Leerzame opleiding. Zeer ervaren en sympathieke trainer. Veel praktijkvoorbeelden en oefeningen tijdens de opleidingsdagen. Op de website kunnen leerstof en alle oefeningen nog teruggezocht worden....Leerzame opleiding. Zeer ervaren en sympathieke trainer. Veel praktijkvoorbeelden en oefeningen tijdens de opleidingsdagen. Op de website kunnen leerstof en alle oefeningen nog teruggezocht worden. De website zou iets duidelijker kunnen.
Koen Roozen
Prima opleiding, goed afgestemd op de praktijksituatie en met aansprekende voorbeelden. De docent is een vakman die soepel de theorie weet te vertalen naar de praktijk en daardoor gaat de stof...Prima opleiding, goed afgestemd op de praktijksituatie en met aansprekende voorbeelden. De docent is een vakman die soepel de theorie weet te vertalen naar de praktijk en daardoor gaat de stof leven. Trainingsdagen op vrijdag zijn intensief, waardoor je na 15.00 uur wel een soort kennis- en energiedip krijg.
Marcel Franken
Al met al was deze opleiding bij ICM voor mij een heel goede ervaring. Een enthousiaste kundige en ervaren no-nonsense trainer die meteen duidelijk maakt wat de kern van time-management is. De...Al met al was deze opleiding bij ICM voor mij een heel goede ervaring. Een enthousiaste kundige en ervaren no-nonsense trainer die meteen duidelijk maakt wat de kern van time-management is. De theorie werd veelal behandeld aan de hand van praktijkvragen of -problemen uit de groep. De locatie (Regardz la Vie te Utrecht) is prima en op loopafstand van Utrecht CS. De digitale leeromgeving van ICM is erg prettig in gebruik en bevat begrijpelijke en nuttige informatie en oefeningen. Ook de informatieverstrekking met betrekking tot de cursusdagen door zowel ICM als door de trainer op voorhand was ruim voldoende. Ten opzichte van mijn persoonlijke verwachting was de opleiding iets teveel gericht op (de stijlen van) het leidinggeven zelf en miste ik wat tools voor de praktijk. Wellicht dat deze verwachting meer past bij een opleiding projectmanagement. Ook een volgende opleiding zou ik zo weer bij ICM volgen.
Jacqueline Timmermans-Steenhuis
De inhoud van de training was goed en divers en zeker aan te bevelen. Mij heeft het in ieder geval veel meer zelfvertrouwen en zelfkennis gegeven. Daarnaast een hele andere kijk op mijn organisatie...De inhoud van de training was goed en divers en zeker aan te bevelen. Mij heeft het in ieder geval veel meer zelfvertrouwen en zelfkennis gegeven. Daarnaast een hele andere kijk op mijn organisatie en hoe ik hierin pas. En hoe we met elkaar omgaan, met elkaar communiceren. Echt gaaf zoals we hier dieper op zijn ingegaan.
Mooie tips & tools ontvangen waarbij de trainster Leontine duidelijk wist waar ze oversprak. Zeer verhelderend met praktijkvoorbeelden.
ICM Bedankt!
Roskam
Duidelijke communicatie over opdrachten en examen, zowel van trainer als digitale leeromgeving. Veel ruimte voor het maken van een projectplan. Veel samenwerken aan praktische opdrachten...Duidelijke communicatie over opdrachten en examen, zowel van trainer als digitale leeromgeving. Veel ruimte voor het maken van een projectplan. Veel samenwerken aan praktische opdrachten die je later kunt gebruiken in je projectplan.
erik dijs
Leuke dynamische training die begeleid werd door een enthousiaste ervaren leraar, de inhoud van deze opleiding geeft directe handvaten die je kan gebruiken in de praktijk. Niet alle theorie kan...Leuke dynamische training die begeleid werd door een enthousiaste ervaren leraar, de inhoud van deze opleiding geeft directe handvaten die je kan gebruiken in de praktijk. Niet alle theorie kan worden vertaald in de praktijk. Verder interactieve training. top
Susan van den Bulk
Ik heb de opleiding personeelsmanagement als erg leuk, waardevol en leerzaam ervaren. De trainer en de groep studenten waren erg leuk en enthousiast waardoor er goede inhoudelijk discussies waren...Ik heb de opleiding personeelsmanagement als erg leuk, waardevol en leerzaam ervaren. De trainer en de groep studenten waren erg leuk en enthousiast waardoor er goede inhoudelijk discussies waren en veel ruimte om persoonlijke casussen te bespreken.
A. van Poelje
Ik heb in 2015 de opleiding Opleidingskunde gevolgd. De begeleiding van de trainer naar en tijdens de praktijkopdrachten is heel gestructureerd en inspirerend. De trainer weet de groep zeer te...Ik heb in 2015 de opleiding Opleidingskunde gevolgd. De begeleiding van de trainer naar en tijdens de praktijkopdrachten is heel gestructureerd en inspirerend. De trainer weet de groep zeer te motiveren en staat open voor individuele bijdragen, er is veel aandacht voor eigen inbreng van de cursist en daar leren andere cursisten weer van. De opleiding is heel praktijkgericht; door de opsplitsing in twee modules is het goed te behappen.
Ruud De Graaf
Een opleiding die verder gaat dan de theorie. Je leert dieper te kijken naar je eigen functioneren, naar je eigen drive. Wat zeker nodig is op het hoger management niveau. Weten waat het echt om...Een opleiding die verder gaat dan de theorie. Je leert dieper te kijken naar je eigen functioneren, naar je eigen drive. Wat zeker nodig is op het hoger management niveau. Weten waat het echt om gaat. Prima opleiding met voldoende diepgang. De docent geeft meer dan alleen de theorie, hij neemt je mee op ontdekkingsreis.
Marc Brouwers
Goede, gedegen opleiding op niveau. Een goede toepasbaarheid in de praktijk. Voldoende theoretische kennis, gekoppelt aan praktische voorbeelden. Wel waren de periodes tussen de bijeenkomsten erg...Goede, gedegen opleiding op niveau. Een goede toepasbaarheid in de praktijk. Voldoende theoretische kennis, gekoppelt aan praktische voorbeelden. Wel waren de periodes tussen de bijeenkomsten erg lang, zeker tussen de eerste en de tweede module was een erg ruime tussenperiode.