Na een eerdere positieve ervaring voor mijn opleiding NIMA B Marketing weer gekozen voor ICM. De lessen van de heer Blaauwbroek waren leerzaam, praktijk- en toepassingsgericht. De koppeling naar...Na een eerdere positieve ervaring voor mijn opleiding NIMA B Marketing weer gekozen voor ICM. De lessen van de heer Blaauwbroek waren leerzaam, praktijk- en toepassingsgericht. De koppeling naar NIMA erg goed. Er is een prima begeleiding in het schrijven van het plan. Snelle reactie en opbouwende kritiek. ICM is zelf goed bereikbaar bij vragen en reageert adequaat.
Aart van Zandwijk
Mijn ervaring met de ICM coachingsopleiding is heel positief. Het is zeker een goede basis voor een startend coach. Erg praktijkgericht en veel aandacht voor de essentie van het coachvak.
Agnes Coster
De inhoud van de lessen was afwisselend met voldoende theorie en ruime tijd voor het oefenen met uiteenlopende coachtechnieken. Het tempo lag hoog en er was veel interactie tussen de cursisten. De...De inhoud van de lessen was afwisselend met voldoende theorie en ruime tijd voor het oefenen met uiteenlopende coachtechnieken. Het tempo lag hoog en er was veel interactie tussen de cursisten. De trainers waren toegankelijk en open in hun feedback richting de cursisten. Het Apollo hotel in Breda verzorgde een prima lunch en extra's tijdens de korte pauzes.De uitslagen werden tijdig en onderbouwd doorgestuurd.
Rob Möllmann
Ik ben zéér tevreden over de manier waarop ICM deze opleiding heeft gegeven, de inhoud maar ook de trainers waren van een hoog niveau! Creativiteit en feedback gaven mij de bagage die ik nodig had.
Lonneke van der Zijpp
Het ICM is als opleider zeer duidelijk en goed te bereiken. Ze geven altijd snel antwoord op vragen en verschaffen alle nodige informatie zeer snel. De lessen zijn gestructureerd opgebouwd. Docent...Het ICM is als opleider zeer duidelijk en goed te bereiken. Ze geven altijd snel antwoord op vragen en verschaffen alle nodige informatie zeer snel. De lessen zijn gestructureerd opgebouwd. Docent Dhr. Blaauwbroek geeft veel informatie, zowel op basis van de theorie als met praktijkvoorbeelden waardoor de stof echt gaat leven en makkelijker te behappen is. Ook de begeleiding van de docent bij het schrijven van het marketingcommunicatieplan is heel goed en zijn reactie is zeer snel. Hij is ook verbonden geweest aan het NIMA zelf dus dat was een heel groot pluspunt. Een verbeterpunt in mijn ogen was het updaten van de ICM map met daarin de extra theorie aan de huidige eisen van het NIMA. Mijn ervaring met deze opleiding van het ICM is dus zeer positief.
roos simons
Super inspirerend en motiverend en leuk! Ik zou de lange versie ook wel willen doen. Wat beter kon, was misschien de groep iets meer van eenzelfde niveau te laten zijn. Ook de bruikbaarheid op de...Super inspirerend en motiverend en leuk! Ik zou de lange versie ook wel willen doen. Wat beter kon, was misschien de groep iets meer van eenzelfde niveau te laten zijn. Ook de bruikbaarheid op de dagelijkse werkvloer mag ietsje hoger. Veel leuke oefeningen gedaan en filmpjes gezien. Ans Vervoort was erg sterk als docent. Zeker doen!
Danielle van Essen
Zeer leerzame training met goede praktijkvoorbeelden, een trainer die alle deelnemers goed kon 'lezen' en bruikbare oefeningen voor in de praktijk. Locatie in Rotterdam was prima, maar ik heb betere...Zeer leerzame training met goede praktijkvoorbeelden, een trainer die alle deelnemers goed kon 'lezen' en bruikbare oefeningen voor in de praktijk. Locatie in Rotterdam was prima, maar ik heb betere locaties meegemaakt
Karien Brinkman
Boeiende opleiding, zowel voor ervaren trainers als voor mensen die net komen kijken. Heel veel geleerd over groepsprocessen en omgaan met weerstand. Maar vooral veel geleerd over mijzelf en mijn...Boeiende opleiding, zowel voor ervaren trainers als voor mensen die net komen kijken. Heel veel geleerd over groepsprocessen en omgaan met weerstand. Maar vooral veel geleerd over mijzelf en mijn houding voor een groep. Aanrader!
Ger Hoofwijk
Boeiende, uitdagende, inspirerende en naar het 'next level' duwende opleiding tot professioneel trainer. Ervaren en creatieve docenten, een locatie die perfect bereikbaar was in de directe nabijheid...Boeiende, uitdagende, inspirerende en naar het 'next level' duwende opleiding tot professioneel trainer. Ervaren en creatieve docenten, een locatie die perfect bereikbaar was in de directe nabijheid van station Eindhoven en een mooie opdeling in 5 modules. Alle aspecten van het trainerschap en zelfstandig ondernemerschap komen aan bod. Een leerzame ervaring hoe je een collectief programma transformeert in individuele leerdoelen.
corinne zeevat
Het is een opleiding die ik voor geen goud had willen missen. Hij geeft inzicht in je zelf en hoe je met dingen om gaat en hoe dat ook anders kan. Het is ook een opleiding waarbij het...Het is een opleiding die ik voor geen goud had willen missen. Hij geeft inzicht in je zelf en hoe je met dingen om gaat en hoe dat ook anders kan. Het is ook een opleiding waarbij het groepsproces van belang is. Een schriftelijke cursus om coach te worden lijkt me geen aanrader. We hadden twee heel verschillende trainers wat ook goed was want iedereen coach op zijn eigen manier. De feedback na elke opdracht was helder en gaf weer stof om na te denken. Een geweldige cursus die ik iedereen zou willen aanraden.