M Triemstra

Een training persoonlijke effectiviteit vraagt er om goed naar je zelf te kijken en een verandering te starten die niet makkelijk is. Het is de trainster zeer goed gelukt om mij en de andere... Een training persoonlijke effectiviteit vraagt er om goed naar je zelf te kijken en een verandering te starten die niet makkelijk is. Het is de trainster zeer goed gelukt om mij en de andere deelnemers een grote hoeveelheid middelen mee te geven waarmee ik als een effectiever en krachtiger persoon de cursus heb verlaten. Ik heb nog steeds veel profijt van de opleiding.

barbara meilof

De docent weet de theorie goed te vertalen naar de praktijk. Erg prettig vind ik dat goede persoonlijke feedback wordt gegeven. Dit geeft inzicht in je eigen kunnen en ontwikkelpunten. De locatie is... De docent weet de theorie goed te vertalen naar de praktijk. Erg prettig vind ik dat goede persoonlijke feedback wordt gegeven. Dit geeft inzicht in je eigen kunnen en ontwikkelpunten. De locatie is prettig, centraal en goed bereikbaar. Minpunt vind ik dat het erg lang duurde voordat de eindopdracht was nagekeken. Dit had op zichzelf een legitieme reden maar de communicatie hier omheen was onduidelijk.

Steve Fernald

Goed uitgebalanceerde training, niet te veel theorie maar wel heel veel tijd voor discussies. Heel veel opgestoken van de discussies wat ook mede kwam door de diversiteit in ervaring en de branches... Goed uitgebalanceerde training, niet te veel theorie maar wel heel veel tijd voor discussies. Heel veel opgestoken van de discussies wat ook mede kwam door de diversiteit in ervaring en de branches waarin men werkzaam was. Ook de insteek van de trainer was hierbij bepalend (heel veel ervaring in verschillende gebieden en het goed aanvoelen van wat de groep wilde en nodig had). De cursus materialen en ook de verwijzing naar nuttige boeken waren heel behulpzaam voor evreder ontwikkeling.

Steve Fernald

Genis Brand

Onderwijsmethodiek: De methodiek om de lesstof (boek)aan te vullen met de Kennisvideo's en Pp-presentaties heb ik als zeer effectief ervaren. De lesstof zelf bestuderend kon ik via deze 2 digitale... Onderwijsmethodiek: De methodiek om de lesstof (boek)aan te vullen met de Kennisvideo's en Pp-presentaties heb ik als zeer effectief ervaren. De lesstof zelf bestuderend kon ik via deze 2 digitale instrumenten mezelf terugbrengen van mijn ervaring/ routinegedachten naar kernpunten van Prince2. Had gehele boek bestudeerd en moest focus op Foundation houden (to eager).
Ik vond het prettig en werkzaam dat je heen en weer switchen tussen de drie leerinstrumenten. De wijze waarop de presentator sprak en zijn attitude hierbij vond ik zeer prettig. Rustig, duidelijk en doelgericht!Zonde te overdrijven en ondanks digitale vorm leek het alsof hij persoonlijk tot je sprak.

Trainer: ik heb Jan als een professionele en prettige trainer ervaren. Inhoudelijk deskundig en toch een veilige en prettige leeromgeving creërend. Didactisch goed dmv uitleg/toelichting en gebruik Flap-over en weinig van de Ppp. Gaf de studenten hierbij ruim voldoende ruimte voor eigen inbreng zonder de focus te verliezen.

Examen: Punt van aandacht is mogelijk de verhouding 75 vragen/35 vragen goed. Had zelf vooraf even duidelijk moeten vragen of alle vragen persé ingevuld moesten worden. Bv. 40 vragen invullen met 35 goed is volgens mij ook geslaagd. Ik ben voor de 75 gegaan, achteraf niet slim van mij (to eager?) Was weer leermoment.

Additioneel: Compliment voor de wijze waarop de Studieadviseuse je bij 1e contact te woord staat en voor de medewerkers bij de begeleiding naar d e start van cursus.

Genis Brand

Erika Holwerda

De interactie was goed, trainer (begeleiding) was geweldig, organisatie ook prima. De locatie was prettig. De inhoud was leerzaam, het niveau was heel divers omdat de deelnemers zulke verschillende... De interactie was goed, trainer (begeleiding) was geweldig, organisatie ook prima. De locatie was prettig. De inhoud was leerzaam, het niveau was heel divers omdat de deelnemers zulke verschillende achtergronden hadden. Ik betwijfel of het beter zou zijn als dit meer op elkaar afgestemd zou zijn maar het is wellicht het overwegen waard (mits praktisch haalbaar natuurlijk). Aan het begin dacht ik wel eens over een andere deelnemer: 'goh, jij hebt duidelijk geen ervaring met het geven van feedback volgens de regels van feedback'. Maar na deze drie dagen zie je deze personen daarin ook groeien, wat dan ook weer erg leuk is om te zien!

Arjan Mulder

Goede training en trainer!
Er wordt goed gekeken naar hoe je nu presentaties geeft en waar je verbeterpunten liggen. Veel tips i.c.m. praktijkvoorbeelden. Tijdens de training leer je ook erg veel van de medecursisten en ervaringen die zij opdoen.

Arjan Mulder

Korterink

Erg goede training. Eigenlijk voor iedereen een aanrader om deze training te volgen en om meer bewust van je eigen handelen te worden. Je leert meer effectief te zijn zodat je jezelf ook minder... Erg goede training. Eigenlijk voor iedereen een aanrader om deze training te volgen en om meer bewust van je eigen handelen te worden. Je leert meer effectief te zijn zodat je jezelf ook minder belast.