Goede opleiding met praktijkgerichte en deskundige docenten. Verzorging cursusmateriaal en lesinhoud prima. Intensief, hard werken onder goede begeleiding, ook de bijeenkomsten en verdieping met de...Goede opleiding met praktijkgerichte en deskundige docenten. Verzorging cursusmateriaal en lesinhoud prima. Intensief, hard werken onder goede begeleiding, ook de bijeenkomsten en verdieping met de intervisiegroepen had een duidelijke meerwaarde.
Kees Trappel
Interactie tussen groep en trainer is perfect. De integratie tussen de theorie en praktijkvoorbeelden van de deelnemers worden mooi geïntegreerd in de lessen. De deelnemers worden door de...Interactie tussen groep en trainer is perfect. De integratie tussen de theorie en praktijkvoorbeelden van de deelnemers worden mooi geïntegreerd in de lessen. De deelnemers worden door de trainer meegenomen naar een hoger level. Ze worden geprikkeld om het beste uit zichzelf te halen.. Dit door het enthousiasme van de trainer.
Gopi Shaveen
Heel goed uitgelegd, ook met je werk gerelateerde problemen kon je komen en er werd goede feedback gegeven en kon vervolgens op werk gelijk toepassen. Prima, een aanrader voor een ieder die net zo'n...Heel goed uitgelegd, ook met je werk gerelateerde problemen kon je komen en er werd goede feedback gegeven en kon vervolgens op werk gelijk toepassen. Prima, een aanrader voor een ieder die net zo'n manager functie gaat bekleden.
Kerckhoffs
Een cursus die inzicht geeft in jezelf en in anderen. Praktische handvaten biedt voor de praktijk en je op een andere manier naar zaken en mensen en gedrag laat kijken.
Karin Hoek
Prima opleiding, inspirerende trainer en goede sfeer in de groep. Voor mij was met name de eerste module (strategisch opleiden) heel leerzaam, daar heb ik nog elke dag plezier van.
huisman
Hele goede training, veel aan gehad! De trainer bouwt de stof goed op, houdt de aandacht vast en je boekt meetbaar resultaat na 2 dagen! kleine groep en gerichte aandacht van de trainer
Wendy van Herpen
Twijfelend ging ik de cursus Verzorgd Nederlands doen. Nederlands was nooit mijn favourite vak. Maar Juske Bakx van ICM maakte het een hele boeiende en intensieve cursus. Met plezier heb ik de dagen...Twijfelend ging ik de cursus Verzorgd Nederlands doen. Nederlands was nooit mijn favourite vak. Maar Juske Bakx van ICM maakte het een hele boeiende en intensieve cursus. Met plezier heb ik de dagen de cursus gevolgd.
Sevgi Halici
Top opleiding met toptrainers! Dankzij Lars Rateling en Remi van der Elzen een geweldige ontdekkingsreis gemaakt waarin ik veel geleerd heb, vooral over mezelf. Waardevolle tips gekregen om als...Top opleiding met toptrainers! Dankzij Lars Rateling en Remi van der Elzen een geweldige ontdekkingsreis gemaakt waarin ik veel geleerd heb, vooral over mezelf. Waardevolle tips gekregen om als coach aan de slag te kunnen. Bedankt!
Marcel Koldewijn
De Mediationopleiding van ICM is een echte aanrader. Het zit zeer goed in elkaar en de docenten zijn zeer ervaren. De afwisseling tussen theorie en praktijk is optimaal. Daardoor is de voorbereiding...De Mediationopleiding van ICM is een echte aanrader. Het zit zeer goed in elkaar en de docenten zijn zeer ervaren. De afwisseling tussen theorie en praktijk is optimaal. Daardoor is de voorbereiding op de examens van Intop goed geregeld in de opleiding!
Nathalie Klerx
'NLP in 3 dagen'gevolgd in Rotterdam bij opleidingsinstituut ICM Martien is een fantastisch geschoold NLP trainer. Theoretisch en praktijkgerichte stof die hij met 1001 voorbeelden kan...'NLP in 3 dagen'gevolgd in Rotterdam bij opleidingsinstituut ICM Martien is een fantastisch geschoold NLP trainer. Theoretisch en praktijkgerichte stof die hij met 1001 voorbeelden kan toelichten 9 deelnemers wat de groep in 3 dagen tot een geheel maakt, al komt ieder binnen met een andere achtergrond Aangeleverd pakket met theoriemateriaal was meer dan voldoende.