gezicht door de...De training was zeer inspirerend en leerzaam door de goede uitlegvideo's van ICM, de deskundige trainer en de medecursisten. De theorie kreeg tijdens de trainingsdagen een praktisch gezicht door de ingebrachte casussen. Ik kan de communicatie rond verandertrajecten nu goed onderbouwen en verantwoorden.
P van Heyst
Fijne mix van theorie en praktische toepassing. Goede uitleg en korte rollenspellen voor kadervorming van de theorie is ideaal. Onmisbaar en direct kunnen gebruiken. Komt zeker ook door de ruime...Fijne mix van theorie en praktische toepassing. Goede uitleg en korte rollenspellen voor kadervorming van de theorie is ideaal. Onmisbaar en direct kunnen gebruiken. Komt zeker ook door de ruime praktijk ervaring van de trainster.