wally van laarhoven

Een inhoudelijk erg sterke training.
Een inhoudelijk erg sterke training.
Theorie werd door een zeer deskundige trainer op een duidelijke manier omgezet naar de praktijk. Vanaf dag 1 was het daarom makkelijk om het geleerde ook in de eigen praktijk in te zetten.
Mooie locatie en door de kleine groep was er ruimte voor ieders inbreng en vragen.

R Sotthewes

Erg leerzaam en informatief. Veel handige tips en inzichten gekregen.
De Trainer heeft veel aandacht voor je eigen werksituatie.
Informele trainer wat ik als erg prettig ervaar. Verder...
Erg leerzaam en informatief. Veel handige tips en inzichten gekregen.
De Trainer heeft veel aandacht voor je eigen werksituatie.
Informele trainer wat ik als erg prettig ervaar. Verder hadden we een leuke groep.

Van den Brandt

Er was een goede afwisseling tussen theorie en praktijk.
Er was voldoende ruimte om je eigen leerdoelen in te brengen en je eigen ervaringen te delen.
Ik vond dat er een goede...
Er was een goede afwisseling tussen theorie en praktijk.
Ik vond dat er een goede voorbereiding op het examen plaats vond.

Olaf de Swart

Door veel interactie tussen de participanten en de docent kan iedereen er veel van leren, varierend van beginners tot mensen met scrum ervaring. Dit wordt onder andere bereikt door een praktijktest... Door veel interactie tussen de participanten en de docent kan iedereen er veel van leren, varierend van beginners tot mensen met scrum ervaring. Dit wordt onder andere bereikt door een praktijktest en reflectieopdracht uit te voeren. Dus overal een leerzame en positieve ervaring.

Olaf de Swart

Sanne Koomen

Een waardevolle opleiding met handige tools en bruikbare tips. De trainster creëerde een veilige omgeving waar iedere cursist op eigen wijze en snelheid zijn/haar input kon geven. Ik heb er veel aan... Een waardevolle opleiding met handige tools en bruikbare tips. De trainster creëerde een veilige omgeving waar iedere cursist op eigen wijze en snelheid zijn/haar input kon geven. Ik heb er veel aan gehad en samen hebben we een intervisie groep opgericht.

Jan Delhaas

De opleiding Mediation was een zinderende ervaring door verschillende factoren. Goede docenten met een schat aan kennis en ervaring. Medecursisten met een verschillende achtergrond, opleiding en... De opleiding Mediation was een zinderende ervaring door verschillende factoren. Goede docenten met een schat aan kennis en ervaring. Medecursisten met een verschillende achtergrond, opleiding en werk- en levens(ook conflict)ervaring. Stimulerend om dat allemaal in een cursus samen te hebben. Dat was nog effectiever en intenser in de intervisiegroep. Prettige leeromgeving. Lof voor ICM.

Ester Kos

Goede en inspirerende opleiding. Veel geleerd over trends op social media gebied en hoe je dat praktisch kunt implementeren in je eigen organisatie. Enthousiaste trainer die goed inspeelt op vragen... Goede en inspirerende opleiding. Veel geleerd over trends op social media gebied en hoe je dat praktisch kunt implementeren in je eigen organisatie. Enthousiaste trainer die goed inspeelt op vragen uit de groep.

mr. ing. Paul van der Ven

Een prima opleiding waarin theorie en praktijk op een plezierige manier worden gecombineerd. In vijf maanden tijd leer je van ervaren docenten wat de kern van mediation is en hoe je je als mediator... Een prima opleiding waarin theorie en praktijk op een plezierige manier worden gecombineerd. In vijf maanden tijd leer je van ervaren docenten wat de kern van mediation is en hoe je je als mediator kunt opstellen en handhaven. De docenten zijn door de wol geverfde praktijkmensen die op een uitstekende manier de brug slaan tussen de theorie en jouw vaardigheden. De opleiding van ICM kan ik aanbevelen.

Roy Venema

De opleiding is erg praktisch ingestoken. Wat er tijdens de lessen behandeld werd was veelal onmiddellijk toepasbaar in de praktijk. De trainer heeft veel kennis van zaken. De organisatie heb ik ook... De opleiding is erg praktisch ingestoken. Wat er tijdens de lessen behandeld werd was veelal onmiddellijk toepasbaar in de praktijk. De trainer heeft veel kennis van zaken. De organisatie heb ik ook als prettig ervaren, evenals de locatie. Op bepaalde onderwerpen had ik de behoefte voor meer informatie. De studiebelasting is prima behapbaar.