Zeer proffessioneel, persoonlijke aandacht en goede voorbereiding, daarnaast inhoudelijk afgestemd op de praktijk en uitstekende follow up.
Gilles Leidelmeyer
Dieke de Laat-Slim
Zeer tevreden over zowel de inhoud van de opleiding als de docent en de aansluiting met de praktijk. Een lesdag ruilen dus meedoen in een andere groep is geen enkel probleem. Heb vooraf...Zeer tevreden over zowel de inhoud van de opleiding als de docent en de aansluiting met de praktijk. Een lesdag ruilen dus meedoen in een andere groep is geen enkel probleem. Heb vooraf uitgebreid contact gehad om te bespreken of dit de juiste opleiding voor mij was. Ben daar erg goed mee geholpen. Zeer klantvriendelijk en klantgericht bedrijf!
Dieke de Laat-Slim
Een zeer leerzame theoretische maar vooral praktische cursus. Tijdens de 3 dagen wordt veel geoefend vanuit eigen praktijkvoorbeelden, maar je krijgt ook nuttige tips, gebaseerd op theorieën en...Een zeer leerzame theoretische maar vooral praktische cursus. Tijdens de 3 dagen wordt veel geoefend vanuit eigen praktijkvoorbeelden, maar je krijgt ook nuttige tips, gebaseerd op theorieën en technieken. De cursus zet je direct aan het denken over jezelf en hoe je functioneert in je werk. Ik heb veel handvaten meegekregen die direct toe te passen zijn in mijn werk. Theorie en praktijk werden goed afgewisseld. De trainer wist iedereen continue te boeien. De 3 cursusdagen vlogen voorbij. De lokatie Regardz in Utrecht was ook erg goed. Kortom, een cursus die ik iedereen aanraad.
Judith Buurman
Ik vond de 3-daagse training erg interessant, een zeer gedreven trainster, fijne groep mensen, niet te groot, 5 heren, 5 dames. De behandelde stof is in de praktijk goed bruikbaar.
Wibo Boers
Erg goed training, wel pittig, maar goed te doen. Goede afwisseling praktijk en theorie. De trainer wist dit goed af te wisselen. Locatie en organisatie van de training waren ook prima in orde!
Wibo Boers
Joz� Lahaye
Ik heb de training als zeer prettig ervaren met veel herkenning uit de praktijk en meer dan voldoende handvaten aangereikt gekregen om efficienter te werken. Mede door de enthousiaste trainer...Ik heb de training als zeer prettig ervaren met veel herkenning uit de praktijk en meer dan voldoende handvaten aangereikt gekregen om efficienter te werken. Mede door de enthousiaste trainer en de leuke groep kijk ik met veel plezier terug op de training.
Joz� Lahaye