Ibrahim Pancar

Locatie en Trainer waren top 5 sterren. Inhoud en niveau beoordeel ik op een 8. Veel praktijk voorbeelden door trainer waardoor stof leuker en simpeler werd. Locatie centraal gelegen, goed... Locatie en Trainer waren top 5 sterren. Inhoud en niveau beoordeel ik op een 8. Veel praktijk voorbeelden door trainer waardoor stof leuker en simpeler werd. Locatie centraal gelegen, goed bereikbaar & goede lunch!

Wan Kemper

De setting was goed,ruimte was goed werkbaar, we konden vrij met de ruimte omgaan. Ook qua bezetting niet teveel en niet te weinig deelnemers. Er was een hoog gehalte aan oefening in rollenspel... De setting was goed,ruimte was goed werkbaar, we konden vrij met de ruimte omgaan. Ook qua bezetting niet teveel en niet te weinig deelnemers. Er was een hoog gehalte aan oefening in rollenspel settings, dat was heel effectief.

Marijn Bierhof

Top. In twee dagen erg veel wijzer geworden over nieuwe werkvormen. Tijdens de training hebben we vooral geoefend en ervaringen gedeeld. Ik vond het vooral erg goed dat Ramon goed inspeelde op onze... Top. In twee dagen erg veel wijzer geworden over nieuwe werkvormen. Tijdens de training hebben we vooral geoefend en ervaringen gedeeld. Ik vond het vooral erg goed dat Ramon goed inspeelde op onze wensen en dus geen standaardtraining neerzette. Het was op maat en precies wat wij wilden. Ik heb er veel aan gehad in mijn werkzaamheden en ik merk dat ik bijna dagelijks nog reflecteer op momenten uit de training.
Mijn tweede training bij ICM en voor de tweede keer top.

ing. Giovanni Karsoredjo

Ik ben zeer tevreden over de locatie en faciliteiten. Tevens vaardigheid en deskundigheid in een korte tijd overgebracht. Dank daarvoor. Ik denk in de toekomst meer gebruik te maken van de dienst ICM.

Rik Van Berge

Goede, praktijkgerichte training gegeven door een zeer ervaren docent. Prettige afwisseling tussen theorie en praktijkcases, waardoor de leerstof beter blijft hangen. Het niveau en tempo waren... Goede, praktijkgerichte training gegeven door een zeer ervaren docent. Prettige afwisseling tussen theorie en praktijkcases, waardoor de leerstof beter blijft hangen. Het niveau en tempo waren toegesneden op de groep, waarbij de uitstekende centrale accommodatie een prettige bijkomstigheid was.

Roy Venema

De eerste module van de Cursus is inmiddels afgerond. Tot nu toe is het me erg goed bevallen. De manier waarop lesgegeven wordt spreekt me erg aan. De Trainer is goed op de hoogte en laat de de klas... De eerste module van de Cursus is inmiddels afgerond. Tot nu toe is het me erg goed bevallen. De manier waarop lesgegeven wordt spreekt me erg aan. De Trainer is goed op de hoogte en laat de de klas veel input geven. Ook is het erg praktisch ingesteld, er is altijd tijd om je eigen praktijkverhaal in te brengen.
De locatie in Zwolle vindt ik erg prettig.

Bregje Vermeulen

Inhoud wordt door trainer gedeeltelijk aangepast aan groep en hun behoeften. Heel direct wordt je aangesproken op punten waar je iets mee kunt. je kunt jezelf beter plaatsen in het geheel van... Inhoud wordt door trainer gedeeltelijk aangepast aan groep en hun behoeften. Heel direct wordt je aangesproken op punten waar je iets mee kunt. je kunt jezelf beter plaatsen in het geheel van communicatie en leert jezelf te zien door ogen van een ander. Heel prettig vond ik het om directe feedback te krijgen van zowel de groep als van de trainer.
Locatie en lunch etc is perfect!

Danielle van Dorst

Erg waardevolle training. Veel tijd om eigen praktijkvoorbeelden in te brengen en te bediscussiëren. Erg goede trainer die de stemming en het niveau van de groep zeer goed in wist te schatten. Een... Erg waardevolle training. Veel tijd om eigen praktijkvoorbeelden in te brengen en te bediscussiëren. Erg goede trainer die de stemming en het niveau van de groep zeer goed in wist te schatten. Een absolute aanrader.

Suer

Wat was goed: Manier van lesgeven was zeer ontspannen, docent was goed verstaanbaar en gaf praktische voorbeelden in de lessen, oefeningen waren duidelijk, duur van lessen waren optimaal, locatie... Wat was goed: Manier van lesgeven was zeer ontspannen, docent was goed verstaanbaar en gaf praktische voorbeelden in de lessen, oefeningen waren duidelijk, duur van lessen waren optimaal, locatie was goed bereikbaar, lunch was goed verzorgd.

Meijer

Goede training, helder en duidelijke uitleg. Ook makkelijk om in de praktijk te gebruiken, combinatie met je gedrag in werk en privé was interessant. Een echte aanrader om te volgen.