Atmane Hamdi

De trainer Pim Schouten vond ik erg deskundig en heeft de training op een leuke en actieve manier verzorgd. De training was erg nuttig omdat de verhouding theorie en oefeningen erg goed was. Wij... De trainer Pim Schouten vond ik erg deskundig en heeft de training op een leuke en actieve manier verzorgd. De training was erg nuttig omdat de verhouding theorie en oefeningen erg goed was. Wij (cursisten) werden aan het werk gezet. We hebben situaties onderling geoefend en hebben elkaar ook feedback gegeven. Ik kijk nu op een hele andere manier aan tegen netwerken door de training!

Atmane Hamdi

Dirk de Bruijn

Lekker praktische cursus. Ik heb veel tips en tricks meegenomen die ik direct kan toepassen in de praktijk. De leermethode was goed/efficiënt; thuis zelf de theorie tot je nemen en in de lessen... Lekker praktische cursus. Ik heb veel tips en tricks meegenomen die ik direct kan toepassen in de praktijk. De leermethode was goed/efficiënt; thuis zelf de theorie tot je nemen en in de lessen oefenen met de groep. De trainer nam zelf ook wel wat praktijkvoorbeelden mee, maar ik heb ook veel kunnen leren van medecursisten die zelf al volgens Agile of Scrum principe werken.

B. van Kessel

Zeer interessante cursus waar ik in de dagelijkse praktijk al veel aan heb gehad. Degene die de training gaf was iemand met zeer veel sales ervaring bij grote bedrijven en wist ons 3 dagen te boeien... Zeer interessante cursus waar ik in de dagelijkse praktijk al veel aan heb gehad. Degene die de training gaf was iemand met zeer veel sales ervaring bij grote bedrijven en wist ons 3 dagen te boeien met theorie, praktijkvoorbeelden en rollenspellen. Organisatie was uitstekend verzorgd.

Wullink

Een boeiende training vond ik het. De docent luistert goed naar waar de behoefte ligt bij de verschillende cursisten en past het trainingsplan er bijzonder knap op aan! Een aanrader voor wie... Een boeiende training vond ik het. De docent luistert goed naar waar de behoefte ligt bij de verschillende cursisten en past het trainingsplan er bijzonder knap op aan! Een aanrader voor wie geïnspireerd wil worden!

Wullink

Lina Damo

Een geweldige training die je vanaf de eerste minuut aan het denken (en doen) zet. De trainster wist bij iedere cursist heel snel de vinger op de 'zere plek' te leggen. Een heel scherpe, leuke,... Een geweldige training die je vanaf de eerste minuut aan het denken (en doen) zet. De trainster wist bij iedere cursist heel snel de vinger op de 'zere plek' te leggen. Een heel scherpe, leuke, inspirerende dame! Je gaat hier niet weg met het idee 'oké, het was leuk maar er is niets veranderd'. Nee, dit is echt een training die je veel inzicht geeft in jezelf én aanzet tot dóen. Als je dat daarna zelf weet vast te houden, ben je echt stappen verder dan toen je begon.

Lina Damo

Nelleke

Je krijgt veel inzicht in je sterke punten maar ook in de belemmeringen die jezelf gecreëerd hebt.
Zowel privé als zakelijk kun je hiermee enorme sprongen maken. De trainster de we hadden heeft veel kennis en bracht dit heel goed over. Enorm goede training!

Nelleke