T. Bruijn

Leerzame training met medecursisten van het zelfde managementniveau. Mede daardoor hebben we voorbeelden uit de praktijk goed besproken en daarbij ook de verschillende mogelijke oplossingen en... Leerzame training met medecursisten van het zelfde managementniveau. Mede daardoor hebben we voorbeelden uit de praktijk goed besproken en daarbij ook de verschillende mogelijke oplossingen en aanpak. Zeer interessant om dit samen te doen.

Chester Mijnals

Middle Management bij ICM heeft mij op creatieve wijze de belangrijkste aspecten van leiderschap bijgebracht.
De trainer Ton Bakker vertstaat zijn vak en haalt alles wat in je zit naar...
De trainer Ton Bakker vertstaat zijn vak en haalt alles wat in je zit naar boven.Een echte aanrader.locatie was prima

Aouatif Bacour

De cursus werd gegeven op een manier waardoor je gelijk over jezelf ging nadenken. Hoe doe ik dingen en waarom doe ik ze op die manier. Als automatisch ga je je anders gedragen, bepaalde onderdelen... De cursus werd gegeven op een manier waardoor je gelijk over jezelf ging nadenken. Hoe doe ik dingen en waarom doe ik ze op die manier. Als automatisch ga je je anders gedragen, bepaalde onderdelen anders aanpakken en zien hoe anderen hier direct positief op reageren. Helemaal leuk

Ton De Jong

Perfect voorbeeld van een korte duale opleiding (praktijk + theorie), waarbij de theoriecomponent is uitgevoerd met ondersteuning van digitale hulpmiddelen, zonder dat het ten koste gaat van de... Perfect voorbeeld van een korte duale opleiding (praktijk + theorie), waarbij de theoriecomponent is uitgevoerd met ondersteuning van digitale hulpmiddelen, zonder dat het ten koste gaat van de face-to-face ervaring met de docent en de medecursisten: blended learning.

jan breedveld

Cursus werd gegeven op een inspirerende en toegankelijke wijze. Veel kennis en ervaring werd gedeeld door de docent.
Middle Management werd vertaald naar iets praktisch, zoals: wat komt er op...
Middle Management werd vertaald naar iets praktisch, zoals: wat komt er op me af, waar ga ik mij mee bezighouden en wat heb ik hierbij nodig. Al deze stappen werden aan de hand van het lesmateriaal aangereikt.
De gebruikte boeken zijn voor mij van blijvende waarden om telkens op terug te grijpen.

Cursus locatie was goed met de auto bereikbaar, trein iets minder, voor mij geen punt.
Geen achteraf zaaltje, maar een keurig viersterren hotel-restaurant als onderkomen.

Ik kijk terug op 10 zeer leerzame maanden. Fijne medestudenten welke allemaal een andere achtergrond hadden. Dit maakt het interessant.

Daarnaast een compliment voor de docent, zijn relaxte manier van voorkomen en kunde plaatst hem voor mij in het rijtje van top 5 leraren, ICM en Wim van den Dungen bedankt!

Maria Borger

Een cursus die de beginnende middle manager heel goed op weg helpt. Veel afwisseling tussen theorie en praktijk. Grote verscheidenheid aan mede cursisten, maar het geeft je ook een groot gevoel van... Een cursus die de beginnende middle manager heel goed op weg helpt. Veel afwisseling tussen theorie en praktijk. Grote verscheidenheid aan mede cursisten, maar het geeft je ook een groot gevoel van herkenbaarheid. Je loopt veelal tegen dezelfde problemen aan en deze cursus helpt je heel goed om daar mee om te gaan.

De docent, Wim den Dungen, is van grote toegevoegde waarde geweest. Hij is inspirerend, ervaren en geeft ook een persoonlijke noot tijdens de opleiding. Chapeau Wim en merci!

Corien Benard- Augusteijn

Opleiding gegeven door kundige ervaren docent in creatieve leeromgeving. Nuttige oefeningen met medecursisten en ruimte voor onderlinge uitwisseling. Digitale leeromgeving was goed gefaciliteerd. Ik... Opleiding gegeven door kundige ervaren docent in creatieve leeromgeving. Nuttige oefeningen met medecursisten en ruimte voor onderlinge uitwisseling. Digitale leeromgeving was goed gefaciliteerd. Ik heb inzicht gekregen in de wereld van het projectmanagement en het projectmatig denken & werken.
De kennis die ik heb opgedaan vind ik praktisch toepasbaar in mijn werk. Ik kan de cursus zeker aanbevelen.

Evert Straatman

Zowel de opzet, de aanpak als de uitvoering geven precies weer wat de training Agile Project Management inhoudt bij ICM. Zowel de locatie, als de stof en de docent hebben hierbij een zeer positieve... Zowel de opzet, de aanpak als de uitvoering geven precies weer wat de training Agile Project Management inhoudt bij ICM. Zowel de locatie, als de stof en de docent hebben hierbij een zeer positieve bijdrage.

Barth

De cursus heeft veel persoonlijk inzicht gegeven en veel handvatten voor in mijn job. Het waren inspirerende sessies, die altijd stof tot nadenken gaf. Ik kan de cursus aan iedere leidinggevende (in... De cursus heeft veel persoonlijk inzicht gegeven en veel handvatten voor in mijn job. Het waren inspirerende sessies, die altijd stof tot nadenken gaf. Ik kan de cursus aan iedere leidinggevende (in wording) aanraden.

Patricia Kelatow

Ik heb de cursus Hoger Management Support gevolgd bij ICM.
Ik heb de cursus Hoger Management Support gevolgd bij ICM.
Deze cursus voldeed aan mijn verwachtingen. De insteek van de trainer, die met veel voorbeelden uit de praktijk, decursus zeker tot een heel interessant geheel heeft gebracht heeft mij de mogelijkheid geboden om mijn eigen organisatie vanuit een ander perspectief te bekijken.
De trainer brengt met veel enthousiame de cursus en laat ook heel veel ruimte voor persoonlijke inbreng.
Deze cursus is zeker een aanrader.