De opleiding tot mediator is een ambitieuze en intensieve tijd geweest, maar absoluut de moeite waard. De docenten waren ervaren en gepassioneerd en bespraken veel praktijdvoorbeelden. De...De opleiding tot mediator is een ambitieuze en intensieve tijd geweest, maar absoluut de moeite waard. De docenten waren ervaren en gepassioneerd en bespraken veel praktijdvoorbeelden. De intervisiebijeenkomsten waren geweldig en er is hard en intensief, maar vooral tot 's avonds laat gewerkt. De oefeningen met acteurs en de vele feedback ervaar ik als een grote stap in mijn persoonlijke ontwikkeling. Ik ben dan ook super blij dat ik geslaagd ben en dat de ICM Mediation opleiding erkend is door de Mediation Federatie Nederland (MfN)
Beer
Heel leerzame en afwisselende dag waar vooral de praktijk goed aan bod kwam. Er werd rekening gehouden met de leerbehoefte van de groep. Nieuwe ideeën op gedaan en nieuwe technieken aangeleerd om de...Heel leerzame en afwisselende dag waar vooral de praktijk goed aan bod kwam. Er werd rekening gehouden met de leerbehoefte van de groep. Nieuwe ideeën op gedaan en nieuwe technieken aangeleerd om de vergadering effectiever te laten verlopen. Aanrader!
Ron Kleine
Helaas overleed mijn trainer Kees van den Dool tijdens de periode van onze training, maar het was praktijkgericht, voldoende inbreng mogelijk en het niveau was hoog. De locatie Nieuwe...Helaas overleed mijn trainer Kees van den Dool tijdens de periode van onze training, maar het was praktijkgericht, voldoende inbreng mogelijk en het niveau was hoog. De locatie Nieuwe Buitensocieteit was zeer goed, vooral de lunch. ICM had de organisatie goed voor elkaar. Verbeterpunt zou zijn om de boeken voor de training al te verstrekken, dan kan de hoeveelheid huiswerk beter verdeeld worden.
Ernie Vermolen
Ik vond het een super interessante training, de theorie goed afgewisseld met praktijkoefeningen. Hetgeen ik in de trainingen leerde kon ik vaak gelijk toepassen in mijn functie. Samengevat: een zeer...Ik vond het een super interessante training, de theorie goed afgewisseld met praktijkoefeningen. Hetgeen ik in de trainingen leerde kon ik vaak gelijk toepassen in mijn functie. Samengevat: een zeer interessante training, ben blij dat ik deze gevolgd heb als voorloper voor de training IPMA-D.
Martijn Verhoeven
Ik heb de 4 dagen durende...Via ICM Opleidingen en Trainingen heb ik de IPMA D opleiding gevolgd. Voor ik aan deze opleiding begon heb ik advies gewonnen bij een adviseur van ICM.
Ik heb de 4 dagen durende opleiding als zeer prettig ervaren. De trainer was heel ervaren en wist de theorie goed uit te leggen. Dat deed hij niet door de presentatie helemaal te doorlopen, maar door veel vanuit de praktijk voorbeelden te geven en casussen te vertellen. We zaten in een groep van 8 projectmanagers, dus dat was een prima aantal. Het theorieboek is best dik en wat dat betreft zijn de 4 dagen net iets te kort om alle onderwerpen goed aan bod te laten komen. Thuis moest er dan ook flink gestudeerd worden.
De organisatie was prima verzorgd. De locatie was goed, maar wel iets verouderd. Het niveau van de trainig en de trainer was goed.
Claudia B.
Ik vond het een hele leuke cursus, leuke groep, leuke oefeningen, ook met elkaar. De dagen waren absoluut niet saai, de cursus had van mij zelfs wel wat langer mogen duren :-)
Ad Schoutens
Ik heb de opleiding met veel plezier gevolgd. De trainers, allen, waren erg betrokken en zo uit de praktijk wat stimulerend werkte. Deelnemers vanuit diverse gelederen maakte er een bonte...Ik heb de opleiding met veel plezier gevolgd. De trainers, allen, waren erg betrokken en zo uit de praktijk wat stimulerend werkte. Deelnemers vanuit diverse gelederen maakte er een bonte uitwisseling van kennis en inzetbaarheid van.
liesbeth barea
De cursus vond ik erg leerzaam en praktijkgericht. De afwisseling van 2 docenten vond ik een enorme meerwaarde omdat iedere docent met eigen praktijkvoorbeelden de training heel interessant maakten....De cursus vond ik erg leerzaam en praktijkgericht. De afwisseling van 2 docenten vond ik een enorme meerwaarde omdat iedere docent met eigen praktijkvoorbeelden de training heel interessant maakten. De zelfstudie is wel meer dan aangegeven in de brochure. Locatie was prima, sommige lokalen waren wat aan de kleine kant, maar faciliteiten prima.
Marcel Van der Sangen
De opleiding Middle management sloot goed aan bij wat ik van een opleiding verwacht. Diverse mensen van verschillende organisaties en instellingen die elkaars ervaringen uitwisselen. Er was een...De opleiding Middle management sloot goed aan bij wat ik van een opleiding verwacht. Diverse mensen van verschillende organisaties en instellingen die elkaars ervaringen uitwisselen. Er was een goede beland tussen theorie en praktijk. Dit werd goed vertaald door onze trainer Ton Bakker.
Boom
Goede opleiding. Vooral de interactie in de les zorgt ervoor dat de theorie goed begrepen wordt. Trainsters erg goed en komen met goede praktijkvoorbeelden. Kleine klasjes waardoor iedereen aan het...Goede opleiding. Vooral de interactie in de les zorgt ervoor dat de theorie goed begrepen wordt. Trainsters erg goed en komen met goede praktijkvoorbeelden. Kleine klasjes waardoor iedereen aan het woord komt, vind ik ook erg positief.