Blonk

Ik was erg enthousiast. Het was een fijne trainer en ik heb er ook echt wat van geleerd. Ze gaf een hoop nuttige tips en ging waar mogelijk ook in op situaties en ervaringen van alle deelnemers.

Tim Koot

Wim Leenders heeft een zeer brede projectmanagement ervaring en weet deze op een erg prettige manier over te brengen op de cursisten. Veel praktijkvoorbeelden en koppelingen naar andere manieren van... Wim Leenders heeft een zeer brede projectmanagement ervaring en weet deze op een erg prettige manier over te brengen op de cursisten. Veel praktijkvoorbeelden en koppelingen naar andere manieren van projectmanagement. Blijf me wel verbazen over de prijs van de lunch op locatie La Vie.

Zegan

Zeer goede taining. Mede door de inzet van de docente. Zij gaf de juiste voorbeelden, stelde de juiste vragen. De training helpt je om meer inzicht te krijgen zowel in jezelf als in anderen.

marion halm

Niveau, trainer, werkvormen, alles sloot goed aan bij de groep, die heel divers was qua achtergrond.
Meer dan voldoende ruimte voor eigen inbreng, zodat er voor ieder persoonlijk ook veel te halen was. de trainer kon zich goed inleven in de verschillende situaties en zorgde voor een goed evenwicht in de groep.
Veel plezier gehad, ook daar was veel ruimte voor!

Bosch

Inspirerende docenten, veel ruimte om zelf te experimenteren als trainer, inzichtgevende praktijkopdrachten. Fijn groep met zowel startende als ervaren trainers, voor beide was de training relevant.... Inspirerende docenten, veel ruimte om zelf te experimenteren als trainer, inzichtgevende praktijkopdrachten. Fijn groep met zowel startende als ervaren trainers, voor beide was de training relevant. Mooi om elkaar te zien groeien tijdens de opleiding.

Patricia W.

In deze training heb ik me professioneel en nog meer persoonlijk ontwikkeld. Veel nieuwe inzichten opgedaan mede dankzij de scherpe doorvragen en reflectie van de trainster. Het heeft een proces in... In deze training heb ik me professioneel en nog meer persoonlijk ontwikkeld. Veel nieuwe inzichten opgedaan mede dankzij de scherpe doorvragen en reflectie van de trainster. Het heeft een proces in gang gezet waar ik nog steeds aan door werk. Meer (sociaal) zelfvertrouwen, ontspannener en lef op de werkvloer.

Maas

De curcus was goed, heb er erg veel aangehad ik ben nu een stuk assertiever.
De trainer had alles goed voorbereid en legde het duidelijk uit.
De locatie in utrecht is goed te bereiken en...
De curcus was goed, heb er erg veel aangehad ik ben nu een stuk assertiever.
De trainer had alles goed voorbereid en legde het duidelijk uit.
De locatie in utrecht is goed te bereiken en is van alle gemakken voorzien.

Esther van der Rest

Het fijne aan Mireille is, is dat ze zich kan verplaatsen in de ander. De oefeningen die we moesten doen waren heel leerzaam. Ik heb zeker veel geleerd door haar en ben anders gaan denken over... Het fijne aan Mireille is, is dat ze zich kan verplaatsen in de ander. De oefeningen die we moesten doen waren heel leerzaam. Ik heb zeker veel geleerd door haar en ben anders gaan denken over dingen m.b.t. het werk.

Erwin Kolman

Een training waar ik veel aan heb gehad.
zeer praktijk gericht.
pas het toe bij mijn huidige adviezen.
voor zowel beginnende (waaronder ik) als ervaren personen hebben hier veel...
Een training waar ik veel aan heb gehad.
zeer praktijk gericht.
pas het toe bij mijn huidige adviezen.
voor zowel beginnende (waaronder ik) als ervaren personen hebben hier veel aan.
Een goede ervaring rijker.

Alex van der Lans

De training zat vol met geschikte informatie die direct in de praktijk toepasbaar was voor mij. Door middel van de oefeningen werd ook voor mij duidelijk waar ik nog aan kan werken.