P. Tuymelaar

Goede cursus, zeer goede begeleiding. Ik heb er veel geleerd en veel kan je ook gelijk in de praktijk brengen. De kracht van deze cursus is dat de theorie in een groter verband wordt geplaats... Goede cursus, zeer goede begeleiding. Ik heb er veel geleerd en veel kan je ook gelijk in de praktijk brengen. De kracht van deze cursus is dat de theorie in een groter verband wordt geplaats waardoor er zaken op hun plaats komen. Ook heb ik veel positieve feedback vanuit de werkomgeving gehad over het merkbare effect van deze cursus.

Tamara Krikke

Ik ben als eerste zeer te vrede over ICM, voldoen en duidelijke informatie. Locatie en leermiddelen waren prima verzorgd.
De Training was goed opgebouwd en alle deelnemers, ieder met zijn/haar...
De Training was goed opgebouwd en alle deelnemers, ieder met zijn/haar eigen leerdoel, kwamen aan bod. Een zeer kundige trainer die met zijn ervaring, professionaliteit maar vooral de nodige dosis humor elke deelnemer wist te motiveren en activeren wat zorgde voor een ieder dat het een geslaagde training is geweest.Het geleerde is zeer bruikbaar en bied perspectief voor je toekomst.

Sonja Eding

Fijne training, ik heb een hoop handvatten gekregen om verder te kunnen. Met name het ontvangen boek is handig als naslagwerk. De samenstelling van de groep heb ik als plezierig ervaren.

Machteld Berkelmans

De opleiding was heel goed en uitdagend. De trainer was enthousiast en een fijne inspiratiebron. Wel vond ik het in eerste instantie lastig mijn weg te vinden in de digitale leeromgeving. Daar zou... De opleiding was heel goed en uitdagend. De trainer was enthousiast en een fijne inspiratiebron. Wel vond ik het in eerste instantie lastig mijn weg te vinden in de digitale leeromgeving. Daar zou voor mij wat meer structuur in aangebracht mogen worden.

Zijlstra

Ervaren als een zeer leerzame cursus. Er komen veel verschillende onderwerpen m.b.t. persoonlijke effectiviteit aan bod en de trainer had veel aandacht voor persoonlijke ervaringen. Daarnaast was de... Ervaren als een zeer leerzame cursus. Er komen veel verschillende onderwerpen m.b.t. persoonlijke effectiviteit aan bod en de trainer had veel aandacht voor persoonlijke ervaringen. Daarnaast was de locatie prettig en goed bereikbaar.

Heleen Gerwig

Prima cursus, erg prettige, zeer ervaren en zeer kundige trainer. Groepsgrootte is ook prima. Veel geleerd en handige tools mee gekregen om thuis en in werksfeer mee door te gaan.

van der Heijden

Super mooie opleiding en veel geleerd hoe je bijvoorbeeld verschillende leerstijlen aanspreekt, de groepsdynamiek kan beïnvloeden, en ook ontdekt wat mijn persoonlijke unieke kracht is als trainer.... Super mooie opleiding en veel geleerd hoe je bijvoorbeeld verschillende leerstijlen aanspreekt, de groepsdynamiek kan beïnvloeden, en ook ontdekt wat mijn persoonlijke unieke kracht is als trainer. Ik merk dat ik in de trainingen die ik geef veel gebruik maak van de kennis die ik in deze opleiding heb opgedaan.

Jikke Zollner

De training is absoluut een aanrader; een combinatie van theorie en praktijk (werkvormen en huiswerkopdrachten) en gaat in op de vele (herkenbare) facetten van projectmatig werken. Het naslagwerk is... De training is absoluut een aanrader; een combinatie van theorie en praktijk (werkvormen en huiswerkopdrachten) en gaat in op de vele (herkenbare) facetten van projectmatig werken. Het naslagwerk is uitgebreid en overzichtelijk. De trainer bezit de mooie eigenschap om de deelnemers, ieder op eigen wijze, telkens nieuwe inzichten te geven. Hij is daarbij open en helder. Zijn werkwijze is inspirerend.

Martens

Erg inspirerende en kwalitatieve cursus. De groep bestond uit 7 personen wat perfect was. Aan het begin van de cursus werd gekeken welke leerdoelen elk individu heeft en werd het programma hier... Erg inspirerende en kwalitatieve cursus. De groep bestond uit 7 personen wat perfect was. Aan het begin van de cursus werd gekeken welke leerdoelen elk individu heeft en werd het programma hier zodanig op aangestuurd. De afwisseling van 'droge stof' met interactieve opdrachten en het enthousiasme van Alison, zorgden ervoor dat de dagen voorbij vlogen. Ik had hier graag een vervolgcursus van gezien.

Mertine Middelkoop

Een superfijne van manier van leren. Lezen en video's kijken in je eigen tijd. Oefenen, leren en inzichten delen met een vast groep cursisten. Ik heb diverse coachingopleidingen vooraf onderzocht... Een superfijne van manier van leren. Lezen en video's kijken in je eigen tijd. Oefenen, leren en inzichten delen met een vast groep cursisten. Ik heb diverse coachingopleidingen vooraf onderzocht (proefdagen). ICM sprong er echt uit. De trainers zijn professionale coaches met trainersvaardigheden en met verstand van hun vak. Ik heb veel over mezelf en het coachingvak geleerd.