FH

Goede cursus met nuttige informatie en tips waar je echt wat aan hebt, met een fijne, deskundige, ervaren trainster, een kleine groep en een goede sfeer. Inhoud en opzet van de training was ook erg... Goede cursus met nuttige informatie en tips waar je echt wat aan hebt, met een fijne, deskundige, ervaren trainster, een kleine groep en een goede sfeer. Inhoud en opzet van de training was ook erg goed.

Welmoed Siebesma

Het fijne was dat er veel mogelijkheid was tot persoonlijke invulling, er werd niet strak vastgehouden aan het schema, maar juist werd besproken wat wij als cursisten juist wilden leren en oefenen.... Het fijne was dat er veel mogelijkheid was tot persoonlijke invulling, er werd niet strak vastgehouden aan het schema, maar juist werd besproken wat wij als cursisten juist wilden leren en oefenen. Daardoor had de cursus zeker meerwaarde.

Ben Meerman

Een praktijkgerichte training waarbij de trainer de valkuilen en voordelen van projectmatig werken vertelt en laat zien. De trainer zorgde voor een levendige omgeving waarbij zelfs de namiddag dip... Een praktijkgerichte training waarbij de trainer de valkuilen en voordelen van projectmatig werken vertelt en laat zien. De trainer zorgde voor een levendige omgeving waarbij zelfs de namiddag dip uitbleef. De groep cursisten uit verschillende disciplines zorgt voor een breed sprectrum aan vergelijkbare problemen. Deze samen identificeren en voorzien van oplossingen is ontzettend leerzaam. Ik heb het geleerde goed kunnnen toepassen en over mijn reeds bestaande werkwijze kunnen leggen.

Mahassine Zentari

Ik vond het een hele goede informatieve cursus. Ik vond zelf 2 dagen net te weinig om alle stappen door te nemen die toepassing hebben bij een conflicthantering.Ik snakte naar meer. Zat in een hele... Ik vond het een hele goede informatieve cursus. Ik vond zelf 2 dagen net te weinig om alle stappen door te nemen die toepassing hebben bij een conflicthantering.Ik snakte naar meer. Zat in een hele goede team maar dat komt voornamelijk door Bonnie die de groep samen heeft gebracht. Eerste rol was gelijk presenteren over een andere cursist wat heel goed was. Rollenspel dat meerdere keren werd gedaan. Zo had je ook ervaringen van andere opgedaan.Cursus heeft mij veel inzicht gegeven over hoe ik zaken beste kan aanpakken (gaat niet altijd perfect) maar ik hou er wel rekening mee. Niveau van de cursus was heel goed. wat ik fijn vond aan Bonnie is dat ze naar de groep ging luisteren en haar planning daarop had gewijzigd hoe ze de training zou geven. Locatie was top! Was zeer tevreden!!!

Frea de Jong

In 2 dagen krijg je een hele goede basis in Online Marketing. De training geeft je tools om jouw interesses verder uit te diepen. De trainer was een zeer enthousiasmerend persoon, die veel... In 2 dagen krijg je een hele goede basis in Online Marketing. De training geeft je tools om jouw interesses verder uit te diepen. De trainer was een zeer enthousiasmerend persoon, die veel praktijkvoorbeelden bracht om de theorie dichterbij te brengen. Ook was er voldoende ruimte om eigen ervaringen te delen.

Marjot

Interactief, op zichzelf staande onderwerpen, actieve houding van Pim waardoor ook (mede-)cursisten een actieve houding kregen, en ook herkenbaar in praktijk. Je krijgt ook een betere kijk op jezelf... Interactief, op zichzelf staande onderwerpen, actieve houding van Pim waardoor ook (mede-)cursisten een actieve houding kregen, en ook herkenbaar in praktijk. Je krijgt ook een betere kijk op jezelf evenals je omgeving. Wel zou ik dezelfde ruimte willen ipv wisselen binnen hetzelfde pand naar andere kamer.

Fiona BRADLEY

De trainers waren beide zeer goed want zij vertelde veel interessante dingen buiten de tekst van het boek om. Alleen het boek volgen zou erg statisch zijn. Sommige schema's e.d. kunnen mooier en... De trainers waren beide zeer goed want zij vertelde veel interessante dingen buiten de tekst van het boek om. Alleen het boek volgen zou erg statisch zijn. Sommige schema's e.d. kunnen mooier en duidelijker, zoals bijvoorbeeld de cirkel van 8. De opleiding geeft een goede brede basis waar je als coach echt iets mee kunt.

Rexwinkel

Erg interessante en nuttige training. Grotendeels een groepsles, maar ook is er voor ieder persoonlijke aandacht. Je krijgt een nuttige basis mee zowel in theorie als oefening. Hiermee is de... Erg interessante en nuttige training. Grotendeels een groepsles, maar ook is er voor ieder persoonlijke aandacht. Je krijgt een nuttige basis mee zowel in theorie als oefening. Hiermee is de training een uitstekend uitgangspunt om jezelf te versterken als adviseur maar ook als gesprekspartner in het algemeen.

Ghislaine Tanamal

De training was goed georganiseerd. Heldere uitleg en een sterke trainster. Ik vond de training adviesvaardigheden wel erg gericht op het 'hoe te komen tot een goed advies' en minder op het... De training was goed georganiseerd. Heldere uitleg en een sterke trainster. Ik vond de training adviesvaardigheden wel erg gericht op het 'hoe te komen tot een goed advies' en minder op het daadwerkelijk vormgeven van het advies. Vandaar geen 10 maar een 8.

Peter Haan

Goede training, veel geleerd dat ik in de dagelijkse praktijk kan toepassen. Prettige trainer, die goed afstemt wat de groep nodig heeft. Wij waren de eerste groep met een digitale leeromgeving, dat... Goede training, veel geleerd dat ik in de dagelijkse praktijk kan toepassen. Prettige trainer, die goed afstemt wat de groep nodig heeft. Wij waren de eerste groep met een digitale leeromgeving, dat was duidelijk nog even wennen. Dat kan nog iets strakker.