Goede trainer! De groespgroote was bij de eerste module te groot. Bij de tweede module goed. De trainer gaf veel goede praktijkvoorbeelden waardoor de theorie duidelijk werd en waardoor je de...Goede trainer! De groespgroote was bij de eerste module te groot. Bij de tweede module goed. De trainer gaf veel goede praktijkvoorbeelden waardoor de theorie duidelijk werd en waardoor je de theorie ook beter begreep.
Marco Vogel
Zeer goede docent, lesgeven vanuit de praktijk ipv uit het boek.Vooral de vertaling naar markten die ook voor de docent onbekend waren werden goed gemaakt. Zeer pragmatische insteek met oog...Zeer goede docent, lesgeven vanuit de praktijk ipv uit het boek.Vooral de vertaling naar markten die ook voor de docent onbekend waren werden goed gemaakt. Zeer pragmatische insteek met oog voor het doel en achterrond van de cursisten. Rooster was helaas het maandrooster ipv week. Locatie en lesstof top - goede organisatie.
Mimouna Ait Rabhe
Een erg leerzame training. Werd op een leuke manier verteld. Zeker een aanrader voor iedereen. In 1 dag toch erg veel meegekregen. Een kleine groep waardoor iedereen rustig aan het woord kon komen.
Koen Heijman
Hele goede training. Mooie opbouw en veel interactie met de groep en vooral veel oefenen, iets wat erg belangrijk is bij presenteren. Fijn ook dat veel presentaties opgenomen worden, achteraf zie je...Hele goede training. Mooie opbouw en veel interactie met de groep en vooral veel oefenen, iets wat erg belangrijk is bij presenteren. Fijn ook dat veel presentaties opgenomen worden, achteraf zie je bij jezelf goed wat beter kan.
Martijn Ten Cate
Top: Voor iedere module een andere trainer! Dit vergroot het eclectisch kijken en maakt je completer als trainer denk ik. Mooie afwisseling van theorie en praktijk door trainer of deelnemers. Tip:...Top: Voor iedere module een andere trainer! Dit vergroot het eclectisch kijken en maakt je completer als trainer denk ik. Mooie afwisseling van theorie en praktijk door trainer of deelnemers. Tip: niet benoemen dat het betalen vd lunch bijdraagt aan het teamproces maar gewoon verrekenen in de totaal prijs.
Martin Harteveld
Goede verhouding theorie en praktijk oefening; ervaren trainster; locatie iets te warm op eerste dag door uitvallen airco; wel goede lunch en service; feedback van anderen had veel toegevoegde waarde
Martin Harteveld
jeroen groenendal
Goed niveau, persoonlijke leerdoelen behaald. Trainer die luisterde en praktijkvoorbeelden wist te integreren in het lesmateriaal. 3 dagen, veel stof, maar zeer veel van opgestoken. goede...Goed niveau, persoonlijke leerdoelen behaald. Trainer die luisterde en praktijkvoorbeelden wist te integreren in het lesmateriaal. 3 dagen, veel stof, maar zeer veel van opgestoken. goede leslocatie, lunch was keurig verzorgd, cursusleidster was een betrokken vrouw.
Jacqueline Vijn
Ik vond het een zeer goede training, heb veel geleerd door middel van de theorie en de oefeningen die wij moesten doen. Het is het niveau voor "beginnend" communiceren, ik ga de vervolgtraining nog...Ik vond het een zeer goede training, heb veel geleerd door middel van de theorie en de oefeningen die wij moesten doen. Het is het niveau voor "beginnend" communiceren, ik ga de vervolgtraining nog volgen. Locatie was super, goede ruimte.
Jacqueline Vijn