Maarten Kruit

Het niveau was hoog, maar de groep kon het zeker aan (veel kennis/ervaring met PM). Ron Seegers (trainer) is een energieke en prettige trainer. Voor de groep veel vrijheid om zelf te sturen op de... Het niveau was hoog, maar de groep kon het zeker aan (veel kennis/ervaring met PM). Ron Seegers (trainer) is een energieke en prettige trainer. Voor de groep veel vrijheid om zelf te sturen op de lesstof en dagindeling. Veel ruimte daarbij ook voor praktijkvoorbeelden (onze eigen, of die van Ron) gekoppeld aan de lesstof. Hierbij is de training geen achterover leunen en luisteren, maar veel zelf doen en actief participeren. Eigenlijk is de training zelf al de praktijkervaring met Agile Project management. Zeker een aanrader.

A Willems

Goede opbouw van de training. Het geleerde kon direct op het werk toepassen. Fijne trainster die met veel humor en leuke voorbeelden de training kleur en inhoud gaf. Prettige goed bereikbare locatie

Rokven

Erg goed vond ik de trainer. Hij/zij is degene die in 3 dagen er voor moet zorgen dat de leerstof duidelijk moet zijn. Dus iemand met veel ervaring! Daarnaast was er ook een goede voorbereiding... Erg goed vond ik de trainer. Hij/zij is degene die in 3 dagen er voor moet zorgen dat de leerstof duidelijk moet zijn. Dus iemand met veel ervaring! Daarnaast was er ook een goede voorbereiding mogelijk, die je thuis online kunt volgen. Mijn conclusie is een goede theorie in combinatie met een soort van rollenspel is een goede manier om les te geven. Het is daarna de taak om dit zelf in de praktijk toe te passen. Het heeft mij zeker geholpen in mijn groei en ontwikkeling in de praktijk!

Rokven

N Gielen

Ik vond de training erg nuttig voor toepassing in de praktijk. Er werd voldoende duidelijke informatie verstrekt als studiemateriaal en de docent kwam ook met duidelijke praktijkvoorbeelden. Ik heb... Ik vond de training erg nuttig voor toepassing in de praktijk. Er werd voldoende duidelijke informatie verstrekt als studiemateriaal en de docent kwam ook met duidelijke praktijkvoorbeelden. Ik heb er zeer veel van geleerd en zou deze training zeker aanraden

Coen Bijen

Sterke persoonlijke begeleiding waarbij rollenspellen centraal stonden. Praktische tips en adviezen waren van grote waarde en die werden bij de rollenspellen in de praktijk gebracht, waarbij de... Sterke persoonlijke begeleiding waarbij rollenspellen centraal stonden. Praktische tips en adviezen waren van grote waarde en die werden bij de rollenspellen in de praktijk gebracht, waarbij de docent "geen genade" had. Dit was (naar mijn mening) de beste effectieve methode.
Tot slot vond ik het zeer sterk dat de docent niet alleen algemene zaken behandelde, maar juist iedereen persoonlijke adviezen en oefeningen gaf in het werkveld waar hij/zij het beroep in uitvoert.

Michiel Udo

Het was een intesieve maar erg goede cursus. ik ben meer van de theorie, maar deze cursus gaf een geode mix tussen praktijk en theorie. je leert een breed spectrum aan technieken, om meer uit jezelf... Het was een intesieve maar erg goede cursus. ik ben meer van de theorie, maar deze cursus gaf een geode mix tussen praktijk en theorie. je leert een breed spectrum aan technieken, om meer uit jezelf te halen en meer voor jezelf te bereiken.

Daniëlle de Graaf

Mireille is een ontzettend goede trainster. Ze heeft veel levenservaring en daardoor kan ze hele goede feedback en tips geven. Daarnaast nam zij voor iedereen echt tijd en warden er ook leerdoelen... Mireille is een ontzettend goede trainster. Ze heeft veel levenservaring en daardoor kan ze hele goede feedback en tips geven. Daarnaast nam zij voor iedereen echt tijd en warden er ook leerdoelen klasikaal door genomen. De inhoud van de training was ook boven verwachting.

Daniëlle de Graaf

Erik de Vries

Faciliteiten waren goed en de trainer uitstekend.
Robert heef een bepaalde manier van overbrengen. I.c.m. praktijkvoorbeelden is dit voor mij echt toepasbaar!

Daarnaast wordt de...
Faciliteiten waren goed en de trainer uitstekend.

Daarnaast wordt de theorie aangebonden in een concreet stappenplan. Hierdoor heb je houvast en kan je je eigen gedrag in stappen veranderen.