De cursus werd gegeven op een inspirende en energieke wijze. De docent liet veel ruimte voor eigen inbreng van cases door cursisten, die door de docent werd gelinkt aan de theorie van de cursus. Dit...De cursus werd gegeven op een inspirende en energieke wijze. De docent liet veel ruimte voor eigen inbreng van cases door cursisten, die door de docent werd gelinkt aan de theorie van de cursus. Dit maakte de cursus nog waardevoller. Tevens kwam de docent met veel voorbeelden uit zijn eigen werkervaring, waardoor de vertaling van de theorie naar praktijk goed tot stand kwam.
Maurice van der Hoorn
Cursus werd gegeven op een inspirerende en toeangelijke manier. De theoretische stof van deze opleiding was zeer leerzaam en toe te passen in de praktijk. Ben met veel plezier naar de opleiding...Cursus werd gegeven op een inspirerende en toeangelijke manier. De theoretische stof van deze opleiding was zeer leerzaam en toe te passen in de praktijk. Ben met veel plezier naar de opleiding gegaan en de leerkracht zorgde voor de nodige inspiratie en voldoening. We hebben zelfs een avond les gehad op een bedrijf uit de regio, dit was super interessant zo was Wim van den Dungen ten voeten uit, theorie direct in de praktijk brengen.
Marlinde Bredewout
Ik heb voor deze opleider gekozen omdat ik een diploma krijg. Ik hecht daar grote waarde aan. Wat ik zo fijn vind aan deze opleiding is dat na elke module deze afsluit met een opdracht.Dit geeft...Ik heb voor deze opleider gekozen omdat ik een diploma krijg. Ik hecht daar grote waarde aan. Wat ik zo fijn vind aan deze opleiding is dat na elke module deze afsluit met een opdracht.Dit geeft voor mij overzicht en duidelijkheid waar ik mee bezig ben. Alle kanten van het coachvak komt aan de orde. Je kan echt als coach aan de slag als je klaar bent.
Ronald Spijkeren van
Cursus werd met veel enthousiasme door de docent gegeven. Veel leerstof wist hij te vertalen naar herkenbare situaties bij grote internationale bedrijven. De docent daagde uit en zette je tot...Cursus werd met veel enthousiasme door de docent gegeven. Veel leerstof wist hij te vertalen naar herkenbare situaties bij grote internationale bedrijven. De docent daagde uit en zette je tot nadenken over de te behandelen stof.
Annelies Koskamp
Wat ik zo goed vind aan deze opleiding is dat je in 5 maanden/modules alle kanten van het trainersvak leert. Aan het einde van de opleiding heb je een hele trainingsdag uitgeschreven, je...Wat ik zo goed vind aan deze opleiding is dat je in 5 maanden/modules alle kanten van het trainersvak leert. Aan het einde van de opleiding heb je een hele trainingsdag uitgeschreven, je marketingverhaaltje klaar, gereflecteerd over jezelf en klaar voor de start. Ik ben bezig met het opzetten van mijn eigen trainerspraktijk en dankzij de opleiding heb ik er alle vertrouwen in dat het een succes gaat worden. En dit terwijl ik zonder enkele ervaring op trainingsgebied of management aan de opleiding ben begonnen. Zeer de moeite waard!
Sjoerd Bakker
Fijne, inhoudelijk sterke en praktijkgerichte opleiding!
Je ontmoet tijdens de opleiding ook 4 verschillende trainers wat zeer leerzaam is. De online leeromgeving is praktisch en...Fijne, inhoudelijk sterke en praktijkgerichte opleiding!
Je ontmoet tijdens de opleiding ook 4 verschillende trainers wat zeer leerzaam is. De online leeromgeving is praktisch en overzichtelijk.
ICM gaat goed om met alle vragen en verzoeken.
Silvia Petstra
De opleiding Financial Controller (post-HBO) van ICM past perfect bij mensen die naast werk en gezin een opleiding willen volgende. De studiebelasting varieert tussen 5 en 8 uur per week. De opleiding Financial Controller (post-HBO) van ICM past perfect bij mensen die naast werk en gezin een opleiding willen volgende. De studiebelasting varieert tussen 5 en 8 uur per week. Naast lessen over bedrijfseconomie volgt men ook lessen over managementstrategieén. Deze blok vond ik persoonlijk bijzonder interessant. Je wordt door de docent uitgedaagd grenzen te verleggen. Snel wordt duidelijk dat dit klassieke functie "Controller"achterhaald is en vooral een pro- actieve houding van controllers de toekomst is.
Ik heb de laatste 10 maanden veel geleerd en meen dat deze opleiding een grote meerwaarde voor het werk heeft.
Tom van Nunen
ICM heeft de training geannuleerd zonder tijdige kennisgeving en kon geen alternatief bieden waarbij we zekerheid kregen dat de opleiding wel geboden zou worden. We moesten zelf bellen naar de...ICM heeft de training geannuleerd zonder tijdige kennisgeving en kon geen alternatief bieden waarbij we zekerheid kregen dat de opleiding wel geboden zou worden. We moesten zelf bellen naar de status van de training. Erg teleurstellende ervaring met deze opleider.
Marianne van Pelt
Qua inhoud en niveau een prima training wanneer je voor het eerst projectmatig gaat werken. Heldere uitleg door de docent. Voldoende ruimte voor vragen en goede koppeling naar de praktijk.
Wilbring
Ik vond het een erg waardevolle training met voldoende ruimte voor het inbrengen van eigen voorbeelden. Ik was aan het einde van de dag nog lang niet gaar en had nog wel langer door willen gaan. De...Ik vond het een erg waardevolle training met voldoende ruimte voor het inbrengen van eigen voorbeelden. Ik was aan het einde van de dag nog lang niet gaar en had nog wel langer door willen gaan. De trainer had ook een grote toegevoegde waarde, was flexibel en speelde goed in op onverwachte situaties en de dynamiek die binnen de groep ontstond. Ook de locatie en bijbehorende lunch waren uitstekend. Ik had het nóg waardevoller gevonden als we tussen de verschillende sessies ook bv telefonisch gesprekken met de trainer hadden kunnen voeren voor de voortgang en om vragen te stellen over praktijksituaties.