Zeer tevreden over de training en trainer. Een praktijkgerichte training met veel aandacht voor je eigen persoonlijke leerdoelen. Wat ik ook erg fijn vond is dat deze training over een langere...Zeer tevreden over de training en trainer. Een praktijkgerichte training met veel aandacht voor je eigen persoonlijke leerdoelen. Wat ik ook erg fijn vond is dat deze training over een langere periode, te weten 4 maanden, was uitgespreid. Hierdoor werd het mogelijk om het geleerde tussentijds in praktijk te brengen. Om vervolgens met je ervaringen terug te komen en deze met je trainer en je medecursisten te bespreken.
Wendy Hermans
Als startende coach krijg je direct handvatten om snel aan de slag te gaan en zelf te ervaren hoe het is om coach te mogen zijn. Dit wordt gedurende de opleiding gefaseerd opgebouwd tot een...Als startende coach krijg je direct handvatten om snel aan de slag te gaan en zelf te ervaren hoe het is om coach te mogen zijn. Dit wordt gedurende de opleiding gefaseerd opgebouwd tot een professionele coach. Docenten hebben veel praktijk ervaring waardoor direct aansluiting met de praktijk.
Herkenbare voorbeelden
Interactief
Wendy Hermans
Herkenbare voorbeelden
Interactief
Karin Oosterveld
Alle lof voor de trainer! De opleiding is praktijk gericht. Alle deelnemers kwamen goed aan bod. Voor iedereen was persoonlijke aandacht. Heel prettig. In drie dagen tijd heb ik heel wat opgestoken....Alle lof voor de trainer! De opleiding is praktijk gericht. Alle deelnemers kwamen goed aan bod. Voor iedereen was persoonlijke aandacht. Heel prettig. In drie dagen tijd heb ik heel wat opgestoken. Ik heb er meer aan gehad dan ik van te voren had verwacht.
Elza Bekdamiroca
Zeer deskundige, vriendelijke en enthousiaste trainster. Zij heeft op een leuke manier wat over de inhoud verteld en al snel waren de cursisten aan het woord. Heel interactief en erg leerzaam. Een...Zeer deskundige, vriendelijke en enthousiaste trainster. Zij heeft op een leuke manier wat over de inhoud verteld en al snel waren de cursisten aan het woord. Heel interactief en erg leerzaam. Een top training gehad.
Syl van Beusekom
Goede trainer die zichzelf liet zien en een veilig gevoel gaf aan de deelnemers. De training was intensief en actief, de dagen vlogen om. Veel geleerd over mijzelf en mijn manier van uiten en over...Goede trainer die zichzelf liet zien en een veilig gevoel gaf aan de deelnemers. De training was intensief en actief, de dagen vlogen om. Veel geleerd over mijzelf en mijn manier van uiten en over mijn communicatie met anderen. Een interessante gemêleerde groep mannen en vrouwen met verschillende redenen om de cursus te volgen en daardoor andere leerdoelen hadden. Echt een aanrader!
J. de Koning
Ik heb tijdens de training een goed beeld gekregen van een klant- en servicegericht telefoongesprek. Dit door de goede begeleiding van onze trainer Coen. Aan het einde van de training kon ik zeker...Ik heb tijdens de training een goed beeld gekregen van een klant- en servicegericht telefoongesprek. Dit door de goede begeleiding van onze trainer Coen. Aan het einde van de training kon ik zeker zeggen dat ik geleerd heb wat ik wilde leren!!
Leonie van de Wiel
Ik gebruik bijna dagelijks de vaardigheden...Inhoudelijk goed, trainster (naam kwijt, was een vrouw) enthousiast, gedreven, veel ervaring. Praktijkvoorbeelden helder, goede casussen.
Ik gebruik bijna dagelijks de vaardigheden die ik daar heb geleerd.
Wat kon beter: ergens had ik toch het idee dat er ook een aanbod was van het maken van begrotingen of rapportages. Dat kwam er niet in voor.
Fatima Bouhalhoul
Ik vond de training zeer interessant. De training vond ik ook verfrissend. Feedback en handvatten van de trainer vond ik leerzaam. De handvatten pas ik vaak in de praktijk toe.
Pea Geysendorpher
Het was een zeer leerzame opleiding met een trainer die de aandacht wist vast te houden tot einde cursusdag. Prettige pauzes, goede locatie en mogelijkheden voor inbreng van de cursisten. Een...Het was een zeer leerzame opleiding met een trainer die de aandacht wist vast te houden tot einde cursusdag. Prettige pauzes, goede locatie en mogelijkheden voor inbreng van de cursisten. Een prettig wij gevoel is daardoor ontstaan.