Chantal Tiekstra

Prima training met fijne docent die de structuur duidelijk uitlegt en veel ruimte geeft voor het stellen van vragen (ook tussen de cursusdagen door). Ook voldoende gelegenheid om je eigen casus in... Prima training met fijne docent die de structuur duidelijk uitlegt en veel ruimte geeft voor het stellen van vragen (ook tussen de cursusdagen door). Ook voldoende gelegenheid om je eigen casus in te brengen tijdens de training en deze met de docent en mede-cursisten te bespreken en zo de stof levendiger te maken.

Eliza van den Berg-Veele

De opleiding wordt op zeer deskundige wijze gegeven, met veel gevoel voor humor en gepaste aandacht voor individuele cursisten

Eliza van den Berg-Veele

Mona van der Kuil

Ik neem aan dat ik na 9 x een negen geef dat de cursus naar alle tevredenheid voor mij is geslaagd.

En dat ik zeker volgend jaar deel 2 ga volgen.

Mona van der Kuil

En dat ik zeker volgend jaar deel 2 ga volgen.

Bita Davijani

De inhoud van de training was buiten mijn verwachting goed. De trainer, Peter Henneveld wist zo goed de inhoud van de training aan te passen aan ieders ervaringen in het praktijk.

Bita Davijani

Jetske Oldenburger

3 modules Hogere Bedrijfskunde gevolgd bij Ton Bakker.
zeer professioneel en erg leerzaam en goed aansluitend bij mijn praktijkbehoefte.

Johan de Haan

Met de training Prince2 en ook de cursus die ik op dit moment volg via ICM is zowel de begeleiding voor als na de cursus top en ook beide trainers zijn prettig in de omgang, weten echt waar ze het... Met de training Prince2 en ook de cursus die ik op dit moment volg via ICM is zowel de begeleiding voor als na de cursus top en ook beide trainers zijn prettig in de omgang, weten echt waar ze het over hebben en kunnen dit goed overbrengen.

Erna Maassen

Er waren flinke niveauverschillen in de groep, maar de trainster was een talent om de lessen zo in te delen dat iedereen er uit kon halen wat hij/zij nodig had.