Katie Westerhout

Mooie training waarin jouw eigen praktijk ook een plek krijgt. Meteen aan de slag dus! Veel doen (schrijven etc) tijdens de trainigsdagen, werkt voor mij erg fijn. Ik voelde me na de training... Mooie training waarin jouw eigen praktijk ook een plek krijgt. Meteen aan de slag dus! Veel doen (schrijven etc) tijdens de trainigsdagen, werkt voor mij erg fijn. Ik voelde me na de training zekerder om met teksten aan de slag te gaan in mijn werk.

Nel van Vlaanderen

Veel van opgestoken, dingen om over na te denken waar je anders naar gaat kijken. Goede trainster(niet slaapverwekkend)leuke locatie en heerlijke lunch. Voor een volgende training zou ik weer voor... Veel van opgestoken, dingen om over na te denken waar je anders naar gaat kijken. Goede trainster(niet slaapverwekkend)leuke locatie en heerlijke lunch. Voor een volgende training zou ik weer voor ICM kiezen. Ook de boekjes en tips nadien zie ik met plezier tegemoet. Heel leuk.

Mario Willems

Erg fijne relaxte sfeer gecreëerd door de cursusleider. Dieper ingegaan op sociaal en gevoelens en hiermee bij de meesten inspiratie aangewakkerd. Hele fijne groep gehad en mix van vrouwen en mannen... Erg fijne relaxte sfeer gecreëerd door de cursusleider. Dieper ingegaan op sociaal en gevoelens en hiermee bij de meesten inspiratie aangewakkerd. Hele fijne groep gehad en mix van vrouwen en mannen ook goed ingeschat.
Interactie tussen de cursisten werd goed in gang gezet en mensen werden meer "open".
Arie heeft echt inspiratie gebracht waarvan ik nog elke dag de vruchten van pluk.
Als tip zou ik de cursisten goed informeren waarom er voor een bepaalde locatie wordt gekozen. We konden een voorkeur aangeven en bij 90% van de cursisten had Eindhoven beter gepast maar werden toch naar Utrecht gestuurd. Dit kan maar geef de cursisten dan geen keuze mogelijkheid of laat weten dat dit de meest efficiënte oplossing was of dat je niet terecht kon in Eindhoven of iets in die zin. Duidelijk zijn richting de cursisten.
Verder is het voor mij een openbaring geweest, heb erg veel gehad en heb nog steeds veel gemak van mijn gevolgde cursus.
En zeker complimenten richting Arie Speksnijder, cursusleider.

Sannah de Jong

Mijn ervaring met de cursus personeelsmanagement is heel goed. Ik heb de afgelopen maanden veel relevante kennis opgedaan die aansluit op de praktijk. Hans gaf veel ruimte voor reflectie en... Mijn ervaring met de cursus personeelsmanagement is heel goed. Ik heb de afgelopen maanden veel relevante kennis opgedaan die aansluit op de praktijk. Hans gaf veel ruimte voor reflectie en discussie. Hij reageerde goed op het groepsproces en stelde zijn aanpak soms bij naar de behoefte van de cursisten.

Haye Struiksma

Goede opleiding met een enthousiaste, ervaren trainer. Er was een positieve sfeer gecreëerd, waarbij de cursisten zich kwetsbaar durfden op te stellen. Goede praktijkoefeningen en theoretische... Goede opleiding met een enthousiaste, ervaren trainer. Er was een positieve sfeer gecreëerd, waarbij de cursisten zich kwetsbaar durfden op te stellen. Goede praktijkoefeningen en theoretische onderbouwing daarvan. De Nieuwe Buitensociëteit in Zwolle was een prettige locatie met goede parkeermogelijkheid.

Jennifer de l'Isle

De training was goed georganiseerd en afwisseling met rollenspellen was confronterend met werksituaties waar je dagelijks tegen aanloopt. Daardoor kon je zelf zien hoe je op bepaalde situaties toch... De training was goed georganiseerd en afwisseling met rollenspellen was confronterend met werksituaties waar je dagelijks tegen aanloopt. Daardoor kon je zelf zien hoe je op bepaalde situaties toch anders kan reageren.

Jan van Raalte

Kort samengevat, heeft de cursus mij verrijkt als persoon en doe er mijn voordeel mee in mijn werk als privé.
Zeer gericht, veel individuele aandacht.
verschillende docenten waardoor...
Zeer gericht, veel individuele aandacht.
verschillende docenten waardoor verschillende invalshoeken.
Een aanrader.
Qua tijd pittig, aangezien ik de cursus naast mijn werk moest doen.

Tom Thomassen

Complete basisopleiding voor coaches. De twee docentes hebben zeer veel ervaring en het aantal bruikbare handvatten en theorieën is echt super. Mooi ook om te zien hoe in een ongelofelijk diverse... Complete basisopleiding voor coaches. De twee docentes hebben zeer veel ervaring en het aantal bruikbare handvatten en theorieën is echt super. Mooi ook om te zien hoe in een ongelofelijk diverse groep ieder zijn eigen beste coach wordt.

Karina Nieland

De opleiding is praktisch en divers; er worden verschillende onderwerpen, methodieken en thema's behandeld.
Fijn dat er twee verschillende trainers waren.
Deze opleiding is een goede...
Fijn dat er twee verschillende trainers waren.
Deze opleiding is een goede basis om te starten als (zelfstandig) coach.

Renaud Merkelbagh

Goede cursus! Prettige trainer met (levens)ervaring die op een prettige wijze feedback geeft en waar nodig confronteert. Tevens een aantal nuttige theoretische modellen behandeld. Intake en nazorg... Goede cursus! Prettige trainer met (levens)ervaring die op een prettige wijze feedback geeft en waar nodig confronteert. Tevens een aantal nuttige theoretische modellen behandeld. Intake en nazorg ook zeer goed.