Veel geleerd, heel leuk om zoveel verschillende trainers aan het werk te hebben gezien. Geeft mooi beeld van hoe verschillend iedereen het doet en alles dus mogelijk is. Dat ook ik/wij helemaal onze...Veel geleerd, heel leuk om zoveel verschillende trainers aan het werk te hebben gezien. Geeft mooi beeld van hoe verschillend iedereen het doet en alles dus mogelijk is. Dat ook ik/wij helemaal onze eigen stijl kunnen gaan vormen
Paul Steenaart
Het onderwerp werd bijzonder leuk en ongedwongen gebracht door docent Harrie Brakel. Je kon zien dat die man eerder met dat bijltje gehakt had en de afwisseling tussen theorie en praktijk (inclusief...Het onderwerp werd bijzonder leuk en ongedwongen gebracht door docent Harrie Brakel. Je kon zien dat die man eerder met dat bijltje gehakt had en de afwisseling tussen theorie en praktijk (inclusief persoonlijke casuistieken) maakten dat de dagen voorbij vlogen en interessant bleven. Locatie in Utrecht centrum redelijk te bereiken. Lunch erg goed. Een aanrader!
Marcel Apperloo
Heel goed! Fijn om even stil te staan bij dit onderwerp en om bruikbare handvatten uitgereikt te krijgen. Super leuk om dit met introverten samen te doen. Geeft meteen een bijzondere band met veel...Heel goed! Fijn om even stil te staan bij dit onderwerp en om bruikbare handvatten uitgereikt te krijgen. Super leuk om dit met introverten samen te doen. Geeft meteen een bijzondere band met veel herkenning. En om Innie Power op te laden!
Richard Koster
Erg leerzaam ,,heb er veel aan gehad. goede training om beter te leren te communiceren. zeker een aanrader om je gesprek beter te laten verlopen zonder de relatie te beschadigen.Erg leerzaam ,,heb er veel aan gehad. goede training om beter te leren te communiceren. zeker een aanrader om je gesprek beter te laten verlopen zonder de relatie te beschadigen. diversen gesprekstechnieken komen aan de orde.
Kitty Beijersbergen
Met heel veel plezier! Ik wist niet wat ik kon verwachten, maar de stof was heel inspirerend en Maarten heeft mij echt wel veel geleerd. Ook heb ik het idee dat ik genoeg info heb gekregen om op...Met heel veel plezier! Ik wist niet wat ik kon verwachten, maar de stof was heel inspirerend en Maarten heeft mij echt wel veel geleerd. Ook heb ik het idee dat ik genoeg info heb gekregen om op eigen houtje verder te gaan met mijn ontwikkeling op dit gebied. Daarnaast hadden wij een leuke diverse groep, daar moet je ook wat mazzel mee hebben.
Jurgen Vertegaal
Ik wist van te voren niet wat ik ervan kon verwachten, maar het heeft mijn verwachtingen overtroffen. Door deze cursus heb ik ontdekt dat ik schrijven leuker vind dan ik dacht, en de cursus heeft me...Ik wist van te voren niet wat ik ervan kon verwachten, maar het heeft mijn verwachtingen overtroffen. Door deze cursus heb ik ontdekt dat ik schrijven leuker vind dan ik dacht, en de cursus heeft me geholpen dat te ontdekken en handvatten gegeven voor toekomstige stukken tekst.
Stephan Bouwman
De kern van de opleiding betreft de balans tussen stimuleren van vernieuwing en het tijdig inspelen op (strategische) veranderingen en de daarmee samenhangende risico’s. Ik heb een heel aantal...De kern van de opleiding betreft de balans tussen stimuleren van vernieuwing en het tijdig inspelen op (strategische) veranderingen en de daarmee samenhangende risico’s. Ik heb een heel aantal handvatten aangereikt gekregen die ik in de praktijk prima kan toepassen.
Lilian van Asperen
De training Procesmanagement bij ICM heb ik als erg positief ervaren. Veel interactie, bevlogen docent, goed toepasbaar in mijn werkveld en bedrijf, goed toepasbaar, erg praktijkgericht. Veel...De training Procesmanagement bij ICM heb ik als erg positief ervaren. Veel interactie, bevlogen docent, goed toepasbaar in mijn werkveld en bedrijf, goed toepasbaar, erg praktijkgericht. Veel geleerd van docent en mede-cursisten. Door het maken van een praktijkopdracht toets je meteen je kennis en kunde.
Lars Ratering
Mooie training voor begeleiders, coaches die meer willen weten over ACT. Methodiek die naar mijn idee een aantal bekende theorien als mindfullness, RET, visualisatie, etc. combineert. Mooie...Mooie training voor begeleiders, coaches die meer willen weten over ACT. Methodiek die naar mijn idee een aantal bekende theorien als mindfullness, RET, visualisatie, etc. combineert. Mooie 'kloppende' theorie die door een ervaren en entohusiaste trainster wordt gegeven. Het waren drie goede dagen op een fijne plek.
Hanneke van Bakel
Fijn en precies wat ik er van gehoopt had. Leuke groep en online zat het goed in elkaar. Misschien wel prettiger dan live... dat wilde ik eerst, maar ben blij dat het zo gelopen is. Veel praktische...Fijn en precies wat ik er van gehoopt had. Leuke groep en online zat het goed in elkaar. Misschien wel prettiger dan live... dat wilde ik eerst, maar ben blij dat het zo gelopen is. Veel praktische tips bovenop de lesstof.