Rob van Santen

Training was op zeer hoog niveau. Een mix van gedreven persoonlijkheden en een gedreven trainer hebben ervoor gezorgd dat deze training een absolute bijdrage levert aan persoonlijke ontwikkeling.... Training was op zeer hoog niveau. Een mix van gedreven persoonlijkheden en een gedreven trainer hebben ervoor gezorgd dat deze training een absolute bijdrage levert aan persoonlijke ontwikkeling. Voor een goed georganiseerde training, op een prettige locatie, met een goede sfeer ben je bij ICM op de juiste plaats.

Irene Slaman-Schilders

Training was goed, ik heb veel geleerd van de interactieve oefeningen. wat ik erg goed vond dat er werd ingegaan op ieders persoonlijke werksituatie, waarbij veel bruikbare tips werden gegeven. Kon... Training was goed, ik heb veel geleerd van de interactieve oefeningen. wat ik erg goed vond dat er werd ingegaan op ieders persoonlijke werksituatie, waarbij veel bruikbare tips werden gegeven. Kon niet beter!
Een hele goede trainster die de sfeer goed aanvoelde en daarop inspeelde. In mijn dagelijkse werkpraktijk maak ik nog steeds gebruik van wat ik heb geleerd.

arnold hewitt

De lessen zijn een duidelijk toegevoegde waarde op het bestuderen van de leerstof. De docent geeft praktijkopdrachten die de vaak erg theoretische stof duidelijk maken Ook leer je van je... De lessen zijn een duidelijk toegevoegde waarde op het bestuderen van de leerstof. De docent geeft praktijkopdrachten die de vaak erg theoretische stof duidelijk maken Ook leer je van je groepsgenoten die net even anders tegen dingen aankijken.Een aanrader dus!

Eliza van den Berg-Veele

Ik heb al enige jaren ervaring als Officemanager, maar toch was deze training zeer nuttig. Je ervaringen delen en samen naar oplossingen zoeken o.l.v. een zeer goede trainster. Vooral de manier... Ik heb al enige jaren ervaring als Officemanager, maar toch was deze training zeer nuttig. Je ervaringen delen en samen naar oplossingen zoeken o.l.v. een zeer goede trainster. Vooral de manier waarop de training gegeven werd gaf ook meer inzicht in mijzelf. Ik kijk al uit naar de vervolgtraining.

Al-Harazi

Lessen werden duidelijk gegeven. en de docent nam genoeg tijd om vragen en onduidelijkheden te beantwoorden. het les matriaal werd goed voor verzorgd alle informatie was duidelijk en de setting was... Lessen werden duidelijk gegeven. en de docent nam genoeg tijd om vragen en onduidelijkheden te beantwoorden. het les matriaal werd goed voor verzorgd alle informatie was duidelijk en de setting was goed geregeld. het feit dat het een kleinere group was heeft veel geholpen.

mw. S Prat

In de training Arbeidsrecht van ICM werd de wet-en regelgeving over de diverse thema's van Arbeidsrecht helder toegelicht en verwoord. De zeer ervaren trainer had veel kennis over het vak... In de training Arbeidsrecht van ICM werd de wet-en regelgeving over de diverse thema's van Arbeidsrecht helder toegelicht en verwoord. De zeer ervaren trainer had veel kennis over het vak Arbeidsrecht en kon vragen goed beantwoorden. Met behulp van casussen en uit het boek 'Praktisch Arbeidsrecht' en diverse opdrachten uit de trainingsmap werd tijdens de training geoefend met de theorie. Ik heb tijdens deze twee-delige training veel geleerd.

mw. S Prat

Niek Weggen

Een waardevolle ervaring. Het lesprogramma werd zo veel als mogelijk afgestemd op de persoonlijke behoefte van de deelnemers, wat ik een mooie insteek vind. De cursusleider is een 'kei'. In een... Een waardevolle ervaring. Het lesprogramma werd zo veel als mogelijk afgestemd op de persoonlijke behoefte van de deelnemers, wat ik een mooie insteek vind. De cursusleider is een 'kei'. In een korte tijd had hij iedereen op zijn gemak en omgeving gecreerd, waarbinnen het veilig voelde open en eerlijk te zijn, essentieel voor slagen van de cursus. Oefeningen worden afgewisseld met een beetje theorie, wat ik ook als prettig heb ervaren. Wat me vooral is bijgelebleven is dat het belangrijk is ergens in te geloven en dat het nastreven van je geloof succes brengt. Beetje cryptisch misschien, maar als je meer wil weten dan moet je de cursus maar volgen.

Rob Hartman

Ik heb deze cusus gevolgd aan de HAN te Nijmegen en werd gegeven door Hans van Amervoort. Ikzelf ben heel erg te spreken over de cursus.

Mijn docent was bij wijze van spreken 24 uur per...

Mijn docent was bij wijze van spreken 24 uur per dag bereikbaar omdat hij een facebook groep heeft aangemaakt waarop je altijd een vraag kon stellen, die dan dezelfde dag beantwoord werd.

Ik kon ook duidelijk merken dat mijn docent heel veel ervaring heeft, die hij direct toe paste tijdens de lessen. Daarmee bedoel ik dat hij door middel van voorbeelden uit zijn verleden en het heden bepaalde vraagstukken in het boek makkelijker te begrijpen waren.
Hierdoor was het ook makkelijker te onthouden(ezels bruggetjes).

Er werd bijvoorbeeld ook extra aandacht besteed aan de sommen. We kregen extra hand-outs en daarbij werd alles op facebook geplaatst, zodat we alles makkelijk terug konden vinden. We moesten ook sommen voor mede-studenten maken waardoor we extra konden oefenen. Daarbij kregen we onverwachts vragen uit eerdere hoofdstukken, om te kijken of we de stof nog onthielden. Zoniet? dan werd er extra aandacht aan besteed, om zo toch scherp te blijven.

Vanwege de examentrainingen werden we goed voorbereid op het examen, en wisten we goed wat we konden verwachten en hoe de vraagstelling was.

Ik heb meerdere cursussen gevolgd en deze steek er ver boven uit. Bij alle anderen was de mix van theorie en praktijk veel minder, en waren de lessen een stuk saaier en formeler.

Kortom, een cursus die ik iedereen kan aanraden. Daarbij zal ik proberen om de cursus bij de hoge school van Arnhem en Nijmegen(HAN) te volgen omdat ik dan zeker weet dat u goed word voorbereid op het examen.

odette rhee

Mijn ervaring is goed. Ik mis alleen een mondelinge uitleg van het veranderplan als examenmoment. Dit lijkt mij een mooie gelegenheid om het plan goed uit te leggen. Het liefst met de mentor erbij.