Dennis de Ruiter

Met een voldaan gevoel. Veel geleerd met een goede en leuke coach en een leuke groep. Locatie was goed, studiemateriaal was goed. Dus al met al een hele fijne cursus.

Esther van Duijvenvoorde-van Wieringen

Blij dat ik voor ICM heb gekozen! Super leuke goede lessen zijn er gegeven door docente Marilla. Locatie is goed te bereiken en de lunch en drinken en eten tussendoor is helemaal top.

Atze Bosma

Praktisch goed. Theorie afgewisseld met praktijk. Mooi om met leidinggevenden van de meest uiteenlopende bedrijven en organisaties de praktijk te delen. De duur van 3 opleidingsdagen in 3 weken ving... Praktisch goed. Theorie afgewisseld met praktijk. Mooi om met leidinggevenden van de meest uiteenlopende bedrijven en organisaties de praktijk te delen. De duur van 3 opleidingsdagen in 3 weken ving ik overzichtelijk.

Monique Meijer

Veel informatie, veel eyeopeners, goed hanteerbaar, maar vooral 2 gezellige, leerzame dagen. De trainer legde alles duidelijk en begrijpelijk uit, goed lesmateriaal, fijne locatie, goed bereikbaar... Veel informatie, veel eyeopeners, goed hanteerbaar, maar vooral 2 gezellige, leerzame dagen. De trainer legde alles duidelijk en begrijpelijk uit, goed lesmateriaal, fijne locatie, goed bereikbaar en de verzorging was excellent.

Monique Koch

Het was een prettige training. Lekker klein clubje en veel geleerd over de ins en outs van het onderhandelen in zijn algemeenheid. John legt het allemaal duidelijk uit, ik heb zeker wat geleerd en... Het was een prettige training. Lekker klein clubje en veel geleerd over de ins en outs van het onderhandelen in zijn algemeenheid. John legt het allemaal duidelijk uit, ik heb zeker wat geleerd en tools die ik kan toepassen.

Mascha Carlier - Bakker

Ik heb ontzettend veel geleerd op een gezellige manier. Ik weet zeker dat ik mezelf ietsje beter heb leren kennen en daardoor direct kan beginnen met mijn invloed te vergroten.

Jeroen Franken

Zeer enthousiaste en vrolijke trainer. Veel kennis en praktijkervaring en weet dit goed en prettig over te dragen. Fijn dat de geleerde theorie direct in de praktijk kon worden gebracht en er veel... Zeer enthousiaste en vrolijke trainer. Veel kennis en praktijkervaring en weet dit goed en prettig over te dragen. Fijn dat de geleerde theorie direct in de praktijk kon worden gebracht en er veel ruimte was om samen met andere cursisten ervaringen te delen en samen te werken.

Nick Keijzer

Eens en nooit meer. Ik was ziek en moest 175 euro extra betalen om het door te plaatsen naar een andere datum. Gênant!

Sterke punten, verbeterpunten of tips

Stop met die geldklopperij

Marcel van Helvoirt

Leerzaam en goede interactie. De dagen vlogen voorbij. De trainer was iemand met ervaring die wist waar hij over sprak. Hij maakte gebruik van praktijkvoorbeelden die voor ieder herkenbaar waren.... Leerzaam en goede interactie. De dagen vlogen voorbij. De trainer was iemand met ervaring die wist waar hij over sprak. Hij maakte gebruik van praktijkvoorbeelden die voor ieder herkenbaar waren. Ook probeerde hij zich in te leven in de organisatie waar jij als cursist werkzaam bent.

Jessica Zuydgeest

Heel interessant onderwerp en een goede mix tussen theorie en praktijkopdrachten. Het was vooral voor mij als persoon erg waardevol. De training is wel vooral gericht op mensen in een leidinggevende... Heel interessant onderwerp en een goede mix tussen theorie en praktijkopdrachten. Het was vooral voor mij als persoon erg waardevol. De training is wel vooral gericht op mensen in een leidinggevende functie.