Ik heb een ontzettend boeiende en inspirerende cursus mogen volgen bij ICM, met een goed programma waarin de combinatie tussen interessante theorie en de praktijk op een leuke en effici�nte manier...Ik heb een ontzettend boeiende en inspirerende cursus mogen volgen bij ICM, met een goed programma waarin de combinatie tussen interessante theorie en de praktijk op een leuke en effici�nte manier zijn samengebracht.
Dennis Vermeulen
Jullie sturen teveel mailings. Het is leuk om jezelf aan te prijzen, en je mogelijkheden kenbaar te maken. Maar om nou voor elke scheet die je ontwikkeld binnen je organisatie een mail te sturen.....Jullie sturen teveel mailings. Het is leuk om jezelf aan te prijzen, en je mogelijkheden kenbaar te maken. Maar om nou voor elke scheet die je ontwikkeld binnen je organisatie een mail te sturen.. it's a little too much. Jullie lijken de christine le duc wel. Minder mails, iets betere opzet en dan stoor je op electronisch gebied minder. Verder hartelijk genoten van de genomen opleiding, uitstekende hulp gehad en vandaag de dag nog steeds profijt van.
Ik zou van jullie terugkom dagen willen zien. Een extra evaluatie dag, aansluitend aan de oorspronkelijke kosten, los van het certificaat. Maar dat er na een kwartaal ofzo eens wordt terug gekeken.
Marjon Blok
Prettige opleiding. ruimte voor eigen inbreng en oefenen. trainers met veel ervaring en passie voor hun vak.
Marjon Blok
Ren� Hilhorst
Ik heb de training Effectief ontwikkelen van je talent gevolgd in januari/februari dit jaar en dat is me zeer goed bevallen. Nu zit ik erg lekker in mijn vel en dat is door deze training alleen nog...Ik heb de training Effectief ontwikkelen van je talent gevolgd in januari/februari dit jaar en dat is me zeer goed bevallen. Nu zit ik erg lekker in mijn vel en dat is door deze training alleen nog maar meer versterkt en bevestigd. Vooral de trainer Leonora Zijlstra is op zichzelf al een geweldig talent! Ze kon voornamelijk door praktische praktijkvoorbeelden de theorie zeer goed overbrengen. Daarnaast prikkelde ze de groep om bij een ieder het beste uit zichzelf naar boven te halen. Oftewel, de training is een geweldige aanrader voor iemand die uitgedaagd wil worden om zichzelf eens lekker onder de loep te nemen en onnodige gewoontes te doorbreken en wellicht los te laten. ICM zegt het al heel treffend over zichzelf: ICM staat voor groei! En daar is deze training in mijn ogen een perfect voorbeeld van. Hartelijke groet, Ren� Hilhorst
Ren� Hilhorst
Ik heb de training Effectief ontwikkelen van je talent gevolgd in januari/februari dit jaar en dat is me zeer goed bevallen. Nu zit ik erg lekker in mijn vel en dat is door deze training alleen nog...Ik heb de training Effectief ontwikkelen van je talent gevolgd in januari/februari dit jaar en dat is me zeer goed bevallen. Nu zit ik erg lekker in mijn vel en dat is door deze training alleen nog maar meer versterkt en bevestigd. Vooral de trainer Leonora Zijlstra is op zichzelf al een geweldig talent! Ze kon voornamelijk door praktische praktijkvoorbeelden de theorie zeer goed overbrengen. Daarnaast prikkelde ze de groep om bij een ieder het beste uit zichzelf naar boven te halen. Oftewel, de training is een geweldige aanrader voor iemand die uitgedaagd wil worden om zichzelf eens lekker onder de loep te nemen en onnodige gewoontes te doorbreken en wellicht los te laten. ICM zegt het al heel treffend over zichzelf: ICM staat voor groei! En daar is deze training in mijn ogen een perfect voorbeeld van. Hartelijke groet, René Hilhorst
Roelof Hamster
Zeer professioneel opgezette, inspirerende en ook leuke dag met zeer herkenbare en praktisch toepasbare leerelementen.
Nanet Huitema
Super combi theorie en praktijk en zeer kundige trainer die goed confronteerde en iedereen verder kon helpen in zijn / haar eigen situatie.
Jan Elants
Nooit eerder had ik een zo op de persoon toegesneden cursus gevolgd, onder begeleiding van een topdocent. Geweldig.
Reno de Groot
Profesioneel opgezet, goede ontvangst, prettige gastheren en dames! De trainer is een bevlogen man en heeft zichtbare passie voor z'n vak! Echt een super dag gehad!