Was een goede training waar ik veel geleerd heb de trainer deed de les goed indelen op persoonlijk vlak niet alleen uit het boek. Was alleen veel in te korte tijd waardoor je niet alles heel...Was een goede training waar ik veel geleerd heb de trainer deed de les goed indelen op persoonlijk vlak niet alleen uit het boek. Was alleen veel in te korte tijd waardoor je niet alles heel uitgebreid kon bespreken
van Es
Training was gewoon super. Alles klopte er was sfeer, het was duidelijkheid, training was goed opgebouwd en genoeg ruimte voor eigen inbreng. Goede voorbeelden (praktijk) al met al zeer tevreden.
Bosgoed
Erge fijne training! Je krijgt veel theorie mee om thuis verder in te verdiepen. Tijdens de training komt daardoor juist de ervaring en oefening aan bod. Maud geeft iedereen persoonlijke aandacht en...Erge fijne training! Je krijgt veel theorie mee om thuis verder in te verdiepen. Tijdens de training komt daardoor juist de ervaring en oefening aan bod. Maud geeft iedereen persoonlijke aandacht en geeft tips voor jou als persoon. Wanneer mijn advies nu niet overgenomen wordt, trek ik mij dit niet meer persoonlijk aan. Maud heeft inzichtelijk gemaakt dat adviseren een psychologisch spel is en dat andere belangen vaak het goede advies in de weg zitten. Ook veel geleerd van ervaringen van mede cursisten!
Aras
IK heb de opleiding opleidingskunde ervaren als een praktische opleiding met voldoende theoretische onderbouwing en ook heel belangrijk: prima docenten. Heel veel onderdelen die ik geleerd heb, kon...IK heb de opleiding opleidingskunde ervaren als een praktische opleiding met voldoende theoretische onderbouwing en ook heel belangrijk: prima docenten. Heel veel onderdelen die ik geleerd heb, kon ik direct toepassen bij het analyseren van de opleidingsvraag, aandacht besteden aan de borging, het ontwerpen van een leertraject maar ook binnen het acquisitie en offerte traject van een leertraject. Je leert ook erg veel over de achterliggende theorie o.a. over leerstijlen waarbij je ook leert hoe je een leertraject zo inricht dat alle leerstijlen ook bediend worden. Kortom een opleiding die ik alle trainers en opleidingskundigen zeker aanraad.
Ineke Kleinman
Ik heb in september de 3-daagse training adviesvaardigheden bijgewoond. De docent was kundig en enthousiast. Een uitstekende mix van theorie, maar ook de rollenspelen waarin zij zelf acteerde waren...Ik heb in september de 3-daagse training adviesvaardigheden bijgewoond. De docent was kundig en enthousiast. Een uitstekende mix van theorie, maar ook de rollenspelen waarin zij zelf acteerde waren bijzonder leerzaam.
Hans van der Kolk
Ik vond het een prachtige training waar ik tot op de dag van vandaag geweldig profijt van heb. Geweldig om binnen de organisatie bezig het geleerde toe te passen en wanneer dit tot ideeën leidt, dit...Ik vond het een prachtige training waar ik tot op de dag van vandaag geweldig profijt van heb. Geweldig om binnen de organisatie bezig het geleerde toe te passen en wanneer dit tot ideeën leidt, dit bij verschillende mensen bespreekbaar te maken en concreet tot actie over te gaan. Onze cliëntenraad maakt op dat vlak mooie vorderingen!\
Sabine Horsten
De Trainersopleiding van ICM heeft mij op een hele toegankelijke en leuke manier kennis leren maken met het trainersvak. De opzet met meerdere verschillende trainers geeft uniek inzicht in wat bij...De Trainersopleiding van ICM heeft mij op een hele toegankelijke en leuke manier kennis leren maken met het trainersvak. De opzet met meerdere verschillende trainers geeft uniek inzicht in wat bij jouzelf past als trainer. De praktische ervaring, nieuwe inzichten, tips en tools zijn erg waardevol geweest en toepasbaar in meerdere (professionele) situaties. Kortom, een super ervaring dankzij een top organisatie met top trainers!
Arriëns
Een vliegende start om als coach aan de slag te gaan. Marjoleine zorgde voor een fijne, open sfeer en door haar ervaring en begeleiding leerde ik snel en effectief. Kortom; de kwaliteit en...Een vliegende start om als coach aan de slag te gaan. Marjoleine zorgde voor een fijne, open sfeer en door haar ervaring en begeleiding leerde ik snel en effectief. Kortom; de kwaliteit en vriendelijkheid die ik van ICM gewend ben. :)
Ernst
Deze training was zeer professioneel opgezet. De training was interessant en voldeed aan al mijn verwachtingen. Je werkte aan je coachingstechnieken en kreeg meer inzicht in de ander, maar...Deze training was zeer professioneel opgezet. De training was interessant en voldeed aan al mijn verwachtingen. Je werkte aan je coachingstechnieken en kreeg meer inzicht in de ander, maar tegelijkertijd kreeg je zeer veel inzicht in jezelf als coach. De trainers waren uitmuntend.Ik zou deze training zeker verder aanbevelen.
T van Dunen
Het is een hele mooie en leerzame opleiding, je gaat echt een reis aan met elkaar. Je leert verschillende coach stylen toe te passen en eigen te maken. Door middel van veel zelfreflectie, oefenen,...Het is een hele mooie en leerzame opleiding, je gaat echt een reis aan met elkaar. Je leert verschillende coach stylen toe te passen en eigen te maken. Door middel van veel zelfreflectie, oefenen, en interactie leer je hoe je de verschillende technieken kunt toepassen op authentieke wijze, zodat je dicht bij jezelf blijft. Het heeft mij heel veel gebracht, onder andere op communicatief vlak. Een mooie aanvulling op mijn werk als studie adviseur.