De training Omgaan met weerstand was leuk en leerzaam, boeiend en bomvol ideeën, praktisch en prettig gebracht, een kleine groep en veel aandacht. De locatie en voorzieningen waren prima.Een...De training Omgaan met weerstand was leuk en leerzaam, boeiend en bomvol ideeën, praktisch en prettig gebracht, een kleine groep en veel aandacht. De locatie en voorzieningen waren prima.Een aanrader, ik heb er veel van opgestoken en genoten van deze tweedaagse training.
Leon vd Sluis
Training/cursus "de startende manager" is een heel brede cursus verdeeld in 2 modules, namelijk Communicatie en management. Ik heb in module 1 het management gedaan waarin je je eigen organisatie...Training/cursus "de startende manager" is een heel brede cursus verdeeld in 2 modules, namelijk Communicatie en management. Ik heb in module 1 het management gedaan waarin je je eigen organisatie ontleed en kijkt waar er knelpunten en verbeterpunten zitten. Ook kijk je hierin naar je eigen manier van handelen en waar je jezelf op moet gaan trainen. Dit wordt in de verschillende lessen besproken met je groep. Module 2 is bij mij "communicatie" waarin je leert en oefent om nu of in de toekomst je werknemers te coachen/sturen/feedback geven etc. De cursus heeft mij voldoende handvatten gegeven om in de nabije toekomst te starten met een functie waar leidinggeven een onderdeel van is. Aan de hand van je eigen bevindingen kan je een POP/PAP maken om zo vervolg trainingen en/of cursussen te volgen.
Ronny Ebbers
De opleiding Assistent Controller geeft een perfecte basis voor een volgende stap binnen je carrière. Opleidingsniveau is goed, thuis studie ongeveer 4 uur tussen de lesdagen door. Trainer heeft...De opleiding Assistent Controller geeft een perfecte basis voor een volgende stap binnen je carrière. Opleidingsniveau is goed, thuis studie ongeveer 4 uur tussen de lesdagen door. Trainer heeft voldoende kennis in huis en is vakbekwaam.
Ildie Raaijmakers-Soproni
De training was met name goed, omdat voorbeelden uit onze dagelijkse praktijk steeds werden meegenomen en zijn uitgebreid besproken. Ook de achtergronden en het belang van een goed debiteurenbeleid...De training was met name goed, omdat voorbeelden uit onze dagelijkse praktijk steeds werden meegenomen en zijn uitgebreid besproken. Ook de achtergronden en het belang van een goed debiteurenbeleid werd uitgebreid uitgelegd en met elkaar besproken.
Brenda van Dam - Rila
Wat kon beter: Wat was goed: lesmateriaal voldoende en duidelijk / doelstelling van alle cursisten stond goed centraal / afwisseling tussen lezen, luisteren & oefenen was prima!
Wat kon beter: Qua locatie/eten zou een kleine bite in de middag wel een idee zijn. Verder ben ik gewoon zeer tevreden over ICM.
Veerle de Theije
Deze training is ideaal voor mensen die graag willen oefenen met zakelijk telefoneren. De docent was zeer enthousiast en vakkundig. De (redelijk basic) stof die we behandelden werd meteen in de...Deze training is ideaal voor mensen die graag willen oefenen met zakelijk telefoneren. De docent was zeer enthousiast en vakkundig. De (redelijk basic) stof die we behandelden werd meteen in de praktijk gebracht door middel van oefeningen. Wat ik er met name van heb geleerd is mijn mindset veranderen als het gaat om zakelijke telefonie, waarbij ik heb geleerd de klant servicegericht te helpen.
Petra Verbree
2-daagse training 'Schrijven voor internet': Goede praktische training met goede aandachtspunten en tips. De meerwaarde hierbij was dat je eigen teksten werden beoordeeld en besproken. De...2-daagse training 'Schrijven voor internet': Goede praktische training met goede aandachtspunten en tips. De meerwaarde hierbij was dat je eigen teksten werden beoordeeld en besproken. De groepsgrootte was 7. Dit is prima. Moet niet groter.
Evelien de Ruiter
Wat een enthousiaste trainer! Theorie en inspirerende praktijkvoorbeelden werden regelmatig afgewisseld waardoor de mogelijkheden van social media inzichtelijker gebracht worden. Het opzetten van...Wat een enthousiaste trainer! Theorie en inspirerende praktijkvoorbeelden werden regelmatig afgewisseld waardoor de mogelijkheden van social media inzichtelijker gebracht worden. Het opzetten van een social mediaplan was zeer leerzaam en heeft me goed op weg geholpen. Een aanrader
Marianne Mulder
Een training waarin meteen een gevoel van veiligheid wordt gecreeerd. Je kunt hierdoor, samen met de andere deelnemers in een veilige omgeving werken aan je leerdoelen. Na afloop van de training heb...Een training waarin meteen een gevoel van veiligheid wordt gecreeerd. Je kunt hierdoor, samen met de andere deelnemers in een veilige omgeving werken aan je leerdoelen. Na afloop van de training heb je goede handvatten om aan deze leerdoelen te werken.
Lidwien Jansen
De coachingsopleiding van ICM heb ik als concreet, boeiend en lekker intensief-snel ervaren. Van persoonlijke coachkwaliteiten, vele technieken en methodieken tot specifieke onderdelen als...De coachingsopleiding van ICM heb ik als concreet, boeiend en lekker intensief-snel ervaren. Van persoonlijke coachkwaliteiten, vele technieken en methodieken tot specifieke onderdelen als teamcoaching en loopbaancoaching maakt deze opleiding heel informatief. ICM biedt inhoudelijk kwalitatief goede informatie en wat heel belangrijk is; professionele trainers dat merk je zeker. Deze opleiding is voor zowel startende coaches als de meer ervaren deelnemers inspirerend. De interactie met andere deelnemers en de verschillende thuisopdrachten bieden de mogelijkheid om in korte tijd een persoonlijke ontwikkeling door te maken en veel te leren over de inhoud van coachen en het profiel en de houding van een professionele coach. Al eerder heb ik een opleiding bij ICM gevolgd ook die was professioneel en van goede kwaliteit. Dus bij deze van harte aanbevolen.