De locatie, lesstof en video's heb ik als prettig en leerzaam ervaren. Van de trainer hebben we extra oefeningen ontvangen, zeer leerzaam. Persoonlijk vind ik het prettiger om deze oefeningen ter...De locatie, lesstof en video's heb ik als prettig en leerzaam ervaren. Van de trainer hebben we extra oefeningen ontvangen, zeer leerzaam. Persoonlijk vind ik het prettiger om deze oefeningen ter voorbereiding te ontvangen. Door deze training heb ik een beter inzicht in de financiële cijfers.
Guido Bentelaar
Ik ben zeer tevreden over de Prince2 practitioner training in 2 weken. Het was erg fijn om zo intensief met de stof bezig te zijn. Onder leiding van onze trainer vooral gericht op het vertalen van...Ik ben zeer tevreden over de Prince2 practitioner training in 2 weken. Het was erg fijn om zo intensief met de stof bezig te zijn. Onder leiding van onze trainer vooral gericht op het vertalen van de stof naar de praktijk. Hierbij was veel interactie en werd met goede en leuke opdrachten meer inzicht verkregen.
Louis Priem
Al veel goede ervaringen met ICM. Zo ook bij Agile Practitioner.
Goed/compleet cursusmateriaal en vooral praktijkgericht.
Docenten zijn altijd goede mensen uit het...Al veel goede ervaringen met ICM. Zo ook bij Agile Practitioner.
Goed/compleet cursusmateriaal en vooral praktijkgericht.
Docenten zijn altijd goede mensen uit het bedrijfsleven, geen Powerpoint-doordraaiers, maar ze weten in mijn beleving altijd een goede mix te maken tussen theoretische achtergrond en praktische uitwerking daarvan. Verder ook altijd voor/na de cursus goede service, en ook de locatie is altijd prima.
De Agile Practitioner cursus was een welkome verdieping van de Agile Foundation cursus.
Enige attentiepunt voor wie zich ook wil inschrijven is dat het aantal aangeboden locaties toch meestal neerkomt op 1 centrale locatie zoals Utrecht.
Verder kan ik ICM en de Agile cursussen alleen maar aanraden.
Natascha Gouwy
Leerzaam en praktijkgericht.
Ervaren docente die met veel enthousiasme les geeft en iedereen erbij betrekt. Interessant om te horen hoe HR in andere bedrijven is ingericht. Leerzaam en praktijkgericht.
Goede en verzorgde locatie (dichtbij OV)
Sander Huisman
Erg inspireert en leuk. Soms confronterend door spiegel welke voorgehouden wordt. Zeer inspirerende coach Peter Ketel. Must voor (aankomende)leidinggevenden. Heeft mijn carrière op het spoor gezet....Erg inspireert en leuk. Soms confronterend door spiegel welke voorgehouden wordt. Zeer inspirerende coach Peter Ketel. Must voor (aankomende)leidinggevenden. Heeft mijn carrière op het spoor gezet. Heb mijn punt aan de horizon terug.
Wilma Hurkmans
Een erg leerzame training. Je leert veel over jezelf maar ook omgang met anderen. Ik heb veel tips gekregen die ik direct toe kan passen in de praktijk en merk dat mijn gedrag positief is veranderd....Een erg leerzame training. Je leert veel over jezelf maar ook omgang met anderen. Ik heb veel tips gekregen die ik direct toe kan passen in de praktijk en merk dat mijn gedrag positief is veranderd. Ik heb met name geleerd iets meer na te denken voordat ik handel en over bepaalde allergieën heen te stappen. Ik vind het een echte aanrader en denk dat iedereen hier van kan leren.
van Taarling
Zeer goede training waarbij zowel theorie als praktijk aan bod komen. Diversiteit aan deelnemers waarbij in kleine groepjes veel adviezen gedeeld kunnen worden. Zeer goede trainster gehad...Zeer goede training waarbij zowel theorie als praktijk aan bod komen. Diversiteit aan deelnemers waarbij in kleine groepjes veel adviezen gedeeld kunnen worden. Zeer goede trainster gehad tijdens deze training van 3 dagen. Afwisseling van groepsopdrachten met individuele opdrachten en ontspanningsoefeningen. Met praktische tips van trainster en mede collega's kunnen er na 2 trainingsdagen gelijk verbeteringen in werksituatie toegepast worden. Locatie in Utrecht is goed verzorgd. Training is aanrader!
Jos Brinker
De opbouw van de cursus is erg goed. Allereerst de bewustwording van de verschillende type mensen en hoe je die het beste kunt benaderen. Verder de bewustwording van je Eigen overtuigingen en de...De opbouw van de cursus is erg goed. Allereerst de bewustwording van de verschillende type mensen en hoe je die het beste kunt benaderen. Verder de bewustwording van je Eigen overtuigingen en de beperkingen die hieruit voor vloeien. De persoonlijke benadering, waarbij je zelf kunt aangeven waarop gefocust moet worden bevalt goed. De trainingsacteur en diverse andere praktische oefeningen zorgen er voor dat het geleerde ook in de praktijk kan worden gebracht. Om maximaal effect te hebben is een goede lesvoorbereiding noodzakelijk. Bij diverse cursisten speelden emoties een behoorlijke rol. Ook bij mij was dit het geval. De cursus maakt deze los, maar het wordt ook goed opgevangen door de cursus begeleidster.
De begeleiding en organisatie is goed. De lunch en locatie zijn goed. De reisafstand voor mij naar Utrecht was iets aan de lange kant.
Als geheel is de cursus een aanrader.
van Gogh
Deze training heeft me na 3 dagen echt meer inzicht gegeven in financiën en zou ik iedereen die soms in het circus van cash flow, solvabiliteit, ebitda etc door de bomen het bos even niet ziet, deze...Deze training heeft me na 3 dagen echt meer inzicht gegeven in financiën en zou ik iedereen die soms in het circus van cash flow, solvabiliteit, ebitda etc door de bomen het bos even niet ziet, deze trainingwillen aanbevelen. Jos Bakermans bedankt, je hebt me echt geholpen
Jan Hendrik Leopold
Inspirerende training met maximaal kennisoverdracht, praktijk oefeningen en inderdaad een gevarieerde groep (niet te groot) waardoor verschillende ervaringen uitgewisseld konden worden. Prima...Inspirerende training met maximaal kennisoverdracht, praktijk oefeningen en inderdaad een gevarieerde groep (niet te groot) waardoor verschillende ervaringen uitgewisseld konden worden. Prima docente ook! Na de training heeft de groep nog contact gehouden om ervaring uit te kunnen blijven wisselen. Dat gebeurt niet vaak