Over communicatie valt altijd wat te leren. We doen het de hele dag. Ik heb een aantal trainingen bij ICM gevolgd over dit onderwerp en iedere keer weer is het vernieuwend, verhelderend en goed...Over communicatie valt altijd wat te leren. We doen het de hele dag. Ik heb een aantal trainingen bij ICM gevolgd over dit onderwerp en iedere keer weer is het vernieuwend, verhelderend en goed verzorgd. De locaties zijn goed bereikbaar met de auto of OV, het lesmateriaal en de trainers zijn top. Ik kijk uit naar de volgende cursus!
Sasja van Rijsewijk
Ik heb geleerd hoe je het meest effectief invloed uit kunt oefenen, zodat mijn initiatieven het meeste kans hebben om te worden aangenomen. de docent was zeer bevlogen, ook het werken met een acteur...Ik heb geleerd hoe je het meest effectief invloed uit kunt oefenen, zodat mijn initiatieven het meeste kans hebben om te worden aangenomen. de docent was zeer bevlogen, ook het werken met een acteur beviel heel goed. De vele praktijkoefeningen waren zeer nuttig. Aanrader!!!
Arjen Schouws
Inspirerende en interactieve training, met volop gelegenheid om je eigen trainingen aan de andere deelnemers te tonen. Doordat de deelnemers uit verschillende branches en sectoren komen, zorgt de...Inspirerende en interactieve training, met volop gelegenheid om je eigen trainingen aan de andere deelnemers te tonen. Doordat de deelnemers uit verschillende branches en sectoren komen, zorgt de ontvangen feedback echt voor nieuwe en praktische inzichten.
Jurgen Hartmans
Onderwerpen, lesstof, inhoud, trainer, accomodatie, alles heel goed! De 6 maanden opleiding zou eventueel iets ingekort kunnen worden om niet te veel tijd tussen de lessen te laten, maar is niet...Onderwerpen, lesstof, inhoud, trainer, accomodatie, alles heel goed! De 6 maanden opleiding zou eventueel iets ingekort kunnen worden om niet te veel tijd tussen de lessen te laten, maar is niet noodzakelijk.
oo
De training was een mooie mix tussen uitwisselen van ervaringen, oefenen met concrete casussen en werken aan je eigen leervragen. Door de spreiding over 4 maanden heb je de tijd om de stof te laten...De training was een mooie mix tussen uitwisselen van ervaringen, oefenen met concrete casussen en werken aan je eigen leervragen. Door de spreiding over 4 maanden heb je de tijd om de stof te laten bezinken, en kom je echt een stap verder in het toepassen van gedachten en trucs in je werk.
Martine Hoofs
De 5 maanden durende Trainersopleiding gedaan bij het ICM. Een inspirerende opleiding met goede trainers, fijn lesmateriaal en een mooie locatie in Utrecht. Zowel voor beginnende trainers zoals ik,...De 5 maanden durende Trainersopleiding gedaan bij het ICM. Een inspirerende opleiding met goede trainers, fijn lesmateriaal en een mooie locatie in Utrecht. Zowel voor beginnende trainers zoals ik, als voor meer gevorderde trainers, erg interessant en leerzaam. Ik ben klaar om me verder te gaan ontwikkelen in het trainersvak met een gevulde rugzak aan kennis en handvatten. Een echte aanrader!
C Vis
Ik vond het heel duidelijk en overzichtelijk. We gingen aan de slag met...De training is gericht op de basis, wat goed is als je weinig tot geen ervaring hebt met content marketing.
Ik vond het heel duidelijk en overzichtelijk. We gingen aan de slag met praktijkopdrachten en we kregen goede tools om teksten op de juiste manier in te steken en SEO-proof te maken.
Belderbos
Ik heb de training als erg nuttig ervaren. De praktische instelling van de trainer samen met de werkvormen met eigen teksten zorgden ervoor dat de kennis en vaardigheden uit de training direct...Ik heb de training als erg nuttig ervaren. De praktische instelling van de trainer samen met de werkvormen met eigen teksten zorgden ervoor dat de kennis en vaardigheden uit de training direct toepasbaar waren in mijn werk.
Bronk
Leuke en interessante cursus. Goede en aardige trainer met veel kennis en praktijkervaring die alle onderdelen van contentcreatie en webredactie uitgebreid behandeld. Handige tips en tricks gehad....Leuke en interessante cursus. Goede en aardige trainer met veel kennis en praktijkervaring die alle onderdelen van contentcreatie en webredactie uitgebreid behandeld. Handige tips en tricks gehad. Gewoon erg veel geleerd. Een echte aanrader voor iedereen die meer wil weten over contentcreatie en webredactie.
Pim Pennings
Erg fijne cursus waarbij veel praktijk voorbeelden worden uitgelegd en geoefend. De trainer weet erg veel en geeft hele goede persoonlijke tips. De spiegel wordt goed voorgehouden en een...Erg fijne cursus waarbij veel praktijk voorbeelden worden uitgelegd en geoefend. De trainer weet erg veel en geeft hele goede persoonlijke tips. De spiegel wordt goed voorgehouden en een actieplan wordt persoonlijk opgesteld voor de toekomst.