Zeer goede en volledige training die veel uit de praktijk naar voren brengt. Erg waardevol als reflectie naar je zelf om hogere leerdoelen te stellen. Ook Trainer Geert de Klaver is zeer...Zeer goede en volledige training die veel uit de praktijk naar voren brengt. Erg waardevol als reflectie naar je zelf om hogere leerdoelen te stellen. Ook Trainer Geert de Klaver is zeer vakkundig en heeft veel praktijkervaring.
verkaik
Jeanette van der Hurk en Peter Henneveld waren ervaren en gedreven trainers. Hun grote kennis hebben zij mbv verschillende werkvormen met de deelnemers gedeeld. Deze nieuwe kennis kon ik direct...Jeanette van der Hurk en Peter Henneveld waren ervaren en gedreven trainers. Hun grote kennis hebben zij mbv verschillende werkvormen met de deelnemers gedeeld. Deze nieuwe kennis kon ik direct uitvoeren in mijn eigen praktijk.
Maria Onstenk
Zeer goede trainers, veel ervaring, werken zelf als coach. de inhoud van de cursus is goed samengesteld. Er wordt veel geoefend. Veel in de rugzak gekregen en voel dat ik voldoende heb meegekregen...Zeer goede trainers, veel ervaring, werken zelf als coach. de inhoud van de cursus is goed samengesteld. Er wordt veel geoefend. Veel in de rugzak gekregen en voel dat ik voldoende heb meegekregen om zelf een praktijk te beginnen. Deze opleiding is een aanrader.
L
De training was erg praktijkgericht en daardoor kon ik de geleerde zaken meteen toepassen op de werkvloer. Alleen jammer dat de lesmaterialen in de mappen niet gelijk liepen met de online omgeving.
Helmich Schinkel
Ik heb zeer veel aan de opleiding gehad. Wat voor mij goed werkte is dat er elke keer een maand tussen zat, zodat wij onze skills in de praktijk konden toepassen.
Lydia Sijmons
Een leerzame training met voor iedere module een andere docent elk met zijn eigen specialisatie. Zeer motiverend en kon het geleerde gelijk toepassen in de praktijk. De documentatie is zeer...Een leerzame training met voor iedere module een andere docent elk met zijn eigen specialisatie. Zeer motiverend en kon het geleerde gelijk toepassen in de praktijk. De documentatie is zeer bruikbaar voor de toekomst.
Mairo Jetten
Goede training die op hoofdlijnen de aspecten van onderhandelen aangeeft en gebruik maakt van de dagdagelijkse voorbeelden van de cursisten. Hierbij is de samenstelling van de groep cursisten, uit...Goede training die op hoofdlijnen de aspecten van onderhandelen aangeeft en gebruik maakt van de dagdagelijkse voorbeelden van de cursisten. Hierbij is de samenstelling van de groep cursisten, uit alle vakgebieden, een meerwaarde
Wiemela Mangroo
Alles is aan bod gekomen wat ik wilde weten. Mijn doelstelling is bereikt. Wat beter kon is de aandacht onder de cursisten beter verdelen, niet te lang stil staan bij 1 cursist. Bij bepaalde...Alles is aan bod gekomen wat ik wilde weten. Mijn doelstelling is bereikt. Wat beter kon is de aandacht onder de cursisten beter verdelen, niet te lang stil staan bij 1 cursist. Bij bepaalde opdrachten betere instructies geven wat de bedoeling is en en nagaan of het nuttig is om een bepaalde oefening te doen, niet een oefening doen om het te doen, maar moet wel iets toevoegen aan de training zelf en voor de cursisten een meerwaarde. De locatie was prima, goed bereikbaar, alleen wel rumoerig bij Regardz.
Karin Hermans
Ik heb de training als een hele concrete training ervaren. Helemaal afgestemd op de verwachtingen en de behoeftes die ik van tevoren had. In de praktijk kan ik de nieuw opgebouwde kennis prima...Ik heb de training als een hele concrete training ervaren. Helemaal afgestemd op de verwachtingen en de behoeftes die ik van tevoren had. In de praktijk kan ik de nieuw opgebouwde kennis prima toepassen en als ik het even niet meer weet nog terugvallen op de overzichtelijke map met naslagwerk die ik tijdens de training ontvangen heb.
Mirella Jansen
Zeer tevreden over de praktische invulling, dankzij de deskundigheid en praktijkvoorbeelden die de trainer zelf meeneemde. Tevens was er veel interactie en voldoende ruimte om voorbeelden vanuit de...Zeer tevreden over de praktische invulling, dankzij de deskundigheid en praktijkvoorbeelden die de trainer zelf meeneemde. Tevens was er veel interactie en voldoende ruimte om voorbeelden vanuit de praktijk mee te nemen.