Super training met een betrokken docent. Veel geleerd. En gelijk toepasbaar op de werkvloer. En ook goed te combineren met evt andere werkzaamheden.Echt een aanrader voor mensen die wat...Super training met een betrokken docent. Veel geleerd. En gelijk toepasbaar op de werkvloer. En ook goed te combineren met evt andere werkzaamheden.Echt een aanrader voor mensen die wat zelfverzekerder Engels willen spreken en schrijven op zakelijk gebied.
Sietse Aalsma
Omdat je met gelijk gestemden de cursus volgt, heeft iedereen wel praktijk ervaringen waar hij/zij tegen aan loopt. Dat dat zorgt er nog meer voor dat het woord praktisch nog representatiever wordt...Omdat je met gelijk gestemden de cursus volgt, heeft iedereen wel praktijk ervaringen waar hij/zij tegen aan loopt. Dat dat zorgt er nog meer voor dat het woord praktisch nog representatiever wordt in deze interactieve cursus. Dus wil je naar jezelf kijken en daardoor groeien op het gebied van leidinggeven dan is dit de cursus!De cursus leidster houdt je zeker een spiegel voor.
Tiny Slomp
Ik vond dit een zeer prettige en leerzame cursus. De standaard tips en trics uit de boekjes kennen we wel, deze cursus is er met name op gericht om ze ook daadwerkelijk toe te passen op je eigen...Ik vond dit een zeer prettige en leerzame cursus. De standaard tips en trics uit de boekjes kennen we wel, deze cursus is er met name op gericht om ze ook daadwerkelijk toe te passen op je eigen praktijksituatie.
Patricia Hof
Ik heb de training als zeer goed en prettig ervaren, ik heb veel geleerd en ik vond het aangeboden lesmateriaal ook goed ondersteunend in de training en bij de lesdagen. De uitleg was duidelijk en...Ik heb de training als zeer goed en prettig ervaren, ik heb veel geleerd en ik vond het aangeboden lesmateriaal ook goed ondersteunend in de training en bij de lesdagen. De uitleg was duidelijk en door veel te oefenen en te zien hoe anderen hun presentaties deden heb ik veel geleerd.
Karin Assink
Leerzame cursus, de trainer bracht de informatie goed over aan de hand van eigen ervaringen. De cursus is maar een aantal dagen dus heb wel realistische verwachtingen, persoonlijk vond ik deze dagen...Leerzame cursus, de trainer bracht de informatie goed over aan de hand van eigen ervaringen. De cursus is maar een aantal dagen dus heb wel realistische verwachtingen, persoonlijk vond ik deze dagen goed benut.
Arno Rouwenhorst
Een zeer leerzame 3-daagse training, gegeven door een inspirerende (jonge) trainer! De dagen vlogen voorbij. Veel (praktische) oefeningen en veel ruimte voor nuttige feedback, zowel 1-op-1 als in de...Een zeer leerzame 3-daagse training, gegeven door een inspirerende (jonge) trainer! De dagen vlogen voorbij. Veel (praktische) oefeningen en veel ruimte voor nuttige feedback, zowel 1-op-1 als in de groep.
Arno Rouwenhorst
Hiemstra
Zeer goede docent, erg leerzame cursus door verwerking van de stof middels praktijkopdrachten en groepsopdrachten. Goede cursusduur: twee keer 5 maanden is te overzien en lang genoeg om je de stof...Zeer goede docent, erg leerzame cursus door verwerking van de stof middels praktijkopdrachten en groepsopdrachten. Goede cursusduur: twee keer 5 maanden is te overzien en lang genoeg om je de stof in de praktijk eigen te maken. Lesstof kon iets beter wat betreft taal-/typefouten.
Hiemstra
Tessa Hofman
Leerzame opleiding. Zeer ervaren en sympathieke trainer. Veel praktijkvoorbeelden en oefeningen tijdens de opleidingsdagen. Op de website kunnen leerstof en alle oefeningen nog teruggezocht worden....Leerzame opleiding. Zeer ervaren en sympathieke trainer. Veel praktijkvoorbeelden en oefeningen tijdens de opleidingsdagen. Op de website kunnen leerstof en alle oefeningen nog teruggezocht worden. De website zou iets duidelijker kunnen.