Ik heb erg veel geleerd tijdens deze opleiding en een goede basis gelegd voor mijn online marketing kennis. Het is fijn om samen met een groep mensen uit verschillende bedrijven te leren en kennis...Ik heb erg veel geleerd tijdens deze opleiding en een goede basis gelegd voor mijn online marketing kennis. Het is fijn om samen met een groep mensen uit verschillende bedrijven te leren en kennis op te doen die meteen toepasbaar is in de praktijk. Eddy Blauwbroek is een inspirerende en kritische docent die de stof goed kan overbrengen en de lessen boeiend houdt. Ik ben erg tevreden!
Hilde Mellink
Een inspirerende opleiding waarin theorie en praktijk op een plezierige manier worden gecombineerd. Met veel inspraak vanuit de groep In vijf maanden tijd leer je van ervaren docenten veel over...Een inspirerende opleiding waarin theorie en praktijk op een plezierige manier worden gecombineerd. Met veel inspraak vanuit de groep In vijf maanden tijd leer je van ervaren docenten veel over jezelf en tools van het coachen.
Jan-Bart Bouwmans
Een heel praktische en leuke training. Ik wilde beter Engels leren spreken en werd door trainer Alison direct in het diepe gegooid bij de kennismaking. Er wordt tijdens de hele cursus geen...Een heel praktische en leuke training. Ik wilde beter Engels leren spreken en werd door trainer Alison direct in het diepe gegooid bij de kennismaking. Er wordt tijdens de hele cursus geen Nederlands gesproken! Ik heb mijn woordenschat vergroot en spreek beter Engels. Erg waardevol voor iedereen die de taal wel spreekt, maar nog niet voldoende machtig is deze in zijn werk toe te passen.
A. Hartgring
De training was praktisch / toepasbaar en bestond uit een goede combinatie van luisteren / leren en zelf aan de slag. De trainster was enthousiast en zeer kundig. Regardz Utrecht is een...De training was praktisch / toepasbaar en bestond uit een goede combinatie van luisteren / leren en zelf aan de slag. De trainster was enthousiast en zeer kundig. Regardz Utrecht is een fijne trainlocatie.
A. Hartgring
Memis Cekic
Docent was duidelijk en kon goed uitleggen. Hij gaf voorbeelden van wat hij zelf ook heeft mee gemaakt. Dat zorgt voor een duidelijke beeld. Om lang verhaal kort te maken, had ik met een goeie...Docent was duidelijk en kon goed uitleggen. Hij gaf voorbeelden van wat hij zelf ook heeft mee gemaakt. Dat zorgt voor een duidelijke beeld. Om lang verhaal kort te maken, had ik met een goeie docent te maken.
Désirée Brouwer
De trainingslocatie was erg goed verzorgd, netjes en voorzien van alle benodigdheden. De inhoud van de training en het materiaal online (en op locatie) was dik in orde. De trainer legde alles...De trainingslocatie was erg goed verzorgd, netjes en voorzien van alle benodigdheden. De inhoud van de training en het materiaal online (en op locatie) was dik in orde. De trainer legde alles ontzettend goed uit, nam de tijd om écht te luisteren, en wat ik erg belangrijk vond, zij kon heel erg goed de vertaalslag maken naar werk en/of privé gerelateerde problemen. (wat voor iedereen weer anders is) Het geleerde kon ik prima toepassen zowel thuis als op mijn werk. Ik heb grenzen verlegd, inzichten verkregen waar ik elke dag profijt van heb.
Marten
duidelijke voorbereidende...Zeer goed geregeld, duidelijke uitleg. goed groepsgevoel gecreerd zodat iedereeen op zijn gemak was en zichzelf bloot durfde te geven. goede locatie.
duidelijke voorbereidende videos. goede praktijksituaties!! (Persoonlijke effectiviteit staat voor het managen van uw eigen kwaliteiten en ontwikkelpunten. U wordt effectiever en ervaart meer plezier in uw werk)
Monique Krikhaar
Erg inspirerend. ik heb veel geleerd over conflicten, hoe die op te lossen en over mezelf. Leerzame interactie met de medecursisten. Prima docenten. Ik pas het heel vaak toe. Echt een aanrader.
robbert vogels
Het was een zeer praktijk gerichte cursus waar je actief aan deel neemt. in combinatie met H.Boogers zeer geslaagd.voor mij zou de cursus uit wat meer dagen mogen bestaan om ook echt de...Het was een zeer praktijk gerichte cursus waar je actief aan deel neemt. in combinatie met H.Boogers zeer geslaagd.voor mij zou de cursus uit wat meer dagen mogen bestaan om ook echt de veranderingen je eigen te maken.Een cursus die over JOU als mens gaat.