J. Buit

Het was een leerzame training met een leuke docente. doordat er cursisten uit verschillende branches waren kreeg je hele verschillende en praktische voorbeelden. er waren leuke en goed toepasbare... Het was een leerzame training met een leuke docente. doordat er cursisten uit verschillende branches waren kreeg je hele verschillende en praktische voorbeelden. er waren leuke en goed toepasbare methodes.

Mario van Hemert

De training is ideaal voor (beginnend) leidinggevers, uit alle lagen van onze beroepsbevolking. Er zaten mensen van een school, de gemeente, offshore en productie om maar wat te noemen.

Coen van Boxel is zoals hij het zelf noemt een echte entertrainer en dat is ook zo. Ik heb me geen moment verveeld.

Het is zeer leerzaam en bevat voor iedereen genoeg eye-openers ! Het uitwisselen van praktijkervaringen tijdens de cursus heb ik ook als zeer positief ervaren !

Heijnen

Zeer uitgebreide cursus waar veel praktijk ervaring aan bod kwam. Doordat de cursus 2 dagen duurt, worden er veel verschillende toepassingen theoretisch en praktisch besproken. Een echte aanrader.... Zeer uitgebreide cursus waar veel praktijk ervaring aan bod kwam. Doordat de cursus 2 dagen duurt, worden er veel verschillende toepassingen theoretisch en praktisch besproken. Een echte aanrader. De locatie is ook makkelijk via het openbaar vervoer te bereiken (Utrecht)

Akke Riepma

Een fantastische groep met een zeer goede trainer in een veilige omgeving waar we veel van elkaar geleerd en gedeeld hebben. Ook de locatie en lunch waren goed geregeld. Een aanrader!

Hanneke van Aken

De docent weet veel en begrijpt de kracht van herhaling. Je merkt dat ze vele jaren ervaring heeft en deelt deze op een prettige manier met de cursisten.
Ik heb de handvatten uit de training...
Ik heb de handvatten uit de training direct toegepast in mijn werk en in mijn privé.
Het cursusmateriaal kon wat mij betreft achterwege blijven; de handreikingen die je mondeling en via het scherm in de training krijgt, zijn ruim voldoende.

Hanneke van Aken

Ik heb de handvatten uit de training...

Ine Oerlemans

De titel van deze training heeft Arnout echt optimaal ingevuld. Heel knap hoe hij een groepje van slechts 3 deelnemers weet te inspireren en tot actie te bewegen. Mooie combi bovendien van theorie,... De titel van deze training heeft Arnout echt optimaal ingevuld. Heel knap hoe hij een groepje van slechts 3 deelnemers weet te inspireren en tot actie te bewegen. Mooie combi bovendien van theorie, speelse oefeningen, praktische handreikingen, en advies op maat per persoon.

Ine Oerlemans

Lisette Hoppes

De training effectief communiceren in 4 maanden werd gegeven in een klein groepje waarin iedereen zijn behoefte aan coaching, advies en ondersteuning krijg n.a.v. eigen praktijksituaties. John... De training effectief communiceren in 4 maanden werd gegeven in een klein groepje waarin iedereen zijn behoefte aan coaching, advies en ondersteuning krijg n.a.v. eigen praktijksituaties. John vraagt door, neemt voor ieder de tijd en voelt daardoor goed aan wat de behoefte is.

Pamela Stibbe

De opleiding is heel praktisch. De docenten dagen je uit om meer uit jezelf te halen. De docenten weten een breed kader te creëren waardoor de opleiding een meerwaarde heeft ook als je niet als... De opleiding is heel praktisch. De docenten dagen je uit om meer uit jezelf te halen. De docenten weten een breed kader te creëren waardoor de opleiding een meerwaarde heeft ook als je niet als mediator doorgaat. Locatie was prima. Ik had bewust gekozen voor een opleiding met mensen met verschillende achtergronden en dat werkte voor mij heel goed. De sfeer was ontspannen en vertrouwd.