Sofie Janssen

Ik heb de opleiding Startende Manager zojuist afgerond. Mijn ervaring is erg positief, ik heb veel geleerd en kan nu weer een stap verder op mijn werk en met mezelf. Zeer zelfbewuste opleiding.

saskia janse

Ik heb deze cursus ervaren als een mooie reis waarbij ik enorme stappen heb gemaakt. Met name de medecursisten hebben voor een succesvolle opleiding gezorgd. Een cursus die je echt live moet volgen... Ik heb deze cursus ervaren als een mooie reis waarbij ik enorme stappen heb gemaakt. Met name de medecursisten hebben voor een succesvolle opleiding gezorgd. Een cursus die je echt live moet volgen in gezelschap van gelijk gestemden. (Managers die op eenzelfde niveau werken of gaan werken) dat maakt het extra waardevol.

Judith Huyskens

Wat was het leerzaam en een verademing!!

Wat was het leerzaam en een verademing!!

Afgelopen vrijdag was het zover om mijn eindopdracht te presenteren aan de groep die vorig jaar november deelfde stap hebben genomen om samen het pad te bewandelen onder begeleiding van HANNAH.

vorig jaar november was ik onzeker, wist niet meer wat ik moest doen om het goed te doen voor een ander.

Nu een half jaar later sta ik weer in mijn eigenkracht!!

Door net op een andere manier te communiceren en doelen iets aan te passen sta ik mijn mannetje weer, hoe fijn is dat!!

Mirjam M

Heel positief, veel geleerd
Heel positief, veel geleerd
weet niet of er nog ruimte komt om te noteren maar heb wel wat info gemist over (staat wel online maar nog steeds niet helemaal helder) over verschillende trajecten, nobco en stir en hoe aan te vragen en welke kosten etc

Naomi Lim

De cursus Conflicthantering was zeer leerzaam, goede en prettige docent, cursus kan je meteen toepassen zowel zakelijk als prive zowel zakelijk als prive. Locatie was goed bereikbaar met OV en een... De cursus Conflicthantering was zeer leerzaam, goede en prettige docent, cursus kan je meteen toepassen zowel zakelijk als prive zowel zakelijk als prive. Locatie was goed bereikbaar met OV en een uitstekende lunch inbegrepen.

Jennifer Oortwijn

Enorm veel over mezelf geleerd en toepassing in dagelijks leven van het geleerde.
Zo fijn om tools en inzichten te hebben om verder te komen. Dank aan klasgenoten en deskundige trainer!

Leonieke van Embden

Fijne medestudenten, fijne trainer, goede locatie. Je kunt de lessen online voorbereiden waardoor de te behandelen theorie al bekend is. Leuke oefeningen en zelfonderzoek waar sta je en waarin ben... Fijne medestudenten, fijne trainer, goede locatie. Je kunt de lessen online voorbereiden waardoor de te behandelen theorie al bekend is. Leuke oefeningen en zelfonderzoek waar sta je en waarin ben je gegroeid.

Hanke van der Woude

Heel positief, ook dankzij een fijne groep. veel geleerd waar ik mee vooruit kan in mijn werk. prettig en helder lesmateriaal wat als uitstekend naslagwerk dient. Goede afwisseling van theorie en... Heel positief, ook dankzij een fijne groep. veel geleerd waar ik mee vooruit kan in mijn werk. prettig en helder lesmateriaal wat als uitstekend naslagwerk dient. Goede afwisseling van theorie en praktijk tijdens de lesdagen.

Patricia Toet

De opleiding was interessant, leuk, leerzaam, met goede voorbeelden uit de praktijk. Ik heb leuke mensen (online) leren kennen en interessante verhalen gehoord. De ervaring die ik heb opgedaan, ook... De opleiding was interessant, leuk, leerzaam, met goede voorbeelden uit de praktijk. Ik heb leuke mensen (online) leren kennen en interessante verhalen gehoord. De ervaring die ik heb opgedaan, ook door mijn mede-studenten, kan ik in de praktijk gebruiken. Martin kan zijn kennis en ervaring goed overbrengen in een fijne en vertrouwde omgeving.

Freek Oers

De training was top! De trainer was heel vriendelijk en didactisch sterk. Er was een goede verhouding tussen theorie en praktijk en dankzij de thuiswerkopdrachten kon je ook tussen de colleges door... De training was top! De trainer was heel vriendelijk en didactisch sterk. Er was een goede verhouding tussen theorie en praktijk en dankzij de thuiswerkopdrachten kon je ook tussen de colleges door in je eigen werksituaties "droogzwemmen". Ook na de training staat Martijn je nog met raad en daad bij als je daar behoefte aan hebt.