Lucienne Aussems

De ICM coachingsopleiding is een zeer veelzijdige opleiding met veel theorie afgewisseld met leuke en leerzame praktijk oefeningen. De opleiding werd gegeven door twee inspirerende trainers waar ik... De ICM coachingsopleiding is een zeer veelzijdige opleiding met veel theorie afgewisseld met leuke en leerzame praktijk oefeningen. De opleiding werd gegeven door twee inspirerende trainers waar ik enorm veel van heb geleerd. binnenkort start ik mijn eigen Coachpraktijk.

Alex van Wijngaarden

Bij deze 3 daagse cursus heb ik helaas na de 1e dag de cursus moeten annuleren vanwege een begrafenis op de 2e cursusdag. Nadat ik contact had opgenomen met ICM en de situatie had uitgelegd kon ik... Bij deze 3 daagse cursus heb ik helaas na de 1e dag de cursus moeten annuleren vanwege een begrafenis op de 2e cursusdag. Nadat ik contact had opgenomen met ICM en de situatie had uitgelegd kon ik zonder moeite kiezen uit verschillende opties om dit op te lossen. Zelfs de gehele cursus (inclusief dag 1) zou ik weer over kunnen doen. Nu heb ik gekozen om de 2e en 3e dag in januari 2016 te doen.
Erg klantvriendelijk!

kees van Galen

Het was een goede en bruikbare training, waarin theorie afgewisseld werd met praktijkoefeningen. Juist van deze oefeningen heb ik veel geleerd door de gerichte feedback van de trainer en... Het was een goede en bruikbare training, waarin theorie afgewisseld werd met praktijkoefeningen. Juist van deze oefeningen heb ik veel geleerd door de gerichte feedback van de trainer en medecursisten. De locatie (La Vie Utrecht) is prima met een goede catering.

W. van Oorsouw

Cursus die echt de vertaling maakt van theorie naar praktijk. Betrokken trainer die met voorbeelden uit eigen recente ervaring weet te triggeren. Al met al veel ideeen opgedaan die realiseerbaar... Cursus die echt de vertaling maakt van theorie naar praktijk. Betrokken trainer die met voorbeelden uit eigen recente ervaring weet te triggeren. Al met al veel ideeen opgedaan die realiseerbaar zijn in mijn dagelijks werk en extra diepgang creëren.
Examen dekt naar mijn mening niet volledig de lading van de kennis die is opgedaan. Dit is echter te wijten aan de internationale standaard van dit examen en staat los van de cursus.

Devi Verbiest

Binnen de kaders van de opleiding kon je je eigen pad ontdekken en vormgeven. Veel ruimte voor persoonlijke ontwikkeling en zelfinzicht. Een goede start voor een beginnend coach. Ik werd uitgedaagd... Binnen de kaders van de opleiding kon je je eigen pad ontdekken en vormgeven. Veel ruimte voor persoonlijke ontwikkeling en zelfinzicht. Een goede start voor een beginnend coach. Ik werd uitgedaagd om in een veilige omgeving buiten mijn eigen comfortzone te gaan en daardoor te groeien. Door te doen leer je het en dat is precies waar deze opleiding ook ruimte voor bood. Ik ben erg enthousiast heb veel geleerd en heb een goede basis meegekregen om te gaan coachen.

Devi Verbiest

Antoinette de Geus

Omdat ik nooit echt een training had gevolgd in het notuleren liep ik hier en daar tegen kleine dingen aan waardoor ik het notuleren niet leuk vond om te doen. De training bij ICM heeft me handige... Omdat ik nooit echt een training had gevolgd in het notuleren liep ik hier en daar tegen kleine dingen aan waardoor ik het notuleren niet leuk vond om te doen. De training bij ICM heeft me handige tips en oefeningen meegegeven wat in de praktijk goed toepasbaar is. De docente had veel praktijk ervaring en het was fijn om ervaringen te kunnen delen met mede cursisten. Goede locatie en voorzieningen en de communicatie vooraf is uitstekend!

Michael van Iersel

Het was een prettige cursus in een aangename en open sfeer. Ik heb er veel van geleerd. De trainer was erg deskundig en kan goed schakelen tussen theorie en praktijk.

Rob Van der Hout

Praktische training met goede mix tussen theorie en praktijk. Aandacht voor persoonlijke aandachtspunten en tips daarbij van de trainer. Ook veel geleerd van de medecursisten en verfrissende kijk op... Praktische training met goede mix tussen theorie en praktijk. Aandacht voor persoonlijke aandachtspunten en tips daarbij van de trainer. Ook veel geleerd van de medecursisten en verfrissende kijk op zaken gekregen. Leuke en leerzame cursus.

Jurgen Hogervorst

Super leerzaam, genoeg praktijk, prima lesmateriaal, mooie locatie.
Super leerzaam, genoeg praktijk, prima lesmateriaal, mooie locatie.
De docent nam de tijd die nodig was, erg goed opgeleide groep waardoor kennis vermenigvuldigd werd. De locatie was goed te bereiken met openbaar vervoer.