Franken Joost

Aangenaam verrast hoe de theorie met de praktijk in verbinding wordt gebracht. Dit is in de eerste plaats te danken aan de trainer van deze opleiding. Prima locatie en faciliteiten. Ook de contacten... Aangenaam verrast hoe de theorie met de praktijk in verbinding wordt gebracht. Dit is in de eerste plaats te danken aan de trainer van deze opleiding. Prima locatie en faciliteiten. Ook de contacten met ondersteunende diensten verloopt vlot en duidelijk.

Maaike Kersbergen

Inspirerende, uitdagende en praktijkgerichte opleiding! Goede afwisseling in zelfstudie en opleidingsdagen. De opleiding sluit goed aan bij de praktijk en is geschikt voor zowel de ervaren als de... Inspirerende, uitdagende en praktijkgerichte opleiding! Goede afwisseling in zelfstudie en opleidingsdagen. De opleiding sluit goed aan bij de praktijk en is geschikt voor zowel de ervaren als de minder ervaren trainer. Enthousiaste en inspirerende docenten. De locatie was goed bereikbaar en alles was prima verzorgd.

Ilse van Rijsbergen

Zeer goede opleiding. Trainer Ruud Labordus is erg inspirerend en geeft op een hele fijne manier les. Veel geleerd en goed toepasbaar in mijn huidige functie. Deze opleiding is een aanrader.

Chantal Perier

Toegankelijke cursus, kleine groep, veel ruimte voor vragen en cases, fijne docent met veel praktijkkennis! Een echte aanrader voor iedereen die meer wil leren over arbeidsrecht op een... Toegankelijke cursus, kleine groep, veel ruimte voor vragen en cases, fijne docent met veel praktijkkennis! Een echte aanrader voor iedereen die meer wil leren over arbeidsrecht op een laagdrempelige manier.

Eugèn Bruggeman

Goed leerboek uitgebreid met digitale oefeningen en intervisiegroep. Ook de bijeenkomsten waren interessant. Heel prettig om op deze manier les te krijgen. Zeker een aanrader voor de beginnen... Goed leerboek uitgebreid met digitale oefeningen en intervisiegroep. Ook de bijeenkomsten waren interessant. Heel prettig om op deze manier les te krijgen. Zeker een aanrader voor de beginnen projectmanager. Gewoon een prima opleiding.

Kees Trappel

Enthousiasmerend voor gehele groep. Wil het beste uit de alle mensen halen. Met zijn inspirerende manier van lesgeven weet hij iedereen te boeien en bij de les te houden. De gehele verzorging van... Enthousiasmerend voor gehele groep. Wil het beste uit de alle mensen halen. Met zijn inspirerende manier van lesgeven weet hij iedereen te boeien en bij de les te houden. De gehele verzorging van aanmelding tot aan diploma is perfect georganiseerd en bij calamiteiten wordt er vanuit ICM mee gedacht om aan een oplossing te werken. Top!

Welmoed Klomp

De training is toegespitst op de dagelijkse praktijk van de deelnemers en daardoor direct toepasbaar. De trainer is zeer bevlogen en werkt aanstekelijk inspirerend. De training is ook privé van... De training is toegespitst op de dagelijkse praktijk van de deelnemers en daardoor direct toepasbaar. De trainer is zeer bevlogen en werkt aanstekelijk inspirerend. De training is ook privé van toegevoegde waarde. Bijvoorbeeld bij het maken van berichten voor de sportvereniging, kerk of school.

Tilja van der Haag

Het feit dat er voldoende ruimte was voor de inbreng van de cursisten maakt dat voor mij deze cursus aansloot bij mijn behoefte. De locatie, de inspirerende wijze waarop de trainer de inhoud... Het feit dat er voldoende ruimte was voor de inbreng van de cursisten maakt dat voor mij deze cursus aansloot bij mijn behoefte. De locatie, de inspirerende wijze waarop de trainer de inhoud presenteerde heb ik als zeer prettig ervaren en geeft mij ondersteuning in mijn verdere carriere.

Patrick Schoenmakers

De rust en genuanceerde professionele aanpak waren heel prettig. Door de oefeningen wordt je op een pragmatische manier bekend met het coachingsvak. Wat er voor mij vooral in positieve zin... De rust en genuanceerde professionele aanpak waren heel prettig. Door de oefeningen wordt je op een pragmatische manier bekend met het coachingsvak. Wat er voor mij vooral in positieve zin uitspringt is de ruimte die de opleiding biedt (zowel in letterlijke als figuurlijke zin). De locatie in Eindhoven is TOP.

Daphne de Vries

Leraar die weet waar hij over praat en de kennis ook goed kan overbrengen met opdrachten en uitleg. Hele goede combinatie van praktische en theoretische stof.
Het theorie boek was ook goed...
Het theorie boek was ook goed geschreven met veel voorbeelden uit de praktijk.