Psycohologie voor Managers is een training die bestaat uit 10 lessen, waarbij per les 1 onderwerp behandeld wordt. De 1e les start met een leervraagverkenning en deze leervraag kan/wordt in de loop...Psycohologie voor Managers is een training die bestaat uit 10 lessen, waarbij per les 1 onderwerp behandeld wordt. De 1e les start met een leervraagverkenning en deze leervraag kan/wordt in de loop van de opleiding nog bijgesteld (worden). In de ochtend wordt de theorie op een interactieve manier behandeld. 's Middags wordt gekeken wat dit betekent in organisaties. In de periode tussen de lessen bereid je de stof voor de volgende les voor en maak je een refelectieverslag waarin je aangeeft wat de behandelde stof voor jou betekent, hoe je hiermee om wilt gaan en hoe jouw leervraag zich verhoud tot de stof. Voor mij was het een boeiende opleiding, waarin theorie goed bruikbaar is in de praktijk en waarbij je ook zelf een spiegel krijgt voorgehouden. Ik voel me zekerder in mijn manier van leidinggeven en heb handvatten gekregen om mijn team ondersteunend aan te sturen.
Monique van der Winden
Fijne trainer,die zich goed in leeft en luistert en waardevolle adviezen geeft. Fijne groep deelnemers ook waardoor de training veilig voelde. Duidelijke materialen en opdrachten, goede locatie...Fijne trainer,die zich goed in leeft en luistert en waardevolle adviezen geeft. Fijne groep deelnemers ook waardoor de training veilig voelde. Duidelijke materialen en opdrachten, goede locatie midden in het centrum van Amsterdam
Iris Sips-Weck
Deze opleiding had ik jaren eerder moeten volgen. De trainer is zeer ervaren en weet met een goede afwisseling tussen theorie en praktijkvoorbeelden je van het begin tot het einde te boeien.
Anna Sarbo
De training heeft mijn kennis op het gebied van het lezen en analyseren van financiële gegevens vergroot. Ik heb meer inzicht in de cijfers van mijn eigen organisatie gekregen. Jules geeft veel tips...De training heeft mijn kennis op het gebied van het lezen en analyseren van financiële gegevens vergroot. Ik heb meer inzicht in de cijfers van mijn eigen organisatie gekregen. Jules geeft veel tips and tricks om cijfers en strategie en beleid met elkaar te verbinden. Jules is duidelijk bekwaam, ervaren en zorgt voor een goede en veilige sfeer.
Marta Laffra
In april 2015 heb ik de 3-daagse Vervolgcursus NLP (Neuro Linguïstisch Programmeren) gevolgd welke door Soenia van de Kamp werd gegeven. Een goede docent die je echt laat nadenken en daar waar nodig...In april 2015 heb ik de 3-daagse Vervolgcursus NLP (Neuro Linguïstisch Programmeren) gevolgd welke door Soenia van de Kamp werd gegeven. Een goede docent die je echt laat nadenken en daar waar nodig handige tips en tools meegeeft. De inhoud van de cursus voldeed ruimschoots aan mijn verwachtingen. Van deze cursus heb ik geleerd dat je door het toepassen van NLP, bewust wordt van je eigen waarnemingen, gedachtepatronen en gedrag, en dat veranderingen in je communicatie en gedrag kunt maken om zo tot betere resultaten te komen. Dus door anders te communiceren, kan ik mijn invloed vergroten. Behalve dat ik meer bewust ben geworden van mijn eigen communicatie en het effect daarvan op anderen, ben ik ook bewuster geworden over hoe anderen communiceren en welk effect dat heeft op de omgeving. Hier kun je dus op allerlei manieren inspelen. Ik heb diverse malen NLP toegepast in werksituaties. Mede door deze cursus voel ik mij sterker, rustiger en zelfverzekerder.
Leonie Kuijpers
Theorie en praktijk werk op een creatieve manier toegepast tijdens de lessen. Veel variatie en mogelijkheden voor vragen en eigen inbreng. Feedback waar je ook iets mee kunt. Goeie spiegel werd voor...Theorie en praktijk werk op een creatieve manier toegepast tijdens de lessen. Veel variatie en mogelijkheden voor vragen en eigen inbreng. Feedback waar je ook iets mee kunt. Goeie spiegel werd voor gehouden. Heb het als een persoonlijke verrijking ervaren.
Joyce Visee
Ik vond prettig om naar elkaar ervaringen te luisteren en ervan te leren en fijn dat de trainer (John)de tijd neemt dit ook te doen. Ik vond dat John erg goed de manieren van communicatie kon...Ik vond prettig om naar elkaar ervaringen te luisteren en ervan te leren en fijn dat de trainer (John)de tijd neemt dit ook te doen. Ik vond dat John erg goed de manieren van communicatie kon uitleggen en uitbeelden.
Paul van den Anker
Positieve punten •Gedrevenheid docent en groep met wederzijds respect voor elkaar •Diversiteit groep (jong/oud, hoog-/laagopgeleid, verschillende werksectoren, achtergronden, etc.)Positieve punten •Gedrevenheid docent en groep met wederzijds respect voor elkaar •Diversiteit groep (jong/oud, hoog-/laagopgeleid, verschillende werksectoren, achtergronden, etc.) •Werken volgens cursusprogramma, maar programma bijstellen op behoefte groep •Enkele weken tussen bijeenkomsten om in eigen privé- en werksituatie te oefenen •Behandelde methoden geven goede houvast in praktijksituatie in privé- en werkomgeving. (open houding, lsd, feedback, giraffenoren, roos van leary, etc.) •Goede faciliteiten cursuslocatie
Verbeterpunten •Verschillen tussen analoge cursusmap en digitale webomgeving (aantal opdrachten e.d.). •Het zou mijn voorkeur hebben om of analoog of digitaal alle documenten samen te kunnen vinden in plaats van een deel analoog en een deel digitaal.
Eva Göbel
Heel competente coach die de lesstof goed weet over te brengen. Al vanaf dag 1 kon ik de theorie in praktijk brengen. Echte "hands-on" modules waar je veel over, van en met elkaar leert. Een...Heel competente coach die de lesstof goed weet over te brengen. Al vanaf dag 1 kon ik de theorie in praktijk brengen. Echte "hands-on" modules waar je veel over, van en met elkaar leert. Een aantal goed geselecteerde theorieën over team- en timemanagement, gespreksvoering en lichaamstaal. Alles heel praktijkgericht en toepasbaar besproken. Door de opdrachten kom je heel dichtbij je bedrijf en jezelf als (startende) manager. Ik heb genoten van deze cursus en kan deze zeker aanbevelen.
Petra Schenk
Leuke, leerzame training, gegeven door een erg enthousiaste trainer die je wist te motiveren, stimuleren en uit te dagen! Waren 3 fantastische dagen die mij erg veel energie gaven! Van het begin tot...Leuke, leerzame training, gegeven door een erg enthousiaste trainer die je wist te motiveren, stimuleren en uit te dagen! Waren 3 fantastische dagen die mij erg veel energie gaven! Van het begin tot het eind was alles goed te volgen. Werden de trainingen afgewisseld met luisteren en zelf doen. De feedback van de trainer was ook erg confronterend af en toe. Hij wist binnen no-time "wie je was" en gaf je ook tips en adviezen mee na het bespreken van bepaalde zaken/problemen waar je tegenaan loopt in de praktijk.