Christel Mulder

Ik heb deze training als zeer positief ervaren voor mijn persoonlijke ontwikkeling voor zowel als privé.

In de 3-daagse cursus werd de samenhang van diverse theorieën/modellen herkenbaar en praktisch toegepast. Ook verschillende werkvormen werden tijdens de cursus gebruikt. De docent wist met veel... In de 3-daagse cursus werd de samenhang van diverse theorieën/modellen herkenbaar en praktisch toegepast. Ook verschillende werkvormen werden tijdens de cursus gebruikt. De docent wist met veel humor de groep te boeien. Tijdens de dagen werd er ook veel geoefend bv. via rollenspelen. Hier heb ik veel aan gehad en had van mij nog meer opgenomen kunnen worden in het traject.

Goede opleiding waarvan je direct profijt hebt in de praktijk. Met elke maand een lesdag, twee scripties en een eindexamen, is het best pittig (naast een fulltime job). De trainer had veel aandacht... Goede opleiding waarvan je direct profijt hebt in de praktijk. Met elke maand een lesdag, twee scripties en een eindexamen, is het best pittig (naast een fulltime job). De trainer had veel aandacht voor de vertaling van de stof naar de praktische toepassing ervan en de groepsdynamiek verhoogde de absorbtie van de lesstof. Wat mij betreft een aanrader.

Marie-Josée van Neer

Geweldige telefonische intake en advies van ICMmedewerker. Ervaren trainer die in een gevarieerde groep een sfeer van vertrouwen en openheid creëert. Het waren drie actieve en intensieve dagen die... Geweldige telefonische intake en advies van ICMmedewerker. Ervaren trainer die in een gevarieerde groep een sfeer van vertrouwen en openheid creëert. Het waren drie actieve en intensieve dagen die mij enorm geïnspireerd, gesterkt, in mijn kracht gezet hebben. Toplocatie Regardz/gele kegels te Eindhoven

Bianca Muller

Praktische invulling. Trainer kon theorie goed naar praktijk vertalen waardoor theorie herkenbaar is. Veel interactie waardoor opleiding "leeft". Tijdsbestek is voldoende mits je riuimte reserveert... Praktische invulling. Trainer kon theorie goed naar praktijk vertalen waardoor theorie herkenbaar is. Veel interactie waardoor opleiding "leeft". Tijdsbestek is voldoende mits je riuimte reserveert buiten lesdagen. Tijdens training goede voorbereidingen op examen

Kim Hagen

ICM maakt het onderscheid in kwaliteit en heeft oprechte interesse in mij als persoon, aan de telefoon met de medewerkers van ICM en in de training met een inspirerende trainer voor de groep!

Cecilia Taminiau

Ik heb de coachopleiding gedaan en vond de lessen zeer inspirerend. Enthousiaste kundige docenten. Kleine groep waar veilige sfeer wordt gecre�erd om optimaal met en van elkaar te kunnen leren. Een... Ik heb de coachopleiding gedaan en vond de lessen zeer inspirerend. Enthousiaste kundige docenten. Kleine groep waar veilige sfeer wordt gecre�erd om optimaal met en van elkaar te kunnen leren. Een aanrader!

Cecilia Taminiau

Wim van der Velde

Tweedaagse training project management waar wij voldoende handvatten kregen voor de uitvoering van onze dagelijkse werkzaamheden.
klein minpuntje is dat toegezegde info wat aan ons opgestuurd...
klein minpuntje is dat toegezegde info wat aan ons opgestuurd zou worden nooit is ontvangen, en bij ons is het juist van belang dat wat je beloofd ook gaat doen.

Wim van der Velde

klein minpuntje is dat toegezegde info wat aan ons opgestuurd...