Goed, mevrouw Posner kwam rustig over en had veel ervaring om te delen. De praktische tips zijn handig en de rollenspellen hielpen goed bij het oefenen van de conflictsituaties. In enkele situaties...Goed, mevrouw Posner kwam rustig over en had veel ervaring om te delen. De praktische tips zijn handig en de rollenspellen hielpen goed bij het oefenen van de conflictsituaties. In enkele situaties was echter de conclusie om 'niet bang te zijn en het gewoon te doen' en dat vond ik dan wel weer erg makkelijk, dat kan iedereen wel bedenken. Maar dat is misschien een beetje conflict-eigen.
Kromhout
Door behoefte om ook vanuit de theorie inzicht te krijgen in menselijk gedrag en hiermee mijn managementvaardigheden verder te ontwikkelen ben ik deze opleiding gestart. Dit alles met als doel om...Door behoefte om ook vanuit de theorie inzicht te krijgen in menselijk gedrag en hiermee mijn managementvaardigheden verder te ontwikkelen ben ik deze opleiding gestart. Dit alles met als doel om mensen beter te begrijpen en hen daardoor met minder moeite in de gewenste richting te laten bewegen. De opleiding is een pragmatische introductie op het gebied van psychologie en dan met name de onderwerpen die zakelijk van pas kunnen komen. Gaandeweg de opleiding maak je kennis met alle basisvermogens en hoe deze vermogens beter kan inzetten. Veel oefeningen, veel toegepaste theorie en hele interactieve sessies. Het tempo kan hoger waardoor er minder sessies nodig zijn dan de nu ingeplande 9 dagen.
Petra Casimiri
Goede training, trainer wist waar hij het over had en leuk om ervaringen uit te wisselen. Ik was eerst ingedeeld bij de profit organisatie, maar dat sloot niet aan en deze wel. Ik zal hem zeker...Goede training, trainer wist waar hij het over had en leuk om ervaringen uit te wisselen. Ik was eerst ingedeeld bij de profit organisatie, maar dat sloot niet aan en deze wel. Ik zal hem zeker aanraden bij anderen.
Inge Snijder
Leuke cursus om te volgen met een goede groep deelnemers (gelijk gestemden). Ik heb veel aan de cursus gehad, ik ben vorige maand in mijn nieuwe functie (projectcoordinator) begonnen. De docent was...Leuke cursus om te volgen met een goede groep deelnemers (gelijk gestemden). Ik heb veel aan de cursus gehad, ik ben vorige maand in mijn nieuwe functie (projectcoordinator) begonnen. De docent was erg bevlogen en enthousiast.
Inge Snijder
Pascale B
Het is een goede training waar je veel leert door de diverse praktijkvorbeelden en de feedback die je krijgt. Je traint je eigen leerdoelen die je meteen kan toepassen in de praktijk.
Erik Melkert
De locatie en de docent waren prima. De cursus zelf was bedoeld voor mensen zonder financiële ervaring, maar voor hen niet geschikt, want de cursus en de instructievideo's veronderstellen een...De locatie en de docent waren prima. De cursus zelf was bedoeld voor mensen zonder financiële ervaring, maar voor hen niet geschikt, want de cursus en de instructievideo's veronderstellen een aanwezige basiskennis van financiën, boekhouding en/of economie. Als je die zoals ik niet hebt, kun je meer dan de helft van wat besproken wordt niet volgen. De instructiemap bevatte bij ontvangst geen informatie, alleen 10 tabbladen en een paar casussen zonder uitwerking. Geen enkele uitleg van de basis van financiën, waarvoor ook in de 3 lesdagen geen tijd is. De bedoeling was kennelijk om de in de les geprojecteerde informatie zelf te downloaden, afdrukken en in de map op te slaan. Maar die informatie is erg summier. Het boek 'Financieel Management' van Kees van Alphen, dat bij les 1 op tafel lag, hadden jullie beter een paar weken van tevoren kunnen toesturen, dan hadden we ons kunnen verdiepen in de materie. De vraag is alleen of dan de cursus nog nodig was geweest. De docent heeft op de ontbrekende basisinformatie ingespeeld door sommige cursisten het boek 'Financiën voor ZZP'ers' van Femke Hogema kado te doen. Daarin staat wel de basis uitgelegd, dus als ik dit boek uit heb, is mijn doel bereikt. Al met al vind ik de cursus in deze vorm beslist geen aanrader, zeker niet voor deze prijs. Ik raad jullie om in jullie cursusomschrijving op te nemen dat financiële basiskennis een voorwaarde is om de cursus te volgen. Maar: complimenten voor de docent Rien van der Linden. Erik Melkert
Verbraak
Tijdens de lessen wordt de theorie goed besproken en is er genoeg ruimte om praktijkvoorbeelden te delen en te bespreken. Zo kan je ook van de medecursisten nog iets leren.
Dana
Ervaren trainer, goede locatie en organisatie. Bij de training gaat het niet alleen om time management of beter communiceren. Het gaat vooral over jezelf en jouw persoonlijkheid en...Ervaren trainer, goede locatie en organisatie. Bij de training gaat het niet alleen om time management of beter communiceren. Het gaat vooral over jezelf en jouw persoonlijkheid en dromen/wensen/doelen en hoe je deze kan bereiken. Trainer:Peter van Wijngaarden
Boks
De opbouw zat goed in elkaar, de trainer was zeer deskundig en kon de stof goed overbrengen gecombineerd met aansprekende praktijkvoorbeelden. Het digitale, via de site, aangeboden lesmateriaal was...De opbouw zat goed in elkaar, de trainer was zeer deskundig en kon de stof goed overbrengen gecombineerd met aansprekende praktijkvoorbeelden. Het digitale, via de site, aangeboden lesmateriaal was goed ondersteunend. Leuk dat het de trainingsgroep bestond uit mensen uit verschillende bedrijfstakken en met verschillende achtergronden. ICM koppelt goed terug, een actieve organisatie.