Raymond Lammers

Wat ik goed vond was de combinatie van theorie en de spelende wijze waarop de theorie toegepast werd in een lego opdracht samen met medestudenten. hierdoor heb ik naast SCRUM ook beter zelfbeeld... Wat ik goed vond was de combinatie van theorie en de spelende wijze waarop de theorie toegepast werd in een lego opdracht samen met medestudenten. hierdoor heb ik naast SCRUM ook beter zelfbeeld gekregen op een aantal soft skills (presenteren, structureren en communiceren). De begeleiding hierbij vond ik erg goed. Zo kregen wij (de cursisten) veel vrijheid om de theorie op een persoonlijke manier ons eigen te maken en dit met elkar te delen. Verder was de locatie het eten, lesmateriaal en de planning goed geregeld.

Een tip: (indien mogelijk) om een derde les in te plannen die volledig in het teken staat van een klassikale 360 graden feedback over de afgelopen traingen en praktijkopdracht. waarin de trainer en cursisten elkaar nog tips en tops op basis van de feedback kunnen meegegeven.

Leonard en ICM hartelijk bedankt voor de leuke en leerzame training

Stephanie Klomp

Een hele goede opleiding, waarin je wordt gemotiveerd om tools in te zetten die bij jezelf passen ten behoeve van het begeleiden van loopbaantrajecten. De ervaren docent zet het vakgebied intuïtief... Een hele goede opleiding, waarin je wordt gemotiveerd om tools in te zetten die bij jezelf passen ten behoeve van het begeleiden van loopbaantrajecten. De ervaren docent zet het vakgebied intuïtief in het licht en stimuleert zo tot het luisteren naar jezelf en naar de coachee. Dit zorgt voor positieve beweging en inspiratie voor het maken van loopbaankeuzes. Al met al vormde de opleiding voor mij een bewustzijnsverruimende reis met de loopbaan als rijk uitgangspunt!

Wendy Mertens

Elke opleidingsdag heb ik met veel plezier en enthousiasme gevolgd. De combinatie en afwisseling met de theorie uit de boeken, de klassikale opdrachten en discussies met medestudenten maakte dat ik... Elke opleidingsdag heb ik met veel plezier en enthousiasme gevolgd. De combinatie en afwisseling met de theorie uit de boeken, de klassikale opdrachten en discussies met medestudenten maakte dat ik de hele dag geboeid bleef. Actuele ontwikkelingen in het communicatievak werden veelvuldig aan de lessen toegevoegd om de theorie nog beter te kunnen begrijpen en plaatsen. Kortom, een opleiding die ik iedereen kan aanraden.

Judith 007

Super interessante cursus waarin je diverse aspecten van psychologie benaderd. Het leuke uit deze cursus is dat je dingen kan oppikken die bij je passen, het is je eigen leerproces die het leuk... Super interessante cursus waarin je diverse aspecten van psychologie benaderd. Het leuke uit deze cursus is dat je dingen kan oppikken die bij je passen, het is je eigen leerproces die het leuk maken.

Cees van Item

Een compacte driedaagse cursus die doormiddel van praktijkoefeningen in groepjes of klassikaal de belangrijkste facetten van adviesvaardigheden belicht en laat oefenen. De ongedwongen sfeer binnen... Een compacte driedaagse cursus die doormiddel van praktijkoefeningen in groepjes of klassikaal de belangrijkste facetten van adviesvaardigheden belicht en laat oefenen. De ongedwongen sfeer binnen de groep en de aanpak van de trainer maakten het geheel tot een positieve en leerzame ervaring!

Nicole Konermann

Prettige trainer die duidelijk kan uitleggen en de tijd neemt om het nogmaals, maar dan op een andere manier uit te leggen als iets niet duidelijk is. Kon de aandacht goed vasthouden.

Manon Verboeket

De praktijkgerichte aanpak en de ruime gelegenheid tot het delen van ervaringen hebben mij ook bij deze opleiding van ICM erg aangetrokken. De theoretische ondersteuning van het bijbehorende boek... De praktijkgerichte aanpak en de ruime gelegenheid tot het delen van ervaringen hebben mij ook bij deze opleiding van ICM erg aangetrokken. De theoretische ondersteuning van het bijbehorende boek vond ik eveneens zeer prettig en handzaam als aanvulling van het geheel.

M. Hacquier

De lessen waren zeer afwisselend, trainer bracht het erg luchtig met veel humor. Tijd tussen de trainingen was goed en voldoende om de stof goed onder de knie te krijgen.

Rachel Van roosmalen

De training vond ik heel erg goed. Thuis kan je op de online portal al het e.e.a. lezen en voorbereiden. In de les ben je bezig met oefenen, in een groep waar ik mij zeer prettig bij voelde. Je... De training vond ik heel erg goed. Thuis kan je op de online portal al het e.e.a. lezen en voorbereiden. In de les ben je bezig met oefenen, in een groep waar ik mij zeer prettig bij voelde. Je krijgt een boekje mee naar huis met goede uitleg en dat lees ik nog steeds om mezelf scherp te houden.
Wat de training compleet maakte was de trainer. Ik vond haar manier van werken heel erg goed en stimulerend.

Rudolph Janssen

Een opleiding waarvan je niet alleen kennis en vaardigheden aanleert en ontwikkelt, maar echt een life changing ervaring die ik iedereen gun om dit ook te ervaren.
De praktische toepasbaarheid,...
De praktische toepasbaarheid, veilige en warme leeromgeving