In verschillende modules kreeg ik steeds een andere trainer. Zo werden de zaken van meerdere kanten belicht en daar bleek ik veel van te leren. Daarnaast was elke trainer weer gespecialiseerd in...In verschillende modules kreeg ik steeds een andere trainer. Zo werden de zaken van meerdere kanten belicht en daar bleek ik veel van te leren. Daarnaast was elke trainer weer gespecialiseerd in iets anders,dus kreeg ik op elk vakgebied het beste trainingsaanbod.
Fred van der Velden
De training effectieve communicatie in 4 maanden was een duidelijke en praktisch bruikbare training. De trainer acteerde uitstekend en speelde effectief in op de verschillende karakters en niveau's...De training effectieve communicatie in 4 maanden was een duidelijke en praktisch bruikbare training. De trainer acteerde uitstekend en speelde effectief in op de verschillende karakters en niveau's in de groep. Deze training is een echte meerwaarde in de dagdagelijkse praktijk.
Joyce de Haan
Was zeer goed. Ten eerste een hele leuke trainster die zelf veel ervaring had in het vak. Alles werd heel goed uitgelegd, en we hebben hele goede (praktijk)oefeningen gehad. Zeer uitgebreid vond ik...Was zeer goed. Ten eerste een hele leuke trainster die zelf veel ervaring had in het vak. Alles werd heel goed uitgelegd, en we hebben hele goede (praktijk)oefeningen gehad. Zeer uitgebreid vond ik het. Al met al, wat ik van te voren eigenlijk helemaal niet had verwacht, heb ik in die drie dagen echt ontzettend veel geleerd. De groep zelf was ook heel leuk. Ik kan eigenlijk ook geen minpunten bedenken. Ik zou de cursus nl. aan iedereen aanraden. Als er een vervolg zou komen zou ik meteen weer gaan. Super leuke ervaring!
C van Otterloo
De trainster heeft zoveel ervaring, zeer indrukwekkend en ook zeer inspirerend. Daarnaast is de cursus in combinatie met de voorbereidende filmpjes zeer efficiënt in elkaar gezet en daardoor zeer...De trainster heeft zoveel ervaring, zeer indrukwekkend en ook zeer inspirerend. Daarnaast is de cursus in combinatie met de voorbereidende filmpjes zeer efficiënt in elkaar gezet en daardoor zeer leerzaam.
Antonio Marro
Ik vond de training heel nuttig en interessant met de juiste afwisseling tussen theorie en praktijk. Interactie met de andere medecursisten was ook goed over nagedacht. Mooie locatie en alles zeer...Ik vond de training heel nuttig en interessant met de juiste afwisseling tussen theorie en praktijk. Interactie met de andere medecursisten was ook goed over nagedacht. Mooie locatie en alles zeer goed geregeld.
Harold D. Mol
Een erg leerzame training, waar ik veel aan heb gehad. De docent was vakkundig en zorgde voor een optimale sfeer. Deze training is een echte aanraden, als je dieper in wilt gaan op het fenomeen...Een erg leerzame training, waar ik veel aan heb gehad. De docent was vakkundig en zorgde voor een optimale sfeer. Deze training is een echte aanraden, als je dieper in wilt gaan op het fenomeen communiceren.
Van Drunen
Ervaren professionele trainer met verstand van zaken die de lesstof telkens wist te vertalen naar actuele gebeurtenissen. Hierdoor bleef de aangeboden informatie interessant. Voorafgaand aan ieder...Ervaren professionele trainer met verstand van zaken die de lesstof telkens wist te vertalen naar actuele gebeurtenissen. Hierdoor bleef de aangeboden informatie interessant. Voorafgaand aan ieder cursusblok werd verhelderend voorbereidingsmateriaal aangeboden via de portal. Uitstekende locatie die erg goed bereikbaar was.
Van den Elshout
Erg kundige trainer die heel veel droge theorie kon verduidelijken met praktijkvoorbeelden die tot de verbeelding spraken. Daardoor was ik ook binnen een aantal dagen prima klaargestoomd voor de...Erg kundige trainer die heel veel droge theorie kon verduidelijken met praktijkvoorbeelden die tot de verbeelding spraken. Daardoor was ik ook binnen een aantal dagen prima klaargestoomd voor de eindtest met een mooie eindscore. Goede sfeer in de groep dus dat werkte ook wel mee. Maar zeker de docenten zijn erg kundig dus een aanrader.
DIana Broeren
Zeer leerzame praktijkgerichte training! De trainer was zeer bekwaam, verwees veel naar praktijkvoorbeelden en deed dat op zeer ludieke en pakkende wijze. Hierdoor blijven de geleerde methodieken...Zeer leerzame praktijkgerichte training! De trainer was zeer bekwaam, verwees veel naar praktijkvoorbeelden en deed dat op zeer ludieke en pakkende wijze. Hierdoor blijven de geleerde methodieken beter paraat en pas je ze eerder toe! Kortom een aanrader voor leidinggevenden!
Ella Bartowska
Deskundige trainer, schakelt makkelijk tussen theorie en praktijk, speelt goed op de vragen en de cases van de deelnemers. Prettig in omgaan, straalt rust uit. Faciliteiten helemaal op orde, lekkere...Deskundige trainer, schakelt makkelijk tussen theorie en praktijk, speelt goed op de vragen en de cases van de deelnemers. Prettig in omgaan, straalt rust uit. Faciliteiten helemaal op orde, lekkere lunches, klantvriendelijke ontvangst.