Marianne Hoogezand

Met heel veel plezier heb ik deelgenomen aan de opleiding Project Management. Deze opleiding heeft zijn vruchten al afgeworpen. Vooral in het aanbrengen van structuur, doelen, projectorganisatie,... Met heel veel plezier heb ik deelgenomen aan de opleiding Project Management. Deze opleiding heeft zijn vruchten al afgeworpen. Vooral in het aanbrengen van structuur, doelen, projectorganisatie, beheersfactoren en risicoanalyse zijn de dagelijkse praktijk. ICM is een prettige opleider, praktijkgericht en in mijn geval doeltreffend.

R. Van Nifterick

Ik heb veel aan de training gehad. De trainer Coen was ontzettend enthousiast en kan dingen goed uitleggen en voorbeelden uit de praktijk geven. Ik ben erg blij dat ik de training bij ICM heb... Ik heb veel aan de training gehad. De trainer Coen was ontzettend enthousiast en kan dingen goed uitleggen en voorbeelden uit de praktijk geven. Ik ben erg blij dat ik de training bij ICM heb gevolgd.

R. Van Nifterick

Kim van den Nieuwenhuijzen

Ik heb de training NLP in 3 dagen gevolgd. Ik heb dit als erg leerzaam ervaren en zou deze training zeker aan iedereen aan willen raden.

Noortje Krol

Goede training van waaruit opgedane kennis en vaardigheden direct in de praktijk toe te passen zijn met professionele en gedreven trainer

Hans Lassche

Cursus bij ICM ga ik altijd met plezier naar toe, prettige personen die een cursus goed verzorgen open en eerlijk overkomen.

Hans Lassche

Bernadette Meijer

Zoals ik ook mijn referentie heb aangegeven prima opleiding met deskundige trainer en goede begeleiding en geode locatie dus ik ben helemaal tevreden.

Sophie Soomers

Een fijne cursus en ook begeleiding super. Heb veel input gehad, en gebruik het nog steeds op mijn werk.

Sophie Soomers