Hermes Verseveldt

De opleiding Procesmanagement bestaat uit 4 bijeenkomsten, die ik moest voorbereiden door een aantal video's te bekijken en een boek te bestuderen. In de bijeenkomsten oefenen de studenten met de... De opleiding Procesmanagement bestaat uit 4 bijeenkomsten, die ik moest voorbereiden door een aantal video's te bekijken en een boek te bestuderen. In de bijeenkomsten oefenen de studenten met de stof en geeft de docent toelichting op een speelse en enthousiaste manier; hij sluit daarbij goed aan op de werkzaamheden van de studenten. De studenten krijgen de sheets die tijdens de bijeenkomsten zijn getoond. De opleiding wordt afgesloten met een examen en verbetervoorstel voor een proces. De opleiding is pittig, maar goed te volgen. De opleiding wordt op diverse locaties gegeven.

Glenn Coert

Zeer interessante HBO opleiding. Trainer Gosse Korte heeft veel praktijkervaring en brengt zijn kennis mbv opdrachten over aan de deelnemers. Door zijn enthousiasme daagt hij je uit om het... Zeer interessante HBO opleiding. Trainer Gosse Korte heeft veel praktijkervaring en brengt zijn kennis mbv opdrachten over aan de deelnemers. Door zijn enthousiasme daagt hij je uit om het interessante vakgebied tot je te nemen. Goede opleiding door een combinatie van theorie, opdrachten, examen en een eindopdracht.

Hoiting

Het systeem van prince2 werd op duidelijke wijze uitgelegd en met praktijkvoorbeelden toegelicht. Hierdoor gaat de toch wel saaie lesstof meer leven en is het beter te onthouden. Locatie (met lunch)... Het systeem van prince2 werd op duidelijke wijze uitgelegd en met praktijkvoorbeelden toegelicht. Hierdoor gaat de toch wel saaie lesstof meer leven en is het beter te onthouden. Locatie (met lunch) is prima en ook de trainer en ICM zeer toegankelijk voor vragen!

Pieter-Paul Ploeg

Goed:
De begeleiding van de cursus is perfect, inhoud wordt goed ingepast in praktische oefeningen.

Kon beter:
Begeleidend materiaal aangeboden op online omgeving is niet...
Goed:

Kon beter:
Begeleidend materiaal aangeboden op online omgeving is niet gebruikt; dit is niet in lijn met de instructies die vooraf worden gegeven.

Petra de Munnik

Inspirerende training van 3 dagen gegeven door een zeer professionele docent. Een prima methode om met NLP kennis te maken in korte tijd. Het prikkelt en maakt nieuwsgierig om meer van NLP te weten... Inspirerende training van 3 dagen gegeven door een zeer professionele docent. Een prima methode om met NLP kennis te maken in korte tijd. Het prikkelt en maakt nieuwsgierig om meer van NLP te weten te komen. Implementatie van het geleerde in de praktijk volgt tijdens en na de training! Een échte aanrader voor wie zich open durft te stellen voor nieuwe communicatiemogelijkheden!

John Leijenaar

Goede training waarbij veel praktische tips worden meegegeven. In prettige, veilige setting wordt vooral geleerd door te doen. Stuk theorie behandelen en vervolgens direct in de groep oefenen. De... Goede training waarbij veel praktische tips worden meegegeven. In prettige, veilige setting wordt vooral geleerd door te doen. Stuk theorie behandelen en vervolgens direct in de groep oefenen. De ervaren en motiverende trainer was ook erg goed. Ik zou deze training zeker aanbevelen!

Onbekend

"Het waren 3 fantastische dagen". Dat was mijn credo achteraf. Echt waar. Inspirerend, verhelderend en professioneel is deze NLP training door een geweldige docent gegeven. NLP heeft mij persoonlijk... "Het waren 3 fantastische dagen". Dat was mijn credo achteraf. Echt waar. Inspirerend, verhelderend en professioneel is deze NLP training door een geweldige docent gegeven. NLP heeft mij persoonlijk meer rust, luister- en denkvermogen gegeven. Een echte aanrader voor elke professional die meer wilt met communicatie, tonatie van woorden en coaching.

Danny Wolters

Zeer interessante training om te volgen, je leert erg veel over je zelf en over anderen. Waren in een klein groepje waardoor je veel dingen kunt bespreken en behandelen. Ook erg interactief door... Zeer interessante training om te volgen, je leert erg veel over je zelf en over anderen. Waren in een klein groepje waardoor je veel dingen kunt bespreken en behandelen. Ook erg interactief door rollenspellen en niet te veel theorie, je leert toch het meeste door te oefenen.

Elena Panchenko

Trainer was zeer professioneel. Zij kon trainingen heel interessant maken. Locatie was ook goed bereikbaar, lunch was zeer uitgebreid en lekker. Ik heb veel nieuwe dingen geleerd die nuttig in mijn... Trainer was zeer professioneel. Zij kon trainingen heel interessant maken. Locatie was ook goed bereikbaar, lunch was zeer uitgebreid en lekker. Ik heb veel nieuwe dingen geleerd die nuttig in mijn werk zijn.

Marjan Dijkstra

Een leerzame cursus timemanagement, waarbij persoonlijke alsook algemene zaken behandeld werden. De cursus werd zo ingedeeld dat we van elkaars ervaringen leerden. Uiteindelijk kreeg ieder een... Een leerzame cursus timemanagement, waarbij persoonlijke alsook algemene zaken behandeld werden. De cursus werd zo ingedeeld dat we van elkaars ervaringen leerden. Uiteindelijk kreeg ieder een opdracht mee om jezelf te blijven ontwikkelen.