Door een zeer vakkundige trainster veel geleerd en de technieken in de praktijk toegepast. De onderwerpen die aan bod kwamen waren zeer interessant en soms met een verrassende uitkomst. Mede door de...Door een zeer vakkundige trainster veel geleerd en de technieken in de praktijk toegepast. De onderwerpen die aan bod kwamen waren zeer interessant en soms met een verrassende uitkomst. Mede door de enthousiaste en ervaren trainster een cursus om iedereen aan te raden.
Evert Bovenkamp
Een inspirerende training van NLP. De docente weet het (werk)leven te verbinden met de praktische toepassingen van NLP. Een boeiende en leerzame ervaring. Helder en in stappen wordt de communicatie...Een inspirerende training van NLP. De docente weet het (werk)leven te verbinden met de praktische toepassingen van NLP. Een boeiende en leerzame ervaring. Helder en in stappen wordt de communicatie tussen mensen belicht via de NLP methode.
Edwin dekkers
Deze trainersopleiding is breed en omdat deze maar vijf maanden doorlooptijd heft is deze ook erg intensief. Door intensief met een groep samen te werken, iedereen vanuit een Eigen achtergrond...Deze trainersopleiding is breed en omdat deze maar vijf maanden doorlooptijd heft is deze ook erg intensief. Door intensief met een groep samen te werken, iedereen vanuit een Eigen achtergrond is het leereffect maximaal.
Ben je op zoek naar een geode opleiding met een tijdspanne die te overzien is dan is deze opleiding echt voor jou.
Cora Duijndam
Ik heb in 2016 met veel plezier de opleiding Professioneel coach gedaan. De combinatie van het lezen van de theorie, het bekijken van de video’s, het oefenen tijdens de cursusdagen en het maken van...Ik heb in 2016 met veel plezier de opleiding Professioneel coach gedaan. De combinatie van het lezen van de theorie, het bekijken van de video’s, het oefenen tijdens de cursusdagen en het maken van de opdrachten is mij goed bevallen. De docenten heb ik als kundig en betrokken ervaren. Door de prettige en open sfeer tijdens de cursusdagen heb ik veel opgestoken.
Lambertus Muijs
Leuke leerzame cursus met een leuke kleine groep en een motiverende leraar. Lesmateriaal duidelijk. Ook het rollenspel wat je in de praktijk tegen kan komen gecombineerd met theorie sluit...Leuke leerzame cursus met een leuke kleine groep en een motiverende leraar. Lesmateriaal duidelijk. Ook het rollenspel wat je in de praktijk tegen kan komen gecombineerd met theorie sluit goed op elkaar aan.
Ditta Van de Bovenkamp
Heel persoonlijk, opleiding klopt met de inhoud, goed niveau, prettige trainer, die goede kennis van zaken heeft. Goede locatie, zowel met auto als openbaar vervoer. Ook de grote van de groep is goed
Judith Vossen
Een fantastisch leerzame trainersopleiding met 4 verschillende professionele trainers: ieder was een nieuwe inspiratiebron en heeft mij een andere stijl van trainen geleerd. ICM biedt een veilige...Een fantastisch leerzame trainersopleiding met 4 verschillende professionele trainers: ieder was een nieuwe inspiratiebron en heeft mij een andere stijl van trainen geleerd. ICM biedt een veilige leeromgeving waarin je van en met elkaar leert Mooi-digitaal -lesmateriaal, werken met een trainers-acteur, goede opdrachten en de opleiding afgerond met een rugzak vol met vertrouwen om het trainersvak te gaan beoefenen.
Andrea Meegdes
Onze trainster sprong goed in op het gene waar wij het meeste moeite mee hadden. Nam overal de tijd voor. Gaf als het nodig was nog extra aandacht. We hebben veel geleerd en de resultaten waren dan...Onze trainster sprong goed in op het gene waar wij het meeste moeite mee hadden. Nam overal de tijd voor. Gaf als het nodig was nog extra aandacht. We hebben veel geleerd en de resultaten waren dan ook goed, bij de hele groep. Algemene indruk: goed verzorgd in alle opzichten.
Aron Teelen
De interactie met de studenten. De theorie. Praktijkvoorbeelden. Het niveau. De leerstof. De locatie was ver weg, ik zou eigenlijk de studie in Eindhoven volgen maar werd...De interactie met de studenten. De theorie. Praktijkvoorbeelden. Het niveau. De leerstof. De locatie was ver weg, ik zou eigenlijk de studie in Eindhoven volgen maar werd door een tekort aan studenten gekoppeld in Utrecht.
Aron Teelen