Floor de Jong

Leuke en leerzame training. De training bestaat uit drie dagen die goed op elkaar aansluiten maar ook eventueel in een andere volgorde kunnen worden gedaan. Er is voldoende ruimte voor eigen inbreng... Leuke en leerzame training. De training bestaat uit drie dagen die goed op elkaar aansluiten maar ook eventueel in een andere volgorde kunnen worden gedaan. Er is voldoende ruimte voor eigen inbreng en een vertaalslag te maken naar jouw persoonlijke situatie. Dank aan trainer Roland die de lesstof op een ontspannen en motiverende manier heeft gebracht zodat het geen moment saai of oninteressant was.

Ingeborg van Marwijk

Ik ben enthousiast, veel handvatten en inspiratie opgedaan. we kregen veel de ruimte voor eigen inbreng en ideeën, alles werd duidelijk aan de hand van een PowerPoint. gesprekstechnieken, weerstand... Ik ben enthousiast, veel handvatten en inspiratie opgedaan. we kregen veel de ruimte voor eigen inbreng en ideeën, alles werd duidelijk aan de hand van een PowerPoint. gesprekstechnieken, weerstand in een gesprek, lsd modellen enz werden zo veel duidelijker. heel fijn dus !

Igor de Vries

Leerzaam, mooie mensen en mooie leermomenten.
Leerzaam, mooie mensen en mooie leermomenten.
Fijne trainster die ons alle dagen mee kreeg door haar interactieve manier van trainen. Dit was heel prettig. Alleen het leerportaal is onoverzichtelijk.
De rest is top geregeld!

Rosa van der Hidde

Heel positief. De theorie kan je in principe uit een boek halen maar door het zo in de praktijk brengen met een goede docent heb ik er ontzettend veel aan gehad.

Jürgen van der Poel

Super interessante cursus met een super ervaren trainer.
De trainer had veel vakkennis en gezonde dosis humor.
de locatie was prima en voor ideaal zo vlak achter het station in Arnhem

Arash Dini

Dankbaar! Het was een goeie training die mij veel handvaten heeft aangeboden. Deze kan ik nu inzetten op werk, maar ook privé. Boy, de trainer, is zeer kundig in het overbrengen van de materie, en... Dankbaar! Het was een goeie training die mij veel handvaten heeft aangeboden. Deze kan ik nu inzetten op werk, maar ook privé. Boy, de trainer, is zeer kundig in het overbrengen van de materie, en deze verteerbaar te presenteren.

Elles de Ruiter

Wat een ervaring! Zo veel van geleerd en zo veel inspiratie en energie gekregen. Als ik weer een opleiding wil gaan doen, dan kom ik zeker naar ICM. Ik zal het iedereen om mij heen ook aanbevelen.

Manon Cijs

Ik kijk met tevredenheid op terug op de training. Het was voor mij een eerste kennismaking met projectmatig werken. Ik wist niet wat ik kon verwachten, maar heb echt meer geleerd dan gehoopt. En dat... Ik kijk met tevredenheid op terug op de training. Het was voor mij een eerste kennismaking met projectmatig werken. Ik wist niet wat ik kon verwachten, maar heb echt meer geleerd dan gehoopt. En dat in twee dagen! Mede dankzij een uitstekende trainer, die met veel passie zijn kennis deelde en ons op een heldere manier meenam in het vak aan de hand van onze eigen praktijk.

Jolanda Legemaat

Leerzame en leuke cursus. Met een enthousiaste en duidelijke trainer. Met een beetje humor voelde het als een prettige ervaring. Vooral de verschillende keurtypes geeft herkenning en handvatten om... Leerzame en leuke cursus. Met een enthousiaste en duidelijke trainer. Met een beetje humor voelde het als een prettige ervaring. Vooral de verschillende keurtypes geeft herkenning en handvatten om iets mee te doen!

Richard Koster

Tijdens de cursus Middle Management, gegeven door Robin van Dorrestein, heb ik waardevolle handvatten gekregen om mijn vaardigheden in de praktijk te verbeteren. De inzichten en technieken die ik... Tijdens de cursus Middle Management, gegeven door Robin van Dorrestein, heb ik waardevolle handvatten gekregen om mijn vaardigheden in de praktijk te verbeteren. De inzichten en technieken die ik heb geleerd, hebben mijn communicatie en leiderschapsstijl aanzienlijk versterkt. Dankzij deze cursus voel ik me beter uitgerust om effectief te luisteren en empathie te tonen naar mijn team. Ik ben nu in staat om mijn rol als middle manager met meer vertrouwen en bekwaamheid uit te voeren. Deze cursus heeft een blijvende impact op mijn professionele ontwikkeling.